Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tänä yönä lelukaupan väellä on juhlat

Tänään ollaan pienissä häissä! Tai oikeastaan keskikokoisissa! Tänään juhlitaan ja hillitysti hurvitellaan, sillä suuntaamme Killen se...

Tänään ollaan pienissä häissä! Tai oikeastaan keskikokoisissa!


Tänään juhlitaan ja hillitysti hurvitellaan, sillä suuntaamme Killen serkun häihin. Turkuun on luonnollisesti saapunut koko Turun ulkopuolinen suku, ja Killen sisko poikaystävänsä kanssa majailee meillä. Asuntomme muuttuu kohta ehkä hotelliksi: ensin täällä majaili serkkuni, joka lähti evakkomatkalle ystäväni luo uusien asukkaiden tullessa, ja palaa taas takaisin hääväen lähtiessä. Elämämme Muumitalossa.

 
Itse olen kohtuullisen tyyni, mutta kummasti tässä syntyy kihinää ja suhinaa, kun pienessä asunnossa isommalla porukalla valmistaudutaan olemaan pienissä häissä. Tässä on väännetty lounassalaattia, tehty raskaustestiä, silitetty vaatteita tarpeeseen ja turhuuteen onnettoman huonolla vettä ruiskivalla silityslaudalla, hermoiltu yhteiskuljetusbussin lähtöajoista, "onks teillä sitä kutsua tallessa, tarkistakaa nyt vielä se aika" , soiteltu "nyt väännätte sen kortin loppuun tai väännän niskat nurin"-henkisiä puheluita. 

On tehty suunnitelmia välteltävien ihmisten välttämiseksi, kerrattu tapoja kohdata epämiellyttäviä henkilöitä kohteliaasti, mietitty tarvitaanko taskumattia vai ei (sulhasen viinanhakureissu-tilapäivitysten perusteella ei tarvita), mietitty toisen puolen sukulaisia, joiden synkkiä salaisuuksia ja mustia lampaita emme vielä edes tunne. Pohdintaa on aiheuttanut myös Killen juhlahattu. Se on äärimmäisen häftig, mutta saattaa kuitenkin olla hivenen liikaa. 


Ollapa matkalla kuninkaallisiin häihin, ja kun sanon kuninkaallisiin häihin, en tarkoita Nelosen tv-sarjaa.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. No huh, tosta koheltamisen ja hermoilun määrästä vois luulla että kyseessä on sun ja Killen häät!! Ehkäpä joku päivä onkin... Mutta kaiken kaikkiaan häät ovat kaikesta kohkaamisesta ja hermoilusta huolimatta pääsääntöisesti ilon ja onnen juhla. Ja niitä on tässä elämässä aika harvoin, joten nauttikaa kunnolla tarjoiluista ja hyvästä seurasta. Jos voisitte postata juhlien jälkeen kuvan Killen hatusta niin ois tosi jees, haluttais nähdä millaiseen show stopperiin hän on päätynyt.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Oon äärimmäisen huono kommentoimaan blogeihin (miksi ihmeessä?!), joten tää on ensimmäisen kerta kun jätän sulle kommenttia, vaikka tänne aika ajoin eksynkin. Halusin vain tulla kertomaan, miten paljon blogistasi pidän! Tekstiäsi on mukava lukea, siitä tulee ihanasti oma persoonasi läpi. Jostain syystä sulin erityisesti kohdalle "Pohdintaa on aiheuttanut myös Killen juhlahattu. Se on äärimmäisen häftig, mutta saattaa kuitenkin olla hivenen liikaa.". Liekö syynä ollut se, että katsoin juuri kuvakoosteen Minnesodan ensimmäisestä päivästä, jona samaa sukupuolta olevat pääsivät naimisiin ja sitten eksyin lukemaan postauksesi, jossa käsitellään myös häitä - mä olen vaan aina niin keitettyä spagettia, kun mainitaan häät. Edellisen anonyymin tapaan haluaisinkin myös nähdä kuvan Killen hatusta!

    Toivottavasti häät menivät hyvin, nimimerkillä Kateellinen, kukaan mun ympäriltä ei näytä menevän naimisiin.

    VastaaPoista