Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri on täällä taas!

Pidempiaikaiset lukijat varmasti muistavatkin, että Tämän kylän homopoika-blogissa on useampana vuonna odotettu joulua joulupoikakalenter...

Pidempiaikaiset lukijat varmasti muistavatkin, että Tämän kylän homopoika-blogissa on useampana vuonna odotettu joulua joulupoikakalenterin merkeissä.  Sama meno jatkuu tänäkin vuonna!

Joulukuu alkaa sunnuntaina, ja samana päivänä aukeaa myös Tämän kylän homopoika-blogin joulukalenterin ensimmäinen luukku. Viime vuonna suuren suosion saavuttanut kalenteri on omasta mielestäni tänä vuonna vielä viime vuottakin parempi. Luvassa on kaikenlaista hauskaa ja yllättävää, joten kalenterin parissa joulu tulee jopa nopeammin kuin partiolaisten kalenterin kanssa! 

Nimestään huolimatta kalenterissa ei suinkaan ole pelkkää silmänruokaa, vaan luvassa on paljon muutakin sisältöä. Tänä vuonna olen kalenteria suunnitellessani kiinnittänyt entistä enemmän huomiota siihen, että kalenterista olisi iloa mahdollisimman monelle.

 Liikaa en halua paljastaa, sillä etukäteen avatut luukut eivät tietenkään ilahduta enää avauspäivänä, mutta erityisen tarkkana porkkanana luukuilla kannattaa olla 1.12. eli heti sunnuntaina sekä 10.12.

Tervetuloa iloiseen joulunodotukseen blogikalenterin parissa!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Loistavaa! Kiitos, kun jatkat perinnettä!! :)

    VastaaPoista