Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kurkistus kuvavirtaan

Moni blogin seuraaja onkin jo luultavasti yhyttänyt meikämandoliinin Instagramista . Teille, jotka ette ole vielä Instagramiini löytäneet,...

Moni blogin seuraaja onkin jo luultavasti yhyttänyt meikämandoliinin Instagramista. Teille, jotka ette ole vielä Instagramiini löytäneet, ajattelin koota tähän tällaisen pienen kurkkauksen profiilini kuvavirrasta. Instagramini löytyy nerokkaan omaperäisellä nimimerkillä tamankylanhomopoika, joten voitte seurata mua joko Instagram-sovelluksen kautta älylaitteillanne tai nettiselaimella täältä

Tulkaa siis sankoin joukoin seuraamaan! Muistakaa seurata myös Facebookissa ja Twitterissä, erityisesti Twitter-päivityksiäni on luonnehdittu mm. seuraavasti "jos se twiittaa selvinpäin tollee, ni mitähän se twiittaa humalassa?".  Kannattaa siis kipaista seuraajajoukkoni jatkoksi! 

Facebookissa en ole ihan niin ronski ja hulvaton, mutta blogiin tulematonta sisältöä uppailen sinnekin varsin usein! Varsinkin kiireellisiä asioita, kuten tv-ohjelmavinkkauksia jaan usein Twitterin ja Facebookin puolella. Kannattaa siis likettää ja followata!

 Ylläolevassa kuvassa ollaan juuri lähdössä Lily-iltamaan, allaolevassa vaan joku random-söpsöily Killen kaa.Olen siinä suhteessa hyvin perus-Instagrammaaja, että ruoka pitää kuvata. Varsinkin, jos on jotain superhealthyä fitnessfoodia.

Keskiviikkona vietettiin ainejärjestömme lastenkutsuja! Tässä yksisarvisen sarvenkiinnitys-leikin tulokset, tarkkasilmäisimmät havaitsevatkin allekirjoittaneen sarven osuneen eläimen kaulapitsiin.

Taannoin oli myös Ravintolapäivä, jota vietin pienimuotoisesti nappaamalla herttaisten pikkutyttöjen kojusta superherkullisen muffinsin! Kuva ja tarina eivät kerro tätä, mutta iloisena muffinsin mutusteltuani leukani oli tyystin suklaassa hyvän tovin. Killekään ei kokenut tarpeelliseksi huomauttaa asiasta, hirveen kiva.

Meikäpallero keskiviikon pahamaineisille lastenkutsuille lähdössä.

Joku varhaisemman syksyn kävelyretki Turun linnan huudeille.

Isänpäiväkakkua Killen isovanhemmilla!

You Might Also Like

8 kommenttia