Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Cheekillä on naisia. On, on. On! Ihan oikeesti on!

  Juuri tulleen tiedon mukaan Cheek pitää tiistaina suurellisen tiedotustilaisuuden. Veikkaan, että tuolla paljastuu jotakin, minkä min...

 

Juuri tulleen tiedon mukaan Cheek pitää tiistaina suurellisen tiedotustilaisuuden. Veikkaan, että tuolla paljastuu jotakin, minkä minä ja muut varsinkin Cheekin uusinta levyä kuunnelleet ovat tienneet jo pitkään. 


Cheekillä on naisia. Ei puhettakaan mistään muusta. Ei siitä, että Jare Henrik Tiihonen ja Cheek ovat kaksi eri asiaa, sillä Cheekillä on naisia. Ketään ei sinäänsä tarvitse yrittää vakuutella, sillä kaikillehan on selvää, että naisia löytyy. 

En olisi ihmeissäni, vaikka Cheek tiedottaisi tästä. Suomen kovin räbbään ja naisia on. On, on. Mistään vakuuttelusta ei ole kyse, niitä vain on! Naisia.

Koska todellinen naistenkaataminen on minulle ymmärrettävistä syistä vierasta, päätin ottaa Cheekin naisvinkit huolella talteen. Listaan tähän kaikki uuden levyn viittaukset siihen, että Cheekillä on naisia. Sillä niitähän on.

"ärsyttävä, ylimielinen, ikuinen teinijäbä
jota ei rauhaan malja, eikä nää neidit jätä"

"tehny virheitä, pahoinpitelyitä ja sakkoja
käyny läpi yhtä paljon akkoja, kuin kapakkoja"

"saatan herää Miamissa, rullaa illal Damissa
deittaamas daamei, joita sä kuolaat instagramissa"

"jo junnuna kun oltiin Lahdessa kännää
joka ilta riivas octopussy - kaheksan ämmää"

 "ja siinä innoissaan, kun poika haluu nussii
hypättii Jossun käytettyyn makuupussiin"

"Junnuna mä kuljin jengin nokassa, ne sano mua pikkupomoks
olin niin fashion et juntit huuteli vitun homoks"

"Nyt media tituleeraa mua tyylitaituriksi
mut kutsu samaan hengenvetoon lyylitaikuriksi"

"tytöt ilmestyy mun luo, miks itse liikahtaisin
nuori dokaaja kinkkui muotiblogaaja mirkkui"

"Mul on kaikki ihan vaan jees jees
nää tytöt tekstaa mulle, et olin ihana teevees"

"se tekee kaikesta vaikeempaa
kun pelkällä maineella naisen saa"


Kuten sanottu, Cheekiltä ei naisia, mimmejä, akkoja, neitejä, daameja, ämmiä, jossuja, kinkkuja, mirkkuja eikä lyylejä puutu.

Mutta jos nyt ihan hitusen miettii vakavasti. Siitä puhe mistä puute, on varmasti tuttu sanonta. Miksi kovana naistenmiehenä itseään esittelevä Cheek kielsi etsivänsä viime vuoden Linnan juhlista seuraa ja lähtevänsä yksin kotiin? Myös Cheekin ja Jaren erottaminen toisistaan herättää ajatuksia. Cheekillä on naisia, mutta onko Jarella? Jos ei, niin miksei?

Saatan lukea Cheekin lyriikkaa kuin piru raamattua, mutta kovin tarkkanäköinen piru ei tarvitse olla. Toisenlaisestakin elämästä löytyy vihjeitä. Merkkivaatteista intoilu, tarkkuus ulkonäöstä ja rakastuminen kenkiin puhuvat ihan omaa kieltään. Parasta ovat kuitenkin puheet rimmaamistaidoista. Puolet räppäreistä ei tajua rimmaamisesta mitään, mutta joku Sauli kuitenkin tietää Cheekin olevan Suomen kovin rimmaan. Rimmingistähän tässä siis oli kyse, eikö?

"Teen syntii, mut toivon että löydän joskus naisen silti"

"Aamulla kun havahduin päälle mun fresheimmät kamat puin
kun mä kohtasin nää kengät New Yorkissa ensisilmäyksellä rakastuin"

"Puolet räppäreist ei tajuu rimmaamisest mitään"
"Onneks Sauli tietää ett oon Suomen kovin rimmaan"

En nyt sano mitään, mutttta...

You Might Also Like

37 kommenttia

 1. Hyviä pointteja, joihin itsekkin olen kiinnittänyt huomiota :)

  VastaaPoista
 2. mie en oo tähän päivään mennessä älynnyt, et cheek voipikin olla homo.miten sitä vaan automaattisesti(tai ei ihan, koska älysin tuiskusta) ajattelee niin.onko cheekin ympärille rakennetulla systeemillä tarkoitettukin saada aikaan heteromainen vaikutelma? no ihan varmasti on! kai se sitten keski-ikäisenä availee ovia :Z

  VastaaPoista
 3. kyllä se ainakin panee naisia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ku mä oon kuullu vähän toisensuuntaista!

   Poista
  2. kai sitä nyt voi panna ketä vaan, tarpeen tullen :Z

   Poista
 4. Cheek <3 Totta puhut..

  VastaaPoista
 5. Ja jos tuota nyt oikein ajattelee, onhan räppärin taiteilijanimikin hieman kyseenalainen...

  VastaaPoista
 6. Ja minä kun oon luullu että homot eivät ajattele seksuaalivähemmistöistä streotypisesti mutta osoitit tämänkin luulon vääräksi.. Ilman muuta merkkivaatteista intoilu, tarkkuus ulkonäöstä ja rakastuminen kenkiin ovat merkkejä homoudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mun mieskin on vissiin homo! :O

   Poista
  2. Ja minä kun oon luullu että homot eivät ajattele seksuaalivähemmistöistä streotypisesti mutta osoitit tämänkin luulon vääräksi.. Ilman muuta merkkivaatteista intoilu, tarkkuus ulkonäöstä ja rakastuminen kenkiin ovat merkkejä homoudesta.
   Eli Eino tai mikä sen oikea nimi nyt olikaan päättelee asioista just noin, stereomaisesti. Onhan se oltava homo kun se pitää huolta ulkonäöstä sekä vaatteista, tyypppisesti. Tästä asiasta kuten muistakin joten kovin avarakatseinen kyseinen henkilö ei ole vaikka niin kovasti yrittää sellaista esittää!

   Poista
 7. No, kaikessahan voi nähdä kaikkea, jos tarpeeksi haluaa. Tollanen naisista huutelu nyt vaan taitaa kuulua tän tyyppiseen musiikkiin. Se että Cheek ja Jare ovat kaksi eri henkilöä, artisti ja ihminen, ei välttämättä tarkota, että toinen olisi täysi kulissi. Voihan olla, että Jare vaan haluaa pitää yksityiselämänsä yksityisenä - tuskin se automaattisesti tarkoittaa, että jätkällä pitäisi olla joku suuri salaisuus. Voithan tietty olla oikeessa ja siinä tapauksessa onnittelut hyvästä päättelystä, pianhan selviää oliko tästä kyse :)

  VastaaPoista
 8. Jostai kumman syystä osa artisteista mm. Uniikki ja Cheek viihtyvät kovasti homo ystävällisissä resorteissa ulkomailla... Ei

  VastaaPoista
 9. Tottakai sä toivoisit että Cheek on homo :)

  VastaaPoista
 10. Kirjoita lisää ehottomasti tulkintoja. Mä oon ollu cheekfani 10vuotiaasta saakka. 11 vuotta sitte. cheekin biisit on kans mulle ku raamattu. Mut homoks en sitä usko.Tekee leffan, mahollisesti ohjaa. Stadion keikkahan ei ois kellekkää enää yllätys? :I

  VastaaPoista
 11. Reps, tää oli ihan paras:). Ja miten tosissaan ihmiset tänkin otti:). Sä ajattelet Eino niin stereomaisesti:).

  VastaaPoista
 12. Hohoo, oliski homo, kyä kelpais! Ja jos sillä ei naisia olis ni kyllä ihmettelisin :D c'moon riimeistä viis, cheekki on iha pirun komee, ei voi olla puutetta mistä puhe tän kohdalla :D

  VastaaPoista
 13. Hyvää Einon päivää, oikein myrskyn päätit lähettää.
  Nimipäivän kunniaksi olet oikein haastattelun antanut paikallislehteen.
  Ellette usko niin lukekaa http://asiakattaus.vuodatus.net/
  JORMA

  VastaaPoista
 14. Pakko oli kommentoida ensimmäistä kertaa. En tiedä, mutta jostain sen vaistoaa, kun joku ihminen on homo. Ja jostain taas huomaa heti onko hetero. Ainakaan itse ei tule ketään muuta julkkista mieleen (paitsi Antti Tuisku, mutta se nyt onkin selvää pässin lihaa), jonka kohdalla tutka väräjää niin selvästi, kuin Cheek... Stereotypioista puheen ollen, eipä tarvitse katsoa kovin montaa haastattelua, joissa huomaa tiettyjä maneereja. Lisäksi sitä aina miettii, miksi Cheek ohjaa puheen johonkin muuhun, kun tulee puhetta tyttöystävästä tms. Kai tuo alkaa olla tuollainen julkinen salaisuus.
  Lisäksi naisfanien suuri määrä hämmentää. En tiedä, joku tässä nyt vaan on. Ja minulle on ihan sama mitä edustaa. Eikä tämä ole missään pilkkausmielessä kirjoitettu tai saatika itse himoitsisin missään suhteessa Cheekiä. Jännää vaan, että joku uskaltaa vihdoinkin ääneen sanoa näitä ajatuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Lisäksi sitä aina miettii, miksi Cheek ohjaa puheen johonkin muuhun, kun tulee puhetta tyttöystävästä tms. Kai tuo alkaa olla tuollainen julkinen salaisuus." Kaikki artistit eivät halua puhua omista yksityiselämän asiosta. Ja tyttöystävä aiheena ei ole relevantti jos artisti haluaa puhua haastattelussa vain musiikista ja keikoista. "Ainakaan itse ei tule ketään muuta julkkista mieleen (paitsi Antti Tuisku, mutta se nyt onkin selvää pässin lihaa), jonka kohdalla tutka väräjää niin selvästi, kuin Cheek... " Eräässä haastattelussa Antti Tuisku kertoi, että oli jättänyt tyttöystävänsä muuttaessaan Rovaniemeltä Helsinkiin. Ja kenelle se tosiaan kuuluu kuka edustaa mitäkin seksuaallista suuntautumista.

   Poista
 15. Pakko ihmetellä: onkohan tällainen toisten seksuaalisuuden julkinen arvuuttelu ja omilla mielikuvilla mässäily nyt ihan asiallista käytöstä? Ja onko tällä blogauksella muuta päämäärää, kuin päästä hehkuttamaan että "mitäs mä sanoin!" kuten puoli Suomea teki Sillanpään kaapistatulon aikoihin? Big deal jos joku sanoi, kun kaikki muutkin sen kumminkin jo tiesi.

  Ja edelliselle, jota "naisfanien suuri määrä hämmentää": LOL! Ei taida montaa heteromiesjulkkista enää maailmasta löytyä, kun kaikki vähänkin hyvännäköiset leimautuu tolla perusteella homoiksi :D :D :D  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei olisi asiallista? Cheek ihan itse musiikillaan jatkuvasti tuo aiheen esille, joten mielestäni keskustelu on varsin relevanttia.

   Poista
 16. menikö Einolta pupu pöksyyn pienten kriittisten kommenttien takia vai miksi tämä hiljaiselo? on tottunut tyttöjen kehuskeluihin, että voi kuinka söpöä jms mutta nyt kun tuli asiallisia kommentteja niin hiljaista on kuin huopatehtaalla viikonloppuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsori hei, elämässäni on muutakin sisältöä kuin blogin äärellä päivystys. En nyt näe, että mikä kommentti olisi ollut se kriittinen ääni, joka minut olisi vaientanut.

   Poista
 17. Paleface kävi linnassa sillon ku oli eniten pinnalla. Tarkotettaskohan tällä "mysteerisellä" Saulilla kuitenkin Niinistöä, joka keekin sinne niitten kekkereihin kutsu ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai voiskohan olla niin, etten halunnut kuitenkaan kirjoittaa presidenttiä harrastamaan peräaukon nuolemista puolihumoristiseen blogipostaukseen?

   Poista
  2. hyj, Eino. sinähän nyt vallan villiinnyt. peräaukon nuolemista ja ties vaikka mitä?
   JORMA

   Poista
 18. Joskus aiemminkin muistelen törmänneeni blogiisi ja pitäneeni siitä, mutta nyt tuli sellainen olo, että ei enää uudestaan. Huumoria tai ei, on todella typerää lähteä vahvistamaan stereotypioita ja ennen kaikkea korostamaan sitä, että _heteroseksuaalisuus on normi_. Luulisi tällaisen blogin kirjoittajan korostavan sitä, että olipa homo tai hetero, niin sillä ei ole väliä, ihmisiä kun ollaan kaikki.

  VastaaPoista
 19. Nauroin tolle sun viimeiselle oivallukselle. :) Hauska postaus, hyviä huomioita.

  VastaaPoista
 20. Tiedättekö mitä? Aivan sama, ei mitään merkitystä! :)

  VastaaPoista
 21. Mä luulen että asia on hyvin yksinkertainen eli Jare joka on kaikessa tekemisessään hyvin pedantti ja viimeisen päälle tekevä niin ei vaan ole vielä löytänyt naista joka olisi hänelle juuri se oikea ja täydellinen. Ja niin kuuluukin olla mitä sitä nyt muuta hakemaan kuin täydellisyyttä onhan herra itsekin täydellinen ainakin vaikuttaa siltä. Ja voihan se olla tää Susanna se oikea mutta jostain syystä haluavat sen salata en kyllä ymmärrä miksi jos näin on! Mut anyway toivon todella et Jare löytää sen oikean joskus sen hän ansaitsee kyllä kun vaikuttaa niin sympaattiselta mieheltä. Kyllä minäkin haluaisin olla syypää Jaren hymyyn! Se hymy menee ytimeen!

  VastaaPoista
 22. Onko välii hei. Suurin osa meistä nauttii musiikista. Vain harva pääsee pöllyttämään lakanoita. Mikä on kellekin tärkeetä..

  VastaaPoista
 23. UnohdaUnelmas! Sun täytyy ottaa iisimmin sanoo meidän kaikkien tuntema JHT

  VastaaPoista
 24. Hyvä kirjoitus kyllä täytyy myöntää. Uskoisin että Suomen yksi suosituimmista viihdeartisteista on vähintäänkin bi-seksuaali :) Itse kuuntelen hänen musaansa ja tykkään siitä ja itselle se on hyvin pitkälti se ja sama mikä hänen seksuaalinen suuntautumisensa on. Mutta silti olen utelias 8)

  VastaaPoista