Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Puiston puut on kuolleita ja mä oon niiden kaltainen

Puuuuh, kauhea kiire kaiken aikaa! Ei edes bloggaamaan ehdi, kun pitää rientää paikasta toiseen ja lukea ja istua luennolla ja puuhata ti...

Puuuuh, kauhea kiire kaiken aikaa! Ei edes bloggaamaan ehdi, kun pitää rientää paikasta toiseen ja lukea ja istua luennolla ja puuhata ties mitä. Mutta ehkä tämä tästä vielä helpottaa, eikä olo ole näin väsähtänyt kaiken aikaa.

Sunnuntaina oltiin Tahdon2013-tyyppien kanssa Turun Mahdollisuuksien torilla edustamassa, juttelemassa ihmisten kanssa sekä ottamassa kuvia Tahdon2013-photoboothissa. Tiettävästi ainakin kolme blogini lukijaa olivat paikalla, joista kaksi uskaltautui paikan päällä juttelemaan. Se on aina hauskaa, kun tullaan reippaasti moikkaamaan. Aina välillä tulee kommentteja, joissa kerrotaan, että olen tullut vastaan siellä ja täällä. Tavallaan on hauskaa tulla tunnistetuksi, mutta toisaalta tulee myös vähän stalkattu ja vainoharhainen olo. Onneksi vain vähän! 

Mahdollisuuksien torilta palatessa kotona odotti koko päivän siivonnut Kille, ruoka valmiina odottamassa. On minua vain kyllä ihanalla pikkumiehellä siunattu. .


Nyt syksy on iskenyt jotenkin toden teolla, ihan yhtäkkiä! Sinäänsä se ei yllätä, sillä nyt todellakin on jo syyskuu. Lauantaina oltiin kuitenkin Killen kanssa Ruissalossa, silloin oli kesäistä ja käytiin jopa meressä pulikoimassa! Edellisen kerran kävin meressä toukokuussa. Siinä ne tämän kesän uintireissut sitten olivatkin, josko ensi kesänä pulikoisi vähän enemmän.

Kirjoitin Ruissalosta muistaakseni aiemminkin kesällä, mutta on se vain ihana paikka! Yllätyksekseni kesän viimeinen uintipäivä oli saanut paikalle paljon muitakin, kiitettävän paljon vanhempaa väestöä sekä turisteja. Nähtiinpä myös yksi polkupyörineen heinikon keskellä istuva, jotain saksalaiselta juomalaululta kuulostavaa hoilaava mies. Huvitusta herätti myös nainen, joka tuohtui mereen pulahtaneista koirista. Hän kun aikoi itsekin vielä uida meressä. Nainen oli kyllä oikeassa: on tärkeää suojella Itämerta ja pyrkiä pitämään epäpuhtaudet siitä poissa. Kaksi koiraa nimittäin ovat epäpuhtauksista todellakin pahimpia.

 Hienoa joka tapauksessa, että Ruissalo ja kesäinen syyspäivä olivat saaneet paikalle niin paljon ihmisiä!

Tänään alkoi Blogistanian toinen tuotantokausi, jonka avausjakso vakuutti kyllä! Palomiehen morsian oli luonteva ja kiinnostava ja tulipa myös Tahdon2013 hienosti ohjelmassa esiin. Blogistanian alkaminen sai tosin jännityksen kuplimaan vatsan pohjassa, vaikka omaan jaksooni onkin vielä hetkinen aikaa. Se ei kuitenkaan estä minua hermoilemasta ja kriiseilemästä: mitä jos vaikutan todelliselta idiootilta? Jos juuri minun jaksoni onkin sensaatiohakuinen, vääristelevästi leikattu, minut totaalisen kajahtaneena esittävä kohudokkari? Palomiehen morsian on ollut kaukaa viisas, ja sijoittanut maailmanympärimatkansa juuri ohjelman esitysajankohdalle. Itsekin periaatteessa ehtisin vielä paeta maasta...

Tällainen nopea tynkäpostaus tässä illan ratoksi! Yritän palata oikeiden asioiden kanssa mahdollisimman pian! 

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. milloin tulee sun jakso tv:stä?

    VastaaPoista
  2. Hahah, kiitos kehuista! Voin kertoa, että mua jännitti ihan pirusti kun se jakso tuli ulos, vaikka oonkin täällä maapallon toisella puolella :) Sun jakso on varmasti ollut huippu! Löysin itekin blogisi Blogistanian kautta ja tykkään, kirjoitat hirmu hyvin. Kivaa talvea! :)

    VastaaPoista