Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Voi Venäjä! Vinokino! - Viikko täynnä HLBTI-tapahtumaa

Turussa on tällä viikolla kosolti sateenkaarikansaa koskettavaa ohjelmaa!  Keskiviikkona alkaa Voi Venäjä!- niminen festivaali, j...

Turussa on tällä viikolla kosolti sateenkaarikansaa koskettavaa ohjelmaa! 
Keskiviikkona alkaa Voi Venäjä!-niminen festivaali, jolla halutaan kiinnittää huomiota Venäjän ihmisoikeustilanteeseen. Tapahtuma levittäytyy loppuviikon ajan täl ja tois pual jokke, ja ohjelmassa on monenlaista. Esimerkiksi torstaina Amnesty järjestää kynttilämielenilmauksen. Myös kevyempiä osallistumismuotoja festarilla on, sillä ohjelmassa on myös lyhytelokuvakoostetta ja brunssia. Kaikki tapahtumat ja lisätietoa ohjelmasta löytyy Facebookista tai tapahtuman nettisivuilta.


Voi Venäjän lisäksi myös vuosittaisen Vinokino-elokuvafestivaalin Turun osuus järjestetään tulevana viikonloppuna, 25.-27.10.! Muut Vinokino-paikkakunnat ovat Helsinki (8.-10.11.), Tampere (31.10.-3.11.), Jyväskylä (1.-2.11.) ja Oulu (8.-9.11.). Vinokinon ohjelmassa on tänäkin vuonna sateenkaarevia elokuvia laidasta laitaan. Itseäni vaivaa ilmeisesti jonkinlainen kirous, sillä olen vuosi toisensa jälkeen estynyt osallistumaan Vinokinoon. Kiinnostavaa tarjonta kyllä olisi ollut tänäkin vuonna, mutta kahteen paikkaan kun ei tunnetusti voi mennä yhtä aikaa... Mutta menkää tekin minun puolestani! Tarkemmat tiedot elokuvista, lipunmyynnistä ja esitysajoista löytyvät Vinokinon nettisivuilta.  


You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Harmi, että nämä tapahtumat sattuivat just tällaiselle viikolle, kun on paljon kaikkea muutakin... Töissä venyy joka päivä normaalia pitempään, keskiviikkona ja torstaina on Logomossa keikkoja ja kaverin kissatkin on tulossa hoitoon. :D No, jos sitä pariin Vinokino-leffaan viikonloppuna ainakin ehtis.

    VastaaPoista