Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ruokaa, viiniä, blogeja, söpö koira - turkulaisbloggarien iltama

Salla näyttää vähän epäluuloiselta kuunnellessaan polveilevaa puhettani jostain, todnäk. Salkkareista. Eilen perjantaina oltiin Killen...


Salla näyttää vähän epäluuloiselta kuunnellessaan polveilevaa puhettani jostain, todnäk. Salkkareista.

Eilen perjantaina oltiin Killen kanssa turkulaisbloggarien iltamissa Eevalla. Nimenomaisesti iltama oli Lilyssä bloggaaville, joten me Killen kanssa oltiin paikalla lähinnä Jätä mullekin!-blogin tiimoilta. Ajattelin silti kirjoitella iltamista kuitenkin tännekin puolelle.

Kokoonnuttiin iltamiin siis Eevalle. Paikalla olivat meidän lisäksemme ihanat bloggarit A modo miosta, Suvi sur le vifistä, Coco Sweet Dreamsista sekä TiinapetriikastaEtukäteen ehkä vähän jännitti: on tavallaan erikoinen tilanne mennä kylään ihmiselle, josta tietää vain blogista välittyvän kuvan. Eevan kotikin oli tuttu vain blogista, tuntui vähän samalta kun aikoinaan  Ylen studioilla vieraillessani Kotikadun kulisseissa. Toisaalta jännittävää oli myös illanvietto tyystin vieraiden ihmisten kanssa. Jännitys oli kuitenkin tyystin turhaa, sillä tunnelma oli heti hirveän kiva. Eevan hoitamien tarjoilujen lisäksi myös Pizzariumin pizzat tulivat viimeinkin testatuiksi, kun Salla toi niitä tullessaan. Pizzarium palvelee Hansan Kultatalossa, käykäähän ihmeessä testaamassa, jos haluat muuttaa käsityksesi pizzasta. Kannattaa kyllä kokeilla, vaikket haluaisikaan muuttaa.

Kuten kuvista näkyy, oli tarjolla tietysti myös sipsejä. Kaiken muun lisäksi myös sipsirakkaus tuntuu yhdistävän turkulaisia bloggareita.


Ilta sujui hyvin leppoisassa hengessä. Paljon puhuttiin tietysti bloggaamisesta, mutta myös Salkkareista (=minä puhuin), ravintoloista, ruuasta, opiskelusta, töistä, tv-sarjoista, sisustamisesta, Robinista ja herraties mistä. Joka tapauksessa tuntui, että jonkinlainen yhteys kyllä löytyi. Mikä ei sinäänsä ole mikään ihme, sillä blogienkin perusteella mielenkiinnon kohteet kuitenkin liikkuvat aika samoissa asioissa.

Eevan hauvavanhus oli muuten järjettömän söpö. Olisin voinut tehdä siitä kokonaan oman postauksen, mutta kuten yhdessä totesimme, voisi eläimeen kohdistuvasta rakkaudesta kirjoittaminen nimenomaan mun blogissa antaa vähän väärän kuvan...

Ilta meni ihan hujauksessa, ja kesti huomattavasti pidempään kuin olin alunperin kuvitellut... Kevyttä päänsärkyä ja väsymystä oli tänään ilmassa, mutta silti urheasti jaksettiin lähteä vilkaisemaan silakkamarkkinoita. Piipahdin myös opiskelukaverini tupareissa, selvinpäin! Uskomatonta. En ole ennen tavannut ihmistä, joka käy selvinpäin tupareissa, ja nyt yhtäkkiä olen itse se ihminen. Ajat muuttuvat, emmekä me voi sille mitään.

Huomenna, eli tänään sunnuntaina, suuntaankin sitten PMMP:n vihoviimeiselle keikalle Helsinkiin! Kävin katsomassa PMMP:tä myös Logomossa torstaina, ihan järjettömän huippu setti ja kaikki oli vaan totaalisen ihanaa muutenkin. Todennäköisesti tänäänkin, vaikka vähän haikeus jo hiipiikin puseron rintamukseen.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Oih, kuulostaa ja näyttää ihanalta! t. turkulainen Lily-bloggaaja, jonka poskilla vierivät suuret pettymyksen kyynelkarpalot, kun ei saanut kutsua blogimiittiin. No ei kai. Pienet karpalot vain :)

  Multa on mennyt jotenkin aivan ohi nuo PMMP:n jäähyväiskeikat, voi harmistus. Mukavaa keikkailtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmistus! Mä en oikein tiedä, millä perusteella ihmisiä tuonne blogi-iltamaan kutsuttiin. Tietysti tolleen yksityisasunnossa iltamoidessa tilan rajatkin tulee vastaan, eikä ihan kaikkia voi kutsua :/.

   Poista
  2. Mä olen jo pyyhkinyt kyyneleet silmistäni :) ymmärrän hyvin, ettei kaikkia Turun bloggaajia kutsuta saman katon alle vain siksi, että heillä on yhteinen blogialusta. Mä vaan fanitan Eevaa suuresti, joten en olisi pistänyt pahakseni kutsua ja sun blogi on myös yksi lemppareistani :)

   Poista
 2. Tänään katson ihan varmana salkkarit, niin vakuuttava olit! :) Kiitti kivasta seurasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa :D! Mutta kuten kaikessa taiteessa, niin myös Salkkareissa voi kestää jakson tai pari, että upeuteen pääsee sisälle ;). Kiitos itsellesi!

   Poista
 3. Itse löysin PMMP:n kunnolla vasta vuosi sitten. Tosi ärsyttävää kun kaikki bändit tuntuu lopettavan heti kun minä heihin pääsen tutustumaan. :D Samoin kävi Mariska&Pahat sudet -yhtyeelle. Mutta aina saa toivoa että PMMP tekisi comebackin ! Onneksi pääsin Oulun jäähyväiskeikalle. Toivottavasti sulta tulee postausta tuosta viimeisestä keikasta! Olis kiva tietää virtasko siellä kyyneliä kuinka paljon. ;D

  VastaaPoista