Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blogistania-jaksoni lähestyy!

Kuten aktiivisimmat lukijat varmasti muistavat ja ovat huomanneet, olen myös minä mukana parhaillaan ruudussa pyörivässä Blogistaniassa. To...

Kuten aktiivisimmat lukijat varmasti muistavat ja ovat huomanneet, olen myös minä mukana parhaillaan ruudussa pyörivässä Blogistaniassa. Toinen tuotantokausi alkaa lähestyä uhkaavasti minun jaksoani!

 Blogistania: Tämän kylän homopoika nähdään YLE TV2:lla 5.11. klo 19.30! Luvassa on siis puolisen tuntia asiaa pelkästään minusta ja asioista, joita elämässäni erityisesti blogin ulkopuolella teen. 

Elämäni on toki hivenen muuttunut keväisten Blogistania-kuvauksien jälkeen: kuvauksien aikana emme vielä asuneet Killen kanssa yhdessä. Killeä ei ohjelmassa nähdä muutenkaan, sillä Kille oli Lontoossa juuri kuvausten aikana. Muuten odotan jännityksellä, millainen ohjelma Ylen leikkauspöydällä on syntynyt. Tähän astiset jaksot ovat olleet järjettömän hyviä, erityisen ihastuksissani olin nyt jo loppuneen More to Love-blogin Mimmiä ja Peppiä käsittelevästä jaksosta. Vähän pelkään kyllä itseni puolesta: ehkä juuri minusta on päätetty tehdä sarjan kohunherättäjä, jonka jokainen kommentti on irrotettu asiayhteydestään? Kohujulkisuus, just what I needed! Jee!Kävi miten kävi, olen oikeastaan jokaisen Blogistania-jakson kohdalla alkanut jännittää omaa jaksoani huomattavasti enemmän kuin jännitin varsinaisia kuvauksia. Vaikka onhan se jännittävää avata elämänsä koko Suomen kansalle, sinäänsä jännitys on ymmärrettävää.

Ettei Blogistania vain pääse livahtamaan silmienne ohi näkemättä, tein jaksolle Facebook-tapahtuman! Tapahtumasivu löytyy täältä, ja siihen osallistuminen on suotavaa! Sivulla saa myös kysellä ja fiilistellä ohjelmaa muuten.

Esittäisin muuten teille lukijoille ja muille ohjelmaa mahdollisesti katsoville pienen toiveen! Kuten tapahtumasivullakin ohjeistan, voitte päästä mukaan blogiin sosiaalisen median kautta. Käytit sitten Facebookia, Instagramia tai Twitteriä, tägää meikäpojan Blogistania-jaksoon liittyvät asiat hashtagilla #TKHPblogistania. Viesteihin voitte laittaa niin kuvia herkkueväistänne kotikatsomoissa, itsestänne television äärellä, kissoja, vauvoja ja vaikka kaverinne. Sopivaa on tietysti kommentoida ohjelmaa muutenkin. Jos ja kun joku innostuu kommentoimaan hashtageissa, valikoin viesteistä ja kuvista sopivimmat Blogistanian esityspäivää käsittelevään postaukseeni. Päivä tulee itselläni olemaan melko kiireinen, sillä pienimuotoisen kotikisakatsomon järjestämisen lisäksi samalle päivälle on tiedossa toinenkin blogiini liittyvä kiva juttu, josta kerron vähän lähempänä tarkemmin. 

Facebook-tapahtuma löytyy siis täältä. Osallistu ja kutsu myös kaverisi mukaan, niin tapahtumaan kuin yhteisiin kotikatsomoihinkin!

Odottaako joku Blogistania-jaksoani yhtä jännittyneenä kuin minä?

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Joo! Me odotetaan! Haluun päästä jo kurkkimaan sun kotiasi :D

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen odottanut jo siitä asti kun ensimmäisen kerran mainitsit esiintyväsi ko. ohjelmassa :D

    VastaaPoista
  3. Todella hauska ja kiinostava jaoks!Ehdotan huomenna varmasti suomen kielen tunnissa että katsotaan se myös sielläkin yhdessä:)Terkkuja Virosta!

    VastaaPoista