Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Aurinkoinen alku

 Tänään heräsin yllättävän reippaasti yhdeksältä ehtiäkseni kymmeneltä alkavalle luennolle. Kiire tuli, ja jouduin esimerkiksi juoksema... Tänään heräsin yllättävän reippaasti yhdeksältä ehtiäkseni kymmeneltä alkavalle luennolle. Kiire tuli, ja jouduin esimerkiksi juoksemaan portaat ollakseni ajoissa. 

Ilo oli suuri huomatessani, että kaksi on uusi kymmenen. Luento ei todellakaan alkanut kymmeneltä, vaan kahdelta, kuten olin ihan oikein kalenteriinkin merkinnyt. Tarkistinkin ajan useampaan otteeseen, vakuuttuen aina aamuherätyksestä. Ihminen voi olla tietämättään sekaisin kuin seinäkello.

Yllättävän reippaana mutta vähän lannistuneena palasin kotiin. Auringonpaiste piristi, mikä on ihme, koska marraskuun puolivälissä ei tunnetusti aurinko paista ikinä, eikä täten voi myöskään piristyä.

Kotiin tullessa energisyys kuitenkin vähän repsahti ja taisin muuttua lemmikiksi. Kille lähti töihin, jäin yksin kotiin, etsin olohuoneen lattialta aurinkoisen kaistaleen ja kellahdin siihen. Kuin kissa tai mäyräkoira. 

You Might Also Like

1 kommenttia