Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LGBTI-väestön pakolliset kirppishankinnat

Lauantaina piipahdettiin kirpputorilla! Viihdyn kirppareilla mainiosti ja esimerkiksi Disney -kokoelmani karttumiselle ne ovat elinehto. My...

Lauantaina piipahdettiin kirpputorilla! Viihdyn kirppareilla mainiosti ja esimerkiksi Disney-kokoelmani karttumiselle ne ovat elinehto. Myös lauantaina kokoelmani kasvoi vähän, mutta palaan siihen myöhemmin. Nyt ajattelin esitellä teille LGBTI-väestön ehdottoman pakolliset must-kirppishankinnat.

 Aika moni on ehkä törmännyt netissä Paskat kirppislöydöt-blogiin.Alunperin suunnittelin lähettäväni näitä sinne, mutta eiväthän nämä oikeastaan olekaan millään muotoa paskoja, vaan varsin upeita löytöjä. 

Heti hyllyjen väliin päästyämme tuli vastaan tämä ihana, geishahenkinen patsas. Näitä oli samassa hyllyssä muistaakseni kolme muutakin, samanhenkistä patsasta mutta kuvan selkeyden vuoksi kuvasin vain tämän yhden. Muusta en tiedä, mutta ainakin nuo nännit varmasti sulostuttavat jokaisen naisista viehtyvän mieltä ja olohuonetta loistavalla tavalla.


Mutta ei naiskauneutta ilman mieskomeutta! Tämä adonis ei suinkaan ole patsas, vaan kynttilä! Tälle olisi löytynyt myös naiskaveri, mikä on vähän sääli. Jos mieskynttilöitä olisi ollut kaksi, olisin varmasti ostanut molemmat. Nyt en ostanut edes toista, vaikka hetken kyllä harkitsin...


Törmäsimme myös makkaraputkiin! En oikein tiedä, mikä ihmeen laite tämä on. En ole koskaan nähnyt näitä missään muualla kuin kirpputoreilla. Luultavasti tämä on, tai on ollut, esimerkiksi kesämökille vietävä hittilahja, jota kukaan ei oikeastaan tarvitse, vaan laittaa vahingon kiertämään kirpputorille.  Onhan tämä nyt tottavie ajatuksena jotenkin hauska, makkara tsihihihi putki tsihihihih.


Upeassa taideteoksessa ei sinäänsä ole mitään gaytä, vaikka tokihan varsinkin homot on sivistyneitä, kultturelleja ja tyylitajuisia taiteentuntijoita. Kuvasta mittasuhde ei ehkä oikein välity, mutta taulun leveys on yli metrin. Maalauksessa on kuvattuna jonkinlainen petolintu, rapu, hauki sekä viinipullo. Tunnelmakuvaus juuri nyt ajankohtaisista rapujuhlista, siis! Hintaa taisi olla 650 euroa, pikkuraha kenelle tahansa. 


 Ja sitten loppuun sotakirjallisuuden kruunaamaton helmi. Kirja, jonka nimelle saatoin vähän repeillä. Reino Lehväslaihon Aunus tulessa.Wikipedia tiesi kertoa, että Lehväslaiho on tiettävästi Suomen tuotteliaimpia sotakirjailijoita. Epäilemättä. Romaanin nimi viittaisi enemmän berliiniläisille hämyisille nahkahousuklubeille ja niiden darkkareihin, mutta onneksi en mielikuvitukseni varassa tarttunut kirjaan: olisi tullut ehkä pettymyksiä.


You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Sun on pakko lähettää nää Paskat kirppislöydöt-blogiin ja ilahduttaa senkin lukijoita näillä! :D Please?!

  VastaaPoista
 2. Luin että ''Anukset tulessa''. Muutaman kerran piti lukea uudestaan että mitähän siinä luki :D

  VastaaPoista
 3. terve :)jos haluaa lukea enemmän homokirjallisuutta, niin kannattaa tutustua Iiläiseen kirjailijaan kuin Toni Aho, häneltä on ilmestynyt sellainen kirja kuin Samuel, ja nyt tulevan kirjana ilmestyy vettä sakeampaa. täällä on hänen kotisivunsa http://www.toniaho.com/

  VastaaPoista
 4. En edes syö makkaraa, mutta, kuten kuva kertoo, makkaraputkeen laitetaan makkara ja sitten putki laitetaan kiukaalle. Siitä sitten saunamakkaroita syömään. Hyödyllistä, juu, tai sitten ei...

  VastaaPoista