Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blogistanian jälkeen

Aino, mä ja Mäkkäri YleX:llä. Jeejee! Huh, mitä pyöritystä eilinen olikin! Sen lisäksi, että suhailin junalla Helsinki-Turku-väliä ja...

Aino, mä ja Mäkkäri YleX:llä. Jeejee!

Huh, mitä pyöritystä eilinen olikin! Sen lisäksi, että suhailin junalla Helsinki-Turku-väliä ja jännitin tulevaa Blogistania-jaksoa, sain myös ihan järjettömän määrän kommentteja, twiittejä, Facebook-viestejä, -kommentteja ja -tykkäyksiä, Instagram-liketyksiä ja -kommentteja, tekstareita ja ties mitä ihania yhteydenottoja! Kiitos ihan valtavasti niistä!

Olen iloisesti yllättynyt siitä, että kaikki palaute oli noin myötämielistä. Tietysti yleistä vinkumista homon näkymisestä mediassa tuli, mutta sekään ei tavoittanut oikeastaan itseäni. Huomattavan paljon olin kuitenkin eilen esillä: YleX julkaisi sekä haastatteluni, että haastattelusta tehdyn Uusi Päivä-jutun. Uusi Päivän homohahmo-keskustelu herätti aika raivokasta keskustelua puolin ja toisin UP:n Facebook-sivulla. Olin siitä aika yllättynyt, sillä olin kuvitellut UP-fanit maailmaa syleileviksi, suvaitseviksi ja lempeiksi ihmisiksi! Saatoin ehkä vähän erehtyä. Toisaalta epätietoisuus taitaa olla monen ihmisen ongelmana ihan tietämättäänkin. Palaan tähän UP-aiheeseen piakkoin, sillä UP:n kautta tätä ilmiötä on mielestäni helppo käsitellä muutenkin. 

Hirveän iloinen olen siitä, että jakso oli todella hyvä! Joitain kohtia olisin ehkä itse jättänyt väliin, mutta mainiosti tekijätiimi oli blogilainauksilla saanut piirrettyä todenmukaisen yleiskuvan blogistani. Ei mene siis Yle-verot hukkaan! Jälkeenpäin sain myös kuulla, että olin ollut esillä oikein kuvan kanssa useammassankin sanomalehden TV-ohjelmatiedoissa! Hullua hei!

Blogistaniaa katsottiin meillä kotona kisakatsomo-tyyppisesti, paikalla olivat Killen ja mun lisäksi myös jaksossa esiintyneet Ilkka, Eetu, Noora ja Adonika.Syötiin kisakatsomoon sopivaa naposteltavaa, ja loppujen lopuksi pelattiin aina muistaessamme kehittämääni Blogistania-juomapeliä.

Ilta oli hauska. Se myös loppui juuri oikeaan aikaan sopivan ajoissa, kuitenkin riittävästi juhlineena. Ehkä lasi tai kaksi vähemmänkin olisi riittänyt juhlimiseen, mutta harvoinpa sitä tällaista juhlan aihetta on. 

Yle Areenasta jaksoani on katsottu tällä hetkellä reilut 3000 kertaa, olen aika ällistynyt! Mutta ihanaa, että ohjelma kiinnostaa, vaikken siitä suoranaisesti mitenkään hyödykään. 

Tässä vielä asiaankuuluvat linkkaukset: 

Kiittelinkin jo Facebookin puolella, mutta kiittelen vielä täälläkin! Kiitos kaikki ihanat katsojat, lukijat, kommentoijat, likettäjät, favourittaajat, retwiittaajat, mailaajat, facebookaajat, kaikki! Kiitos tietysti myös teille, jotka hiljaisesti seuraatte sen suuremmin kommentoimatta. Tiedän, että teitä on! Kiitos Yle, Yle TV2, YleX! Kaikki! Pus!

P.S.: Ohjelman myötä ja viime aikoina muutenkin on tullut jokunen kaveripyyntö Facebookin puolella henkilökohtaiseen profiiliini. Haluan nyt ainakin toistaiseksi pitää sen avoinna vain in real life-tutuille ja kavereille. Sähköpostia ja Tämän kylän homopojan FB-sivun inboksia saa kuitenkin pommittaa, jos haluaa kommenttiboksia yksityisemmin lähestyä :).

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Olen katsonut kaikki blogistania-jaksot ja tottakai tämä piti kanssa katsoa. Toiset ovat kiinnostaneet enemmän kuin toiset, mutta tämä ylsi ehdottomasti More to Love:n Mimmin Pepin jakson rinnalle, ellei jopa sen ylitse. Olen viime kesänä saanut elämääni uuden ystävän, joka on myöskin homo ja olen niin paljon oppinut uutta elämästänne. Arvostan rehellisyyttänne tässä maassa, jossa asiat eivät ole vielä aivan kohdallaan. Mielenkiinnolla odottaen, että mitä Tahdon 2013-kampanja lopulta tuokaan mukanaan kaikkien elämään. Haluan kiittää sinua rohkeudesta ja vastaedes luen blogiasi vähintään kerran viikossa kiireiltäni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla :). Mä tykkäsin More to Love-jaksosta myös todella paljon!

   Poista
 2. Hei, on olemassa ohjelma, jonka avulla voi ladata kovalevylleen kaikkia Areenassa olevat ohjelmat. Artikkeli tuosta ohjelmasta ja siihen johtavasta linkistä on ositteessa: http://ahtoapajalahti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/117609-nain-lataat-yle-areenasta

  Minusta parhaat asiat pitää saada itselle ja pitkäaikaiseen muistiin. Näin se on mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, olet oikeassa :). Itselläni onkin tuo, tai joku vastaava jo käytössä, mutta siltä varalta, että sen käyttö ei ole laillista, niin kiellän koskaan sitä käyttäneeni ;)-

   Poista
 3. Kiitos sulle, olet mahtava! Sun loppukaneetti oli, tiedätkö, ihan mieletön.

  VastaaPoista
 4. Päädyin ihan sattumalta eilen areenan (eikun mikä "haluan katsoa Pasilaa, enkä lukea tenttiin" kohtaus?) ja tuon blogistania jakson pariin, kuulosti mielenkiintoselta ja aihe on henkilökohtaisestikin läheinen. Luin eilen sivu kaupalla näitä postauksia ja awwws kuinka sympaattisen (ja anteeksi myöhäisteineilyni) söpön kuvan tämä blogi antaa susta. Täällä siis yksi innokas uusi lukija

  VastaaPoista
 5. Hei,

  oon lukenut NHL:stä sun tekstejä, blogiin eksyin Blogistanian mainosten kautta.

  Oikein symppistä! Tykkäsin siitä, kuinka avoimesti puhuit kaikesta, mm. ettei ole ollut kavereita nuorempana - ja siitä, että sanoit reilusti, et netin kautta tutustuu ihmisiin hyvin. Ei siinä ole mitään noloa!

  Hyvää jatkoa, jään seuraamaan!

  Armi-la

  VastaaPoista
 6. Hienoa Eino! Katsoin blogistania jaksosi eilen areenasta ja se oli todella hyvä! Blogisi tuli kyllä hienosti esille ja oli ihanaa huomata, että olet se sama hauska Eino köksän tunnilta. Luenpa myös somero-lehden tästä lähtien vielä hieman tarkemmin aina, kun kotopuolessa käyn :)!

  VastaaPoista
 7. Tämmöinen pieni ja mitätön sivuhuomautus: onko joku joskus sanonut että siun ääni narisee kun puhut? Näin tulevana puheterapeuttina kiinnitin siihen väkisinkin huomiota.
  Hieno ohjelma muuten, keep going!
  // Anna

  VastaaPoista