Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hetero Priden todellinen henki - järjestäjä natsikuvissa

Tänään suurta melua tyhjästä syntyi Hetero Pride-tapahtuman ympärillä. Paikalle saapui joitakin kymmeniä, optimistisimpien arvioiden mukaan...

Tänään suurta melua tyhjästä syntyi Hetero Pride-tapahtuman ympärillä. Paikalle saapui joitakin kymmeniä, optimistisimpien arvioiden mukaan 70, osallistujia. Loppujen lopuksi vastamielenosoittajia ja melkeinpä poliisejakin oli paikalla enemmän.

Alunperin ajattelin kirjoittaa ymmärtävän ja fiksun merkinnän Hetero Pridesta. Alunperin nimittäin kuvittelin, että tapahtuman perimmäinen tarkoitus ei ole pahuus tai ilkeys, pelkästään epätietoisuus ja tyhmyys. Netissä vastaan tulleen kuvan myötä en kuitenkaan oikeastaan koe tarpeelliseksi antaa Hetero Pridelle minkäänlaista ymmärrystä.

Kuvan timestamp kertoo, että kuva on otettu tänään klo 14:06, taustalla näkyvä Storyville taas sijaitsee eduskuntatalon tuntumassa. Keskellä kuvaa seisova mies on Jani Viinikainen, Liikaa homotusta-dokumentissa esillä ollut Seta pakottaa pojat mekkoihin-mies. Viinikainen oli myös mukana Hetero Priden järjestämisessä, kuten dokumentissa nähtiin.


Että tällainen perinteisten perhearvojen, kaikille avoin, ei-homovastainen kiva tapahtuma. Se, että hakaristipinssit on jätetty tapahtumasta pois ei tässä kohtaa paljoa paina.

You Might Also Like

38 kommenttia

 1. Sirviö on itse kuvassa käsi ojossa, vaikka ohjeisti jengin jättämään natsitunnukset kotiin, ettei kukaan luulisi kaikkia heteroita natseiksi.

  https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1175733_707817469244559_1707362799_n.jpg

  VastaaPoista
 2. Tietenkään kaikki heterot eivät ole natseja, eivät kaikki natsitkaan ole heteroita!

  VastaaPoista
 3. Onko tuo sinipaitainen Seppo Lehto? Googlatkaapas. Huh.

  VastaaPoista
 4. Hyvää settiä päivän tapahtumasta: http://www.youtube.com/user/HumoristiAjattelija

  VastaaPoista
 5. Harmittaa kyllä että tämäkin tapahtuma tarttee ensinnäkin pilata noiden klanipäiden toimesta ja sen jälkeen vielä leimata koko tapahtuma yhden valokuvan perusteella homofobiseksi.

  Ainakin itse koin tämän tapahtuman lähinnä vastineena sille että nyky-yhteiskunnassa homoutta on melkeimpä glorifioitu liiaksi vaikka mielestäni samanlaisista ihmisistä on kyse kuin heteroissakin. Kumpikaan suuntaus ei ole toista parempi. Oikeudet on saatava samanlaisiksi, mutta mielestäni ainoastaan lainsäädännöllisessä mielessä. Avioliitto on enemmänkin kirkollinen asia ja kirkon oikeus on päättää mitä tekee homoliittojen kanssa. Pitäisi ehkä tehdä ero kirkon ja maistraatin tekemille vihkimisille ihan nimikoinnissakin.

  Mielestäni silti tämä kuva ei todista mitään, koska tuo järjestäjä ainoastaan on mukana "fanikuvassa" eikä ympäristön tapaan tee mitään tervehdystä. Ennemminkin hymyilee vähän vaivaantuneen näköisesti.

  Korkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vuosisatojen syrjinnän jälkeen löytyy pari päivää vuodessa, milloin homous esitetään positiivisesti, onko se nyt sitten niin vitun häiritsevää. Vieläkään en uskalla kävellä poikaystävän kanssa kadulla käsi kädessä. Maailma on yhä heteroiden leikkikenttä, jossa homojen toivotaan pysyvän pois silmistä. Siitähän tässä sinunkin kommentissasi lopulta on kyse.

   Poista
  2. "Mielestäni silti tämä kuva ei todista mitään, koska tuo järjestäjä ainoastaan on mukana "fanikuvassa" eikä ympäristön tapaan tee mitään tervehdystä. Ennemminkin hymyilee vähän vaivaantuneen näköisesti."
   On niitä kuvia tästäkin kaverista heilaamassa samalta iltapäivältä. Tosin hitlernaamari päässä, "vitsikkäästi".

   Ja nämä klanipäät ovat puuhapetet koko tapahtuman takana, joten eiköhän ole aika selvää mikä tällaisten "pridejen" todellinen tarkoitus on.

   Poista
  3. Eikö HeteroPride tyypeiltä nyt voisi löytyä sen verta kiviä pöksyistä että ihan rohkeasti myöntäisi, että ainoa syy tähän on se että "homot on ällöjä". Tai vaihtoehtoisesti kehitätte edes yhden järkevän perustelun siitä että miksi tällainen tapahtuma on tarpeellinen. "homosaatio" (mikä helvetti se on?) ja "perinteisten perhearvojen vaarantuminen" argumenttien takaa paistaa tuhannen auringon voimalla aika rankka homokammo.

   Poista
  4. "Avioliitto enemmän kirkollinen asia..." Kyllä, mutta vasta 1500-luvulta lähtien (http://fi.wikipedia.org/wiki/Avioliitto#Historia). Sitä ennen avioliitto on ollut maallinen sopimus.

   Poista
  5. Olen samaa mieltä kuin anonyymi, ja olen itse homo. Homoudesta on tullut karnevalisoitua juhlaa. Kuinka voisimmekaan vaatia tasa-arvoisia oikeuksia, kun tyrkytämme koko ajan omaa erilaisuuttamme? En yleistä, eivät kaikki sitä tee, mutta varsinkin mediassa näkyvä osa tuppaa leimamaan koko yhteisön.

   Heteroprideä pidän tyhmänä, ja natsitervehdyksen tuomitsen. Ymmärrän silti järjestäjän motiivin heteropriden takana.

   Poista
  6. http://heteropridelol.files.wordpress.com/2013/09/luigi-klaus-jani.jpg

   kuvassa järjestäjä on hitler maski päässä? Miten selität tämän fanikuvan?

   Poista
  7. Noin ihan heterona on pakko olla sitä mieltä että tämä heteroprideily on typerää. Menin muutama vuosi sitten naimisiin, ja hässä oli vajaat sata henkilöä mummosta vauvaan jotka nostelivat maljoja ja pitivät puheita (no, vauvat eivät nostaneet tai pitäneet) ja ylipäänsä juhlivat ja ihailivat sitä että tyttö löysi pojan. Näissä oloissa on naurettavaa väittää että heteroliitto on vaakalaudalla kun sitä päinvastoin kaikin tavoin yhteisön toimesta tuetaan. Olen myös ollut gayprideillä (Amnestyn riveissä) heteropuolisoni kanssa käsi kädessä, ja vastaanotto oli pelkästään positiivinen -kukaan ei kettuillut että mitäs suuntautumistasi mainostat. Homoa omana itsenään tuskin otettaisi heteroprideillä näin myönteisesti vastaan...

   Poista
  8. "Avioliitto on enemmänkin kirkollinen asia ja kirkon oikeus on päättää mitä tekee homoliittojen kanssa. Pitäisi ehkä tehdä ero kirkon ja maistraatin tekemille vihkimisille ihan nimikoinnissakin."

   Avioliitto nimenomaan ei ole kirkollinen asia, vaan ennen kaikkea osapuolten välinen taloudellinen sopimus (ja rakkaudellakin on nykypäivänä aika usein jotain tekemistä sen kanssa). Oletko siis sitä mieltä, että siviilivihityt heterot eivät tosiasiallisesti olekaan avioliitossa? Olisiko mielestäsi tasa-arvoista kutsua heteroparien liittoja eri nimillä sen perusteella, minkä kaavan mukaan heidät on vihitty?

   Avioliittoja on muuten solmittu kautta aikain kaikissa kulttuureissa ja uskonnoissa. Avioliitto ei siis ole mikään kirkon keksintö.

   Kirkkovihkiminen sen sijaan on kirkon asia, sen edellytyksistä kirkko päättäköön mun puolestani parhaaksi katsomallaan tavalla..

   Poista
 6. http://heteropridelol.wordpress.com/2013/09/21/heil-heterous/

  Alemmassa kuvassa "vaivaantunut" järjestäjä Viinikka

  VastaaPoista
 7. Korkki, tuosta järjestäjästä löytyy tältä päivältä toinenkin kuva tekemässä natsitervehdystä:
  http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=10&t=112172&start=1365
  Samat vaatteet kuin tuossa ekassa kuvassa, "vaivaantunut ilme" piilotettu Hitler-naamarin taakse tällä kertaa...

  VastaaPoista
 8. On kyllä sen verran rumia & dorkia jätkiä että vaikea kuvitella että kukaan noista tussua saisi. Ikinä. Tämä ei tarkoitettu asiattomaksi kommentiksi, olen täysin 100% tosissani. Voi voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten niin? Ainakin näin sänkipäistä tykkäävän homon näkökulmasta tuossa kuvassa on kolme sen verran komeaa kollia, että antautuisin heille välittömästi, jos saisin pienenkin vihjeen siitä, että olisi hiukan kiinostusta. Eiköhän jostakin löydy joku vapaaehtoinen, joka noille lopuillekin antaisi. Valitettavasti vaan taitaa olla niin, että nuo ei päästäisi minua edes lankkaamaan maihareitaan jostakin intiimimmästä puhumattakaan.

   Poista
 9. Jos sä meet julkisuuteen homostelun vastustajana niin kannattaa sitä ennen polttaa noi natsinaamarit.

  VastaaPoista
 10. Nuo haastattelulausunnot: "media korostaa jatkuvasti näitä homojen arvoja..."
  vallalla on siis "...homosaatio eli homouden ylikorostuminen". Homosaatio:)? Voi hyvää päivää oikeesti...

  Mutta vakavasti puhuen kommentoisin näin heteronaisena, että kun allekirjoitin tuon tasa-arvoinen avioliitto lakialoitteen tein sen toki kannattakseni homojen oikeuksia, mutta myös ottaakseni kantaa suvaitsevan ja vapaamielisen Suomen puolesta, eli sellaista Suomen, jossa itse tahdon elää. Ikävää että "homosaatio" ahdistaa joitain, itseäni taas ahdistavat ennen kaikkea perinteiset sukupuoliroolit. Elämä heterosuomessa, jossa homot pysyisivät hiljaa kaapeissaan olisi sitä paitsi järkyttävän tylsää..!!

  Niinpä tulen takuulla fanittamaan "homosaatiota" myös jatkossa ja se on myös oikeuteni.

  VastaaPoista
 11. "Ootteko nähneet Keijoa? Hän on suunnilleen tämän pituinen."

  VastaaPoista
 12. Somalisivuilla tämä kannattaa kuunnella http://www.halganka.net/content/ali-washi-kertoo-millaisia-ovat-homot-s-lehto-kielt%C3%A4ytyy-ali-washin-mustan%EF%BB%BF-miehen-pusuehdot

  Seppo Lehto sai somali ali washilta rakkaudeneleitä homotteluna

  VastaaPoista
 13. Huokaus. Jos homoille annettaisiin tasa-arvoiset oikeudet, niin ei näiden angstaavien seppo lehtojen ja muiden kuvassa seisovien enää tarvitsisi homoista lukea. Niin kauan kuin tasa-arvoinen avioliittolaki puuttuu ja Putin sortaa homoja Venäjällä, tulee media nostamaan homot esille säännöllisin väliajoin ja hyvä niin!

  VastaaPoista
 14. Katsokaa tätä oikein tarkkaan! Ja miettikää hetki: http://4.bp.blogspot.com/-KQzwEXvCy1M/ULssPi1K52I/AAAAAAAAAYo/AxA_Ar1zBAQ/s1600/2431dw5.jpg

  VastaaPoista
 15. Lähes kaikki heterot ja homot ovat piilonatseja niin Suomessa kuin muuallakin. kaikki tämä lait ja oikeudet -puuha on kosmetiikkaa, joskin ehkä tarpeellista. nämä aggressiiviset suvaitsevaisuusnatsit ovat kaikkien huvittavin ilmiö, joka tietysti saa meidät kaikki etsimään joukostamme suvaitsemattomia ihmisiä ja käännyttämään heitä suvaitsevaisuussuomen rakentajiksi. presidentinvaali viimeksi oli irvokas tapahtuma. missä nämä haavistolaiset suvaitsevaisuusintoilijat ovat nyt? muuttamassa suomea? ei, heillekin tämä kaikki on vain viihdettä ja tapa korostaa egoa. kirjailijat suvaitsevaisuuden puolesta? voi helvetti. eilen televisiossa näytetty kansallisteatterin esitys, joka oli huonosti ajateltu ja huonosti näytelty kansan tyhmistyttämisprojekti, puhukoon puolestaan. teatteri voisi ottaa neljännen valtiomahdin paikan, jos tässä maassa olisi kirjailijoita. nuo kuvan hyypiöt ovat murrosikään jämähtäneitä avunhuutajia, jotka tietysti olisi hyvä ohjata laitokseen. tämä mielipide tekee minusta tietysti natsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Lähes kaikki heterot ja homot ovat piilonatseja"
   Lopetin lukemisen tähän.

   Poista
 16. Itseki luin haastiksen tästä ja ilmeisesti nää ei oo tätä kovin tosissaan ollu tätä ees tekemässä :D Varmaan tämäki joku rölli. Aika turha tapahtuma kuitenkin mun mielestä, mut ainaki toimii ihmisten suututtamisessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma kun tietyissä aatesuunnissa aina yhtä yleispätevä on selitys "ei me tarkotettu/se oli vitsi jne".

   Jos viittii edes vähän perehtyä heteropride-järkkäreiden taustoihin niin huomaa äkkiä että kyllä ne on agendoineen ihan tosissaan. Kunhan selittelevät hädissään jäätyään housut nilkoissa (!) kiinni.

   Poista
 17. http://heteropridelol.files.wordpress.com/2013/09/luigi-klaus-jani.jpg

  Kuvassa on sattumalta henkilö hitler naamarissa ylen mukaan xP

  On se hyvä, että tämmöinen tapahtuma järjestetään. Eiköhän pian suomeen saada kaasukammiotkin käyttöön? Niinkuin nazi-saksassa. Sitähän nämä "järjestäjät" näyttää haluavan.

  VastaaPoista
 18. http://www.elisa.net/uutiset/kotimaa/natsitervehdyksen-tehnyt-erotettiin-valtuustoryhm%C3%A4st%C3%A4

  Hah,siitäs sai Viinikainen!

  VastaaPoista
 19. Mitä eroa on puupäällä ja puujalalla?
  Puujalka ei periydy.

  VastaaPoista
 20. Pitäkää homoilut omana juttunanne. Turhaan sitä kaikille tyrkytätte. Kukin saa valita itse oman suuntaumuksensa ja tommoinen tuputtaminen joka paikassa alkaa riittämään. Enää ei löydy varmaan yhtään ohjelmaa jossa ei olisi suureen ääneen esittelemässä tyttömäisyyttään joku homppeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti paikalla kun "heterot" pitävät "heteroilunsa" omana juttunaan. On varsin kamalaa lukea joka päivä lehdestä niitä avioilmoitukisa :( heteroseksuaalisuus vallan pursuaa ulos lehtien sivuilta.
   Loppettakaa jo vihdoin itsenne nolaaminen ja tutustukaa tosiasioihin.

   Poista
 21. Mä en tajua tätä heterot sitä, homot tätä keskustelua... Miten on niin vaikea tajuta, et me ollaan kaikki vaan ihmisiä ja erilaisia keskenämme. Joten varmasti myös tykätään eritasoista. Ei sen kummempaa. Jos tuon vois jokainen hyväksyä, ni päästäis tästäkin puheenaiheesta. Kun se rakkaus on kaikille sallittua eikä oo pois keneltäkään ulkopuoliselta. Olis paaljon muitakin tärkeitö asioita, joista puhua ja joita ajaa eteenpäin. Tietysti aina on joku jota haittaa joku tietty asia, mut tuntuu et suvaitsevuus ois Yks tärkeimmistä asioista, joka Pitäis lapsena jo oppia läheisiltä aikuisilta!!!

  VastaaPoista
 22. * tykätään siis eri asioista.

  VastaaPoista
 23. Johan pieni lapsikin tajuaa että homostelu on epänormaalia hommaa, ihan kauhistuttavaa touhua, ei sitä normaali hetero voi suvaita eikä tarvitsekaan olla näille Setalaisille ja muille agressiivisille vähemmistöille mieliksi. Miksi pitäisi yhtäkkiä ruveta pitämään jotain inhottavaa ja luonnotonta muka normaalina, ei mistään syystä. En elä tätä elämääni toisten ehdoilla enkä siksi että miellyttäisin näitä homouden puolustajia vain siksi kun he yrittävät tehdä sairaasta asiasta muka luonnollisen. En suvaitse yhtään ja piste.

  VastaaPoista
 24. No niin ,et siis suvaitse,se tiedetään jo,mutta tiedätkö sen ettei sillä, mitä asioita sinä maailmassa suvaitset tai et suvaitse ole oikeastaan mitään merkitystä kenenkään kannalta. Se on vain sinun omaa typeryyttäsi,eikä mitään muuta.Sinun ei tarvitse pitää mistään jos et halua,pidä vain sitä Hitler-naamariasi niin erotut hyvin jo pitkänkin etäisyyden päästä. Minua ei sinun elämäsi kiinnosta yhtään ,enkä halua vaivautua miettimään sitä mitä ehtoja sille pitäisi asettaa.,Ehdot sitä paitsi ovat jo olemassa.:Jos yhteiskunnassamme vapaalla jalalla ihmisten keskuudessa meinaat elää,niin lakeja noudatat! Ellet noudata ,niin tiedät kyllä mitä siitä seuraa ja mihin sitten joudut ,joten :koitapa noudattaa.Ajatella saat vapaasti mitä lystäät,mutta jos ajatuksesi muuttuvat teoiksi,niin sinun on jo nyt parasta tietää,että laki ei ole yhtään puolellasi siellä sinivalkoisen pakettiauton perätilassaympäröivä yhteiskunta . Voi olla ,että pääset ajattelemaan joksikin aikaa paikkaan ,,jossa .ympäröivä yhteiskunta ei ole ajatteluasi häiritsemässä ja josta ne ajatuksesi eivät ulkopuolelle pääse kantautumaan.

  VastaaPoista
 25. Anonyymi nimimerkille sen verran että lakejahan tässä noudatetaan mutta kaikkea mielestäni luonnotonta ei todelalkaan tarvitse suvaita tai kannattaa. Hitler naamari voisi olla ihan veikeä mutta en ole mikään Hitlerin ihailija ja minulla on oikeus olla pitämättä luonnottomista asioista ja oikeus myös kirjoittaa täällä mielipiteitäni niinkuin näiden homomyönteistenkin. Homostelun kannattajat ne vasta suvaitsemattomia on kun ei saisi normaali luonnollinen ihminen sanoa luonnottomia asioita luonnottomiksi, naurettavaa. En muuten ole uhannut ketään kirjoituksellani päinvastoin kuin sinä joka olet jo roudaamassa minua mustaan maijaan! hyvää jatkoa muuten vaikka eri mieltä ollaankin.

  VastaaPoista