Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Elämä ei ole Narniaa

Oikea elämä ei ole Narniaa. Oikeassa elämässä seikkailu alkaa kaapista tullessa. Älä siis tee kuten Narnia -sarjassa tehdään: älä möngi...

Oikea elämä ei ole Narniaa.

Oikeassa elämässä seikkailu alkaa kaapista tullessa. Älä siis tee kuten Narnia-sarjassa tehdään: älä möngi syvemmälle kaappiin.

Toisaalta taas Aslania kannattaa oikeassa elämässä välttää. Narniassa Aslan oli muistaakseni hyvä jätkä. Ainakin leijona Aslan oli, kuten minäkin, vaikka kävinkin juuri kampaajalla saksimassa kuontaloani ikuiseen kesään sopivaksi.

Narnian tarinat: Velho ja leijona lauantaina Neloselta klo 21.00

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitko kiitos Jorma lopettaa höyrypäisten kommenttiesi kirjoittelun ja eritoten niiden jälkikäteen poistamisen?

   Kerrottakoon sinulle myös, että poistaminen ei sinäänsä auta mitään: kaikki viestisi tallentuvat automaattisesti myös sähköpostiini. Kiittimoi.

   Poista
 3. Mitkä ovat mielipiteesi viimeaikaisista Venäjän homopropagandalaeista ja MM-kisoissa näkyneistä kannanotoista? Odotan aiheesta blogipostausta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuo Venäjän tilanne tietenkään mitenkään hauska ole, lähinnä vaan ahdistaa ja yritän olla ajattelematta. Jotain voisin kyllä aiheesta koittaa kirjoitella, jos mietteeni Venäjästä kiinnostavat :).

   Poista
 4. Bloginpitäjän luvalla ja suoranaisesta kehoituksesta kirjoitan tähän oman mielipiteeni kaapissa olosta ja kaapista tulosta - ei oman suuntauksensa julkistaminen välttämättä paranna omaa tai muidenkaan oloa, asia on mielestäni erittäin tapauskohtainen sillä kaikki ihmiset ja elämäntilanteet ovat erilaisia.
  On kiva, että tänne on kirjoitellut monta nuorta joiden vanhemmat, tädit ja serkut ovat ottaneet asian hyvin vastaan, mutta ei se tarkoita sitä että kaikilla olisi samoin, eikä myöskään sitä että kaikkien elämä keventyisi tai helpottuisi omasta suuntautumisesta avautumalla.
  Itse olen bloginpitäjää muutaman vuoden vanhempi, ja asun oman poikaystäväni kanssa yhdessä, eikä kummankaan elämää ole tippaakaan haitannut se, että olemme kaikille (muutamia kavereitamme lukuunottamatta) vain ystäviä ja kämppiksiä.
  Olen usein sanonut, että "sivistyneet ihmiset tajuavat kysymättäkin mistä on kyse ja sivistymättömille on turha edes koittaa kertoa".

  VastaaPoista