Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Komediasarja sateenkaariperheestä Subilla

Voi hitsi! Huomasin vasta tänään, että Sub on alkanut esittää Perhe 2.0 (The New Normal)-nimistä tv-sarjaa ihan huomaamattani. "Br...

Voi hitsi! Huomasin vasta tänään, että Sub on alkanut esittää Perhe 2.0 (The New Normal)-nimistä tv-sarjaa ihan huomaamattani.

"Bryanin ja Davidin onnellisesta suhteesta puuttuu vain yksi asia: vauva. Onnekseen he tapaavat Goldien, tarjoilijattaren, joka on jättänyt pettäjämiehensä ja lähtenyt yhdeksänvuotiaan tyttärensä kanssa Los Angelesiin etsimään uutta alkua. Goldie päättää ryhtyä Bryanin ja Davidin sijaissynnyttäjäksi, vastoin erittäin konservatiivisen isoäitinsä tahtoa."

Sarjan ensimmäistä tuotantokautta esitetään joka arkipäivä (hankalaan aikaan) klo 15.55. Ensimmäinen tuotantokausi on alkanut 20.11., eli viikon verran jaksoja on päässyt livahtamaan silmieni edestä. Ajattelin kuitenkin yrittää katsastaa sarjan jossain välissä. Kuvittelisin nimittäin, että tämän tyyppisen sarjan juonesta saa kiinni vähän myöhässäkin. Vinkkinä siis myös teille muille, jotka ette ehkä ole sarjaa huomanneet. 

Sateenkaariperhe viihdekanavan iltapäivässä on tervetullut lisä tv-tarjontaan, joskin vähän suhtaudun ohjelmaan varauksella. Juonikuvaus ei lupaa ihan hirveän syväluotaavaa viihdettä. Toisaalta tämä on hyvä alku, en siis lähde liikaa sorsimaan, varsinkaan näkemättä. Esitysaikakin on kieltämättä ikävä, eikä jaksoja löytynyt Katsomostakaan. Harmi.

Perhe 2.0 joka tapauksessa siis joka arkipäivä klo 15.55 SUB:ilta!

Onko lukijoiden joukossa joku, joka olisi kenties sarjaa katsonut? Kannattaako katsoa? Aiotko katsoa?

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Ai, tää tulee nyt Suomessaki :'D Ite oon kattonu koko ykköskauden netistä c:

  VastaaPoista
 2. Aloin katsomaan, mutta komediallinen osuus jäi saarnaavan sentimentaalisuuden alle.

  VastaaPoista
 3. Oon kattonu netistä. Tosi hyvä sarja joten kannattaa katsoa (:

  VastaaPoista
 4. Täytyykin katsastaa sarja! Epäilen, että se on hyvä :)

  VastaaPoista