Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Draw me like one of your French girls

Kuten viikonloppuna jo kerroin, kohtasi meitä viikonloppuna suunnaton ilo! Saimme vihdoin ja viimein sohvan!  Ei enää koskaan vaivall...

Kuten viikonloppuna jo kerroin, kohtasi meitä viikonloppuna suunnaton ilo! Saimme vihdoin ja viimein sohvan!


 Ei enää koskaan vaivalloista ja epämukavaa lattialla makoilua, vaan ihanaa sohvallaköllimistä. Enpä oikeastaan muuta ole lauantain jälkeen tehnytkään. Meillä nimittäin ihan tosissaan katsottiin esimerkiksi televisiota lattialla makoillen tähän asti. On meillä kaksi nojatuoliakin, mutta rento makoilu ei niissä oikein onnistu. Ei sen paremmin kyllä lattiallakaan, mutta joskus sitä vain kokee vetoa vaaka-asentoon. Enkä nyt puhu siis vaa'asta jumppaliikkeenä. 

Vaaka-jumppaliikkeestä muistuikin mieleeni jostain joskus kuulemani kertomus synnyttämään menneestä huippu-urheilijanaisesta. Kätilö oli hetkeä ennen synnytystä pyytänyt naista vaa'alle, pääsetkö vielä vaa'alle? Nainen kömpi vatsoineen ylös sängystä, enköhän, ja niin vain teki vaaka-asennon. Olisinpa ollut näkemässä! Sen enempää en synnytyksestä haluaisikaan nähdä.

Itse en mitään vaakoja tee, mutta sohvalle kellahdin heti hyvin lokoisasti leikkimään Titanicia. Draw me like one of your French girls, totesin Killelle.
Draw me like one of your French girls. Oli pakko.

Takaisin sohvaan hej. Elämä ilman sohvaa on ollut tosiaan vähän ikävää, vaikka sohvattomuuteenkin ihan silleen tottui. Nyt sohvattomuuteen ei kuitenkaan enää tottuisi, olen vain ikionnellinen kauniista sohvastamme. Sohva on Pedro-merkkinen ja malliltaan On. Sen saa myös kahdeksi vierasvuoteeksi hyvin kätevästi. Sijauspatjat vierasvuoteisiin taas ovat selkänojatyynyjen sisällä! Nerokasta. 

Sohva on väriltään tuollainen kuvanmukainen harmaa. Se, mikä ei kuvista välity, on kuitenkin parasta. Sohva on nimittäin salaa Twilight-vampyyri! Harmaa väri hohtaa ja kimmeltää kevyesti hopeisena auringonvalossa. Pikkuhomovampyyrisohva, hihihih. Alemmassa kuvassa pilkistää hitusen sohvan takaa myös toinen huonekaluvauvamme Hay:n Hee Lounge. Ja Killen iMac. Oikeassa reunassa taas pilkistää minun panokseni sisustukseemme, kultainen buddha-patsas. Myös seinällä roikkuva Jeesus-taulu, kultaisin yksityiskohdin, on minun löytöni.


Kylläpäs tästä nyt sisustuspostaus saatiin. Voisin ehkä, ehkä, ehkä tehdä tarkemmankin sisustuspostauksen joskus, jos jotakuta kiinnostaa.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hei mietin jo niiden edellisten kuvien kohdalla et miks Kille on kengät jalassa sisällä? Ja ei kai kumpikaan teistä kulkenu ulkona suloiset nilkat paljaana ulkona vaikka aurinkoista olikin? xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. For artistic purposes! Ja ei, ei olla kävelty nilkat paljaana kertaakaan koko syksynä. :)

   Poista
 2. Hieno sohva, mutta vähän päällekäin joudutte olemaan jos meinaatte tolla sohvalla molemmat makoilla.

  VastaaPoista