Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lari & Elias: Paljasta pintaa keskiviikon jaksossa (Katso kuvat!)

Sain joltakulta lukijaltani hot gossipin, että huomisessa Salatut elämät-jaksossa todella tapahtuu Larias-rintamalla.  Lukija vinkkasi, e...

Sain joltakulta lukijaltani hot gossipin, että huomisessa Salatut elämät-jaksossa todella tapahtuu Larias-rintamalla. 

Lukija vinkkasi, että ruudussa saattaa vilahtaa jopa paljas takapuoli. Niin siellä todella saattaa! Taas on tuotantotiimi mennyt askeleen pidemmälle kuin aikaisemmin, tiedä sitten miten päin tässä pitäisi olla. Herkemmille katsojille suosittelen joka tapauksessa tyynyjä syliin huomisen jakson aikana. 

En pystynyt pitelemään itseäni, vaan jouduin katsomaan jakson jo ennakkoon. Päätinpä hemmotella teitäkin muutamalla ruutukaappauksella hekumallisimmista hetkistä. Enjoy ;).

KUVAT:  ©MTV Oy


                    HOT STUFF HOT STUFF HOT STUFF

              HOT STUFF HOT STUFF HOT STUFF

Kaikkea muutakin jännittävää on sekä Larin ja Eliaksen että Salkkareiden juonenkäänteissä luvassa huomenna muutenkin! Kannattaa siis katsoa!

You Might Also Like

13 kommenttia

 1. Aivan liian pienelle huomiolle jäi Kallen sisäreisi. Sitä kun näkyi varmaan pari metriä. http://cl.ly/SfkL

  VastaaPoista
 2. Wooooow. Mahtavaa.

  P.S. Säkin olet mahtava. :)

  VastaaPoista
 3. Uh mikä perse ;) panisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sulla skypeä saanko sen

   Poista
 4. Huhhuh, todella kuumaa kamaa! Tätä pitäisi näkyä suomalaisessa TV:ssä enemmänkin! ^___^
  - Cid

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kiva Maikkarilta laittaa tämä klippi nettiin sellaisenaan, niin saa rauhassa ihailla Ronnyn ja Petterin upeaa näyttelijän työtä. Huimaava suoritus molemmilta, mutta Ronny veti kyllä pisteet kotiin ilmeillään, eleillään, katseillaan ja hymyillään. Ja se kaiken kertova nautinnollinen henkäys, ennen kuin Elias palaa Larin kaulan tienoolta suuta kohti.

  VastaaPoista
 6. Homopäivitysidea: saisiko postausta Sauli Koskisen edesottamuksista Dancing on Ice -kisassa? Muutamaa heterojäätanssijamiehestäkin voisi käsitelellä screen shottien kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nythän se Sauli jo voittikin, ennen kuin ehdin mitään postailla! Idea on periaatteessa hyvä, mutta olen pyrkinyt rajoittamaan viihdeohjelmista postaamista lähinnä Salkkareihin ja UP:hen. Siksi, että haluan blogata lähinnä asioista, jotka kiinnostavat itseäni ja toisekseen siksi, ettei blogi mene ihan tyystin viihdeohjelmista postailuksi...

   Poista
 7. Kiitti kommentistasi. Muotoilin ajatukseni huonosti... tarkoitin oikeastaan enemmän Sauli Koskista ylipäätään kuin DOI-ohjelmaa.

  VastaaPoista
 8. Kyllä elias ja lari sais palata yhteen se on kivaa kun saa olla mitä haluaa olla olen gay ja olen ylpeä siitä

  VastaaPoista