Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uusi TOM-teaser julkaistu - kaikki mukaan joukkorahoittamaan!

  TOM-elokuvan tiimoilta uutisoidaan taas! Special Filmin TOM-elokuvasta on julkaistu tänään uusi teaser. Julki tuli myös elokuvan tot...


 

TOM-elokuvan tiimoilta uutisoidaan taas! Special Filmin TOM-elokuvasta on julkaistu tänään uusi teaser. Julki tuli myös elokuvan toteutus joukkorahoituksella.


Aiemmin tällä viikolla kerroin Special Filmin Tom of Finland-elokuvan ongelmista. Erinäisten tekijänoikeuskiistojen myötä elokuva keskittyy Tom of Finlandin sijaan Touko Laaksoseen, eli mieheen taiteilijanimen takana. Mielestäni varsin näppärä tapa välttää suuremmat hankaluudet ja keskittyä elokuvaprojektin eteenpäin viemiseen.

Elokuvan eteenpäinviemiseksi onkin tänään julkistettu joukkorahoitusprojekti. Joukkorahoituksen tarkoituksena on siis kerätä rahaa projektia tukevilta ihmisiltä. TOM-elokuvan tukijoille onkin tarjolla erilaista porkkanaa tukisummasta riippuen: viidellä eurolla saa sähköpostiinsa kuuman nahkakuvan pääosan näyttelijä Olli Rahkosesta. Sadallaviidelläkympillä saa omakseen poikkeuksellisen hienon I support Tom-t-paidan. Katkerana jään ulisemaan surkeuttani siitä, ettei minulla ole sataaviittäkymppiä sijoittaa elokuvan tukemiseen.

Joukkorahoitusta vauhdittamaan on julkaistu myös uusi teaser elokuvasta. Sen löytää täältä tai vaihtoehtoisesti tuolta tekstin yläpuolelta. 
Touko (Olli Rahkonen) ja Veli (Martti Manninen).

Näkyvyyttä elokuvalle haetaan myös Tom of Finland-taidenäyttelyllä. Touko Laaksosen harvoin nähtäviä töitä  on esillä Helsingissä Made in Kalliossa huomisesta alkaen. Osana Helsinki Design Weekiä järjestettävään näyttelyyn osallistuvat myös Tom of Finlandista inspiraatiota saaneilla töillään taiteilijat Jani Leinonen, Rosa Liksom, Riiko Sakkinen, Jukka Korkeila ja Eemil Karila. Näyttelyn kutsuvierasavajaisia vietetään tänään. Kutsu kolahti sähköpostiini taannoin, mutta valitettavasti en mitenkään pääse tänään lähtemään Helsinkiin. Olen kuitenkin tiiviisti hengessä mukana! 

Sellaista siis tänään! Tähän loppuun haluan kannustaa teitä kaikkia osallistumaan Tom-elokuvan joukkorahoitukseen. Haluan myös painottaa, etten hyödy tästä mainospuheesta mitenkään: haluan vain vilpittömästi tukea elokuvaa maailmalla tunnetuimmasta suomalaistaitelijasta. Pienetkin summat ovat tervetulleita, sillä rahoittamaan pääsee jo viidellä eurolla. Se on mielestäni pieni hinta ajatuksesta, että on voinut olla mukana tukemassa hienoa projektia. Joukkorahoittamaan pääset tästä!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Jään odottamaan jättikyrvällä ratsastamista innokkaana... olipa leffa kenen tuotantoyhtiön tahansa. ;)

    VastaaPoista
  2. Tämä toinen teaser on kyllä pettymys. Ymmärrän kyllä, että Laaksonen muutti piirtäessään pojat lihaksikkaiksi, vaikkei pojat eivät todellisuudessa olisivatkaan olleet kovin lihaksikkaita. Silti jäin kaipaamaan, että tukin uittajat yms. näyttelijät oisivat bodatumpia ja farkut tiukempia.

    Voisivat nyt ainakin hankkia noille kunnon farkut ja laittaa vaikka takapuoleen tyynyt tai muuta täytettä, jotta näyttäisivät vähän seksuaalisemmilta.

    t. Sama Anomyymi kuin edellä

    VastaaPoista