Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Se päivä oli iloinen

Eilen oli kertakaikkisesti täydellisen kiva päivä.   Aamulla heräsin aamulla , kun aamuvirkku ystäväni soitti ja kutsui aamukahville. K...

Eilen oli kertakaikkisesti täydellisen kiva päivä. 


 Aamulla heräsin aamulla, kun aamuvirkku ystäväni soitti ja kutsui aamukahville. Kille kuvailikin heräämistäni aamuerektioksi: heti aamusta reippaasti pystyssä. Kymmenen minuuttia heräämiseni jälkeen olinkin jo käynyt suihkussa ja pukeutunut, siis lähtövalmiina.

Ystäväni lomaili juuri Pariisissa. Hän kävi tietenkin myös Disneylandissa, mistä olen hippuisen kateellinen, vaikka olen Disneylandissa päässyt vierailemaan itsekin. 


Sain kuitenkin tuliaisen: ikioman Woodyn. Se on täydellinen, aivan kuin Toy Storyssäkin. Sen saappaanpohjassa lukee ANDY, selän narusta vedettäessä se sanoo There's a snake in my boot ja muutenkin on käytännössä autenttinen. Nyt odotankin innolla, millaiseen kapinaan Woody lietsoo muun Disney-lelufiguurikokoelmani poissaollessani... Ainakin on selvää, että en enää vietä öitäni Killeltä salaa pelkän arabikundini kanssa, myös Woody pääsee mukaan öisiin seikkailuihin ;).


Mutta mukava päivä ei suinkaan syntynyt pelkällä Woodyllä. Tai syntyi, mutta päivä vain parani entisestään. Kahville päädyimme Kauppatorin kulmalla olevaan Cafe Einoon, jossa olen halunnut käydä viime kesästä asti. Hetkellisesti näytti siltä, että en päädy torikahville tänäkään kesänä, mutta niin vain pääsinkin! Cafe Eino oli ihana, kuten kauppatorin kahvilat muutenkin. Kahvileipävalikoima oli kiitettävä ja olin hyvin tyytyväinen makuunkin. Klassista, mutta kuitenkin nähdäkseni erilaista kuin muissa peruskahviloissa. Vaikka istuimmekin torin kulmalla liikenteenmelussa juomassa kaakaota pahvimukeista, tuli Cafe Einosta juuri torstai-aamuun sopivan ylellinen olo. Vahva osatekijä on varmasti mukavassa henkilökunnassa.


Aamiaishetkestämme teki erityisen hauskan myös pikkuruinen naakanpoikanen, joka ilmestyi hypähtelemään jalkoihimme. Aikansa naakanpoikaa houkuteltuaan ystäväni sai naakalta lempeän näykkäisyn sormeensa. Ihana pikkunaakka, joka ei vielä tiedä maailmanmenosta yhtikäs mitään. Vauvakarvaa vain päälaella ja rinnassa.


Aamukahvilta oli luontevaa jatkaa matkaa kaupungille muutenkin. Kaupunkikierros sai yllättävän, mutta kauanodotetun käänteen, kun Kille soitti ihan vaan että hei varasin meille nyt sen Hay:n nojatuolin Sisustuksen koodista ett ehiks jossain vaiheessa hakemaan sitä. Voitte vain kuvitella ehdinkö, sillä olen himoinnut tuota ihanaa tuolia jo pitkään. 

Ja ennen kuin joku ehtii kysymään, että voiks tossa ees istuu, ei voi tuntuu mukavalta, niin haluan sanoa, että voi istua ja tuntuu mukavalta! Ehkä jonkinlainen pehmuste (esim. lampaantalja) voisi olla paikallaan pidempään istuessa, mutta välttämättömyys se ei ole. Hay:n Hee Lounge istuu täydellisesti olohuoneeseemme, ja aloinkin jo suunnitella, että tuolisarjan kartuttamisesta voisi tehdä vaikka kuukausittaisen tavan.

Merkillepantavaa on myös se, että aloin kutsua tuolia heti vauvaksi... Samaa on sattunut aika monelle muullekin asuntoomme hankitulle esineelle. Vauvakuumetta tai ei, niin ihana vauva meillä nyt kuitenkin on!

Alan ehkä pitää Hay:lle vauvakirjaa. Tämän kuvan voi liimata alkusivuille kohtaan tässä kuvassa  vanhempani ja minä tulemme kotiin sairaalasta Sisustuksen koodista.


Juuri pääsin valittelemasta kesänloppumista ja ahdistusta. Juuri tällaisia, odottamattoman hyviä ja ihania päiviä haluan loppukesän sisältävän.

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Juuri tuollaisista pienistä mukavista hetkistä rakentuu se onnellisuus, jota kaikki tuntuvat kaipaavan. Ei elämän tarvitse olla jatkuvaa ilotulitusrakettien räiskettä, kalliita tavaroita tai sampanjapullojen poksahtelua, jotta voisi olla onnellinen. Usein se on vaan jotain ihan pientä ja arkista, jotain josta tulee hyvä olo. :)

    VastaaPoista
  2. No tui! ihana kimppakuva tai siis molemmat sekä ton Woodyn, että "vauvan" kanssa :)

    VastaaPoista
  3. Olenko ainoa joka näkee tuossa kuvassa sun kämmenen tekevän ns. optisen harhan Woodyn jalkoväliin?

    VastaaPoista