Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Menovinkki perjantaille: Forssa Pride

Onko viikonlopun ohjelma jo lyöty lukkoon? Jos ei, on Forssassa perjantaina järjestettävä Forssa Pride Party varteenotettava vaihtoehto!  Fo...

Onko viikonlopun ohjelma jo lyöty lukkoon? Jos ei, on Forssassa perjantaina järjestettävä Forssa Pride Party varteenotettava vaihtoehto! 

Forssa Priden historian kolmannet bileet ovat liikennevalobileet, eli liikennevalojen mukaisesti voi ilmoittaa muille omasta seuran haustaan tai siviilisäädystään. Pakollista tähän osallistuminen ei kuitenkaan ole, vaan bailata voi muutenkin.

Tällä kertaa Forssa Pridessä on myös ohjelmaa: paikalla ovat tämän vuoden Mr ja Miss Gay Finland, Aleks Vehkala ja Leena Luuri. Illan taas juontaa Rakel Liekki. Bileet alkavat klo 22.00 Forssan Bar54:ssä.

Itse en valitettavasti pääse osallistumaan bileisiin tälläkään kertaa, mutta kuulemma bileissä on aiemmilla kerroilla ollut runsasta osallistumista ja hyvä meininki muutenkin! Paikalle kannattaa siis ehdottomasti suunnata, jos vain suinkin kynnelle kykenee. 

Forssa Pride Party: traffic lights party. Forssan Bar 54:ssä 18.10. klo 22-04. Liput 7€. 


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Eihän tuonne pääse/pääse pois mitenkään!

    VastaaPoista
  2. Riippuen siitä mistä päin tulet niin bussit kulkee, Hesa-Pori välillä ainakin aika hyvin. Kimppakyytiä vois tietysti ajatella, mutta nyt taitaa olla ihan viimehetket käsillä. 300m baarista on myös hyvä hotelli, vaikkei hotelliyöhön ehkä ole varauduttu. Terveisin Jenni/Forssa Pride

    VastaaPoista