Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uusi päivässä sarjan historian ensimmäinen tyttöpusu!

Uusi Päivä-sarjassa nähtiin sarjan historian ensimmäinen tyttöpusu. (KUVA: Yle Areena) Tammikuussa bloggasin Uusi päivä-sarjaan ilmaant...

Uusi Päivä-sarjassa nähtiin sarjan historian ensimmäinen tyttöpusu. (KUVA: Yle Areena)

Tammikuussa bloggasin Uusi päivä-sarjaan ilmaantuneesta uudesta hahmosta, Petra Kaakosta. Pian hahmon saapumisen jälkeen paljastui, että hahmo on biseksuaali. Tuolloin veikkasin, että romanssia tai tyttöpusuja tuskin nähdään tulevissakaan käänteissä. Väärässä kuitenkin olin, vaikka yhdeksän kuukautta sitä pitikin odottaa. 


Eilisen jakson loppuhuipennuksena yllättävä pusu kuitenkin nähtiin. Odotettavissa ja ilmiselvä tämä juonikuvio on tietenkin ollut hahmon alkuhämäristä saakka ainakin itselleni.

Ajatukseni Uudesta päivästä ovat sarjan eri vaihdeiden aikana vaihdelleet laajastikin puolelta toiselle. Alunperin sarja oli turhan hattarainen ja höttöydessään ankea, mutta jossain vaiheessa käsikirjoitus sai oikeasta elämästä tuttuja dramaattisempia käänteitä. Missään vaiheessa sarja ei tietenkään ole kääntynyt huippudraamaksi, mutta se ei mielestäni edes ole päivittäisdraaman varsinainen tarkoitus. Tarkoitus on enemmänkin viihdyttää ja rentouttaa, ja siinä Uusi päivä onnistuu.

Petran ihastus Elinaan on kuitenkin toteutettu mallikkaasti: ongelmaa ei ole tehty ihastuksen sukupuolesta, vaan siitä, että ihastus sattuu olemaan poikaystävän kaveri. Nähtäväksi jää, mihin kuvio tästä kasvaa: villinä veikkauksena voisi spekuloida vastaeronneen Elinan tutkiskelevan omia tunteitaan ja löytävän sisältään vetoa Petraan. Eipä näistä ikinä tiedä, saippuaoopperat ovat niin monisyisiä ja huikentelevaisia!

 Jännityksellä kuitenkin seuraan, ja seuraisin toisaalta ilman tätä juonikuviotakin. Tähän asti homma näyttää kuitenkin hyvältä, hyvä Uusi päivä!

Uusi päivä-historian ensimmäinen tyttöpusu löytyy Yle Areenasta. Muutoin UP:tä voi seurata Yle TV 2:lta maanantaista keskiviikkoon klo 20.00!

You Might Also Like

0 kommenttia