Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Eessä siellä on vaan valloittamaton

Voi PMMP, miten ihana olitkaan sunnuntaina! Viimeinen keikka oli täyttä timanttia, hetkeäkään en vaihtaisi mihinkään. Jopa Pikkuveli moni...

Voi PMMP, miten ihana olitkaan sunnuntaina! Viimeinen keikka oli täyttä timanttia, hetkeäkään en vaihtaisi mihinkään. Jopa Pikkuveli moniulotteisella sovituksellaan oli ihanaa.


Ja kuten joku jo kysyi, pysyin keikalla ihan hyvin koossa. Muutamaan otteeseen silmät vähän kostuivat, mutta muuten fiilis pysyi yllättävän hyvänä. Keikka toisaalta oli suunniteltukin loistavasti: paikalla oltiin nimenomaan juhlimassa hyvällä mielellä loppua, ei suinkaan suremassa. Tietenkin ilon keskellä oli pientä haikeutta, mutta sille ei annettu ylivaltaa.

Rakkaudella suhtaudun myös PMMP:n jäähyväissingleen Valloittamaton. Ykskaksyllättäen putkahtanut uutinen sittenkin tulevasta hittikokoelmasta vähän närkästytti, mutta biisi on ihana. Toimii nimenomaan jäähyväisbiisinä PMMP:lle, mutta toimii myös biisinä. Biisin ajatukset eteenpäin menemisestä ja mukavuusalueelta poistumisesta kiehtovat. Tai ei, en halua poistua mukavuusalueeltani, mutta ajatuksen käsittely on kiehtovaa!

PMMP jotenkin uuvutti täysin: palasin keikalta kotiin kuolemanväsyneenä, saamatta unta. Kille vei valtaosan muutenkin liian kapeasta sängystämme, selkää särki ja ahdisti. Lopulta kuitenkin nukahdin, herätäkseni todella väsyneeseen päivään. Syksyn mittaan on muutenkin ollut oudon uupunut olo: monena iltana on tuntunut kuumeiselta, mutta päivisin kuumeen tunne on poissa. Oli mitä oli, syytän siitä syksyä. Raivostuttava vuodenaika, nyt ja aina.

Tänään pääsen kuitenkin katsomaan pitkään odottamani Rocky Horror Show'n Turun kaupunginteatteriin! Olen odottanut esitystä malttamattomana sen julkistamisesta asti. Raportoin show'sta heti huomenissa!

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. OT, huomasin että esittelysi oli ilmestynyt tonne blogistanian sivuille. Jaksoasi odotellessa:)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellähän se! Jännityksellä odotan itsekin.

   Poista
 2. ROCKY HORROR♥ aiettäihanaa.. voiei,pitäisiköhän raahautua sinnepäin katsomaan.. On se sen verran uskomaton että voisin ihan heti hypätä johonkin kulkuneuvoon ja kaasutella Rockyn takia sinne ;) toivottavasti on sinunkin mieleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan suinkin on mahdollista, niin kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan! Tykkäsin kyllä.

   Poista
 3. Kävelin tänään tihkusateessa sun ohi Eerikinkadulla Turussa. Näytit niin hyväntuuliselta, että alko itteeki hymyilyttää. Yllätin itteni, kun tunnistin blogimaailmoista jonkun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hauskaa :D. En tosin tiedä, miksi näytin hyväntuuliselta, tai en mielestäni näyttänyt... Mutta hyvä jos hymyilytti, se on aina hyvä!

   Poista
 4. Tuo keikka oli kyllä upea! Ja nimenomaan ite menin juhlimaan hyväntuulisena, vaikka kyllä siellä välillä taisi silmät kostua... Ikävä tulee<3
  Monelta olitkaan paikalla? :D Taisin bongata sut aika nopeasti siellä kun ite tulin paikalle.

  VastaaPoista