Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Disney-löytöjä kirjamessuilta

Lupailin joskus aiemmin, että kirjoittelisin vähän Disney -harrastuksestani ja keräilykokoelmastani. Laajempi esittely saa yhä odottaa, mutt...

Lupailin joskus aiemmin, että kirjoittelisin vähän Disney-harrastuksestani ja keräilykokoelmastani. Laajempi esittely saa yhä odottaa, mutta koska Disney tuntui kiinnostavan lukijoitanikin, niin päätin esitellä viikonloppuna olleilta Turun kirjamessuilta tekemäni löydöt.


Ensin käteeni osui hulppea The Musical World of Walt Disney-tietokirjan. Kirja on englanninkielinen, joten lukeminen ehkä vaatii vähän enemmän. Niin hienolta tämä divarilöytöni kuitenkin vaikutti, että päätin napata sen mukaani.

Kauniita kuvia kirjassa kuitenkin on monella sivulla! Melkoinen aarre siis.

Tämän lisäksi satuin huvikseni selaamaan antikvariaatin nuottikirjalaatikkoa, josta käteeni osui englanninkielinen Lumikin nuottikirja vuodelta 1992! Nuottikirja on hauska, siinä on nimittäin idioottivarmat soitto-ohjeet. Nokkahuilulle. Kauhulla muistelen yhä nokkahuilutunteja ala-asteelta. Karseita hetkiä kaikki, voi miten vihasinkaan ja kieltäydyin ylipäätään soittamasta. Nyt voisin kuitrnkin ehkä tarttua nokkikseen! Kirjassa on myös värityskuvia, joita ei onneksi ole kukaan värittänyt. Ihana löytö!

You Might Also Like

0 kommenttia