Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vuosipäiväjuhlat

Torstaina oli juhlapäivä, sillä vietimme Killen kanssa ensimmäistä vuosipäiväämme.  Vuosi on tuntunut todella lyhyeltä ajalta, ja sitä se...

Torstaina oli juhlapäivä, sillä vietimme Killen kanssa ensimmäistä vuosipäiväämme. 

Vuosi on tuntunut todella lyhyeltä ajalta, ja sitä se tietyllä tapaa onkin. Toisaalta vuosi on myös pitkä aika, jossa ehtii hyvin havaita toisen olevan ihan kreisi ja hirveän rasittava ja bloggaavan vaan pienimmästäkin liikkeestä mielessä tai ruumiissa... No ei. Toisaalta olen myös kuullut leikkisän anekdootin siitä, kuinka homojen seurustelusuhteissa pitäisi käyttää samaa kertointa kuin koiran ikää laskiessa! Kummaa höpötystä, tycker jag.

Vuosipäivämme on siinäkin mielessä juhlapäivä, että olemme aikoinaan vuosi sitten alkaneet seurustella Killen syntymäpäivänä. Tavallaan se on etu: juhlimiset menevät samalla kertaa, yhdellä järjestämisellä. Toisaalta se on myös haitta: koska on Killen synttärit, on ikään kuin allekirjoittaneen velvollisuus kehittää leipää ja sirkushuveja päivälle. 

Lettusia
Ja vaikka itse sanonkin, niin teinkin ihan viimeisen päälle! Päädyin järjestelemään juhla-aterian ihan vain kotioloihin. Ja viimeisen päälle järjestinkin, tein nimittäin itse jopa jälkiruokajäätelön. Aamiaiseksi paistoin (vähän extempore) lättyjä, eli lettuja, eli ohukaisia, eli kutsukaa niitä ihan miksi itse haluatte. Käynti lähikaupassa vastaheränneenä oli vähän turhan härö, lähdin esimerkiksi kauppaan tultuani täysin väärään suuntaan maitohyllyä etsiessäni... Mutta hyvin se meni, maito tuli ostettua ja lettusista tuli mitä ihanimpia! Joskin olisin voinut syödä niitä miljoonia, unohtaen täysin, että kyse on aamiaisesta eikä pizzabuffetista.

Aamiaiskattaus
Jälkiruuan lisäksi menumme käsitti alkusalaatin sekä pastaa lihapulla-kantarellikastikkeella. Ei nyt sinäänsä mitään huippugourmet-kamaa, mutta onnistuin (kröhm jälleen kerran) keittiössä mielestäni varsin kiitettävästi. 

Itsetehty kardemumma-valkosuklaajäätelö
Itse tehty kardemumma-valkosuklaajäätelö onnistui myös mainiosti: maku oli erittäin jees, joskin valkosuklaa olisi pitänyt rouhia ja raastaa vieläkin pienemmäksi. Toisaalta koittakaapas itse raastaa hellepäivänä suklaata raastinraudalla... Jäätelö oli myös hivenen konstikasta muuten: koostumus oli erinomainen jäätelökoneen pyörittyä loppuun, mutta pakastimeen laitettuna jäätelö jäätyi, jolloin koostumuskin vähän kärsi. Maku sen sijaan oli erittäin maukas edelleen.

Lisäksi tein myös Eeva Kolun ohjeella vesimeloni-minttujuomaa. Sekin onnistui, ja oli ihan oikeasti virkistävää ja raikasta. Se myös sopi juuri meidän juhlapäiväämme erinomaisesti: juomaan käytettävä kookosvesi on terveys-Killen herkkua ja Eeva Kolu taas yhteinen blogi-idolimme. Itseasiassa juuri juhlapäivän aamuna jonkinlaisia rivouksia höpötellessäni Kille toruikin minua tiukkaan sävyyn:

"Tuollaisia ei puhuta minun eevakolumaisena syntymäpäivänäni!"


Ehkä emme ihan Eevan tasolle lifestylessämme päässeet, mutta aika lähelle! Illan päätteeksi lähdimme vielä pitkänpuoleiselle kävelylle puutalojen keskelle, josta löytyi aikuisten hysteerisiä varoituskylttejä alueella liikkuvista varkaista ja lasten hellyyttäviä "jos te alhaiset roistot jäätte kii ni kirous lankeaa teidän päällenne"-liitukirjoituksia. Ja kissoja ja kissankelloja ja paljon tyhjiä panttipulloja, joita varten pitäisi ehkä oikeasti alkaa pitää tyhjiä muovipusseja aina mukana.

Syötyämme menimme hetkiseksi päivälevolle. Siksi olen ilman paitaa, yleensä en ole, vaikka Instagramissa valehtelinkin olevani kotona aina nakkena.

You Might Also Like

17 kommenttia

 1. Sydämelliset onnittelut Teille molemmille! Toivottavasti pysytte yhdessä aina. Ootte ihana, hauska, ihan "tavallinen" pariskunta iloineen, suruineen ja elämän makuisine blogeineen. Kaikkea hyvää Teille! :)

  VastaaPoista
 2. Onks Kille teistä se naispuoli? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei homosuhteissa oo mitään naisia mukana vaan kaksi miestä. Siksipä homoparin parempi nimitys onkin miespari (tai poikapari). Jos taas tarkoitat et onko Kille bottom (eli ottava osapuoli anaaliseksissä), eikö se ole aika rohkea kysymys esitettäväksi omilla naamoillaan blogaaville henkilöille? Ehkä jos esität kysymyksen omalla naamallasi ensin? :)

   Poista
  2. En oikein ymmärrä tätä naispuolikysymystä! Ihan miespuolia ollaan kummatkin.

   Poista
 3. Onnea, olette ihana pari!
  Tervetuloa joskus iltakävelylle tänne Raunistulaan :)

  VastaaPoista
 4. Killellä on ilmeisesti samanlainen tapa kuin mulla kun kuvataan: hymy on niin leveä, että näyttää meikäläisellä irvistykseltä koko purukaluston näkyessä :) ...ja onnittelut!

  VastaaPoista
 5. Onneks olkoon.

  ...Nyt tekee mieli lettuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ehkä jo ehtinyt ratkaista lettu/lätty-himosi, mutta ne ovat oikeasti hyvin nopeita ja vaivattomia tehdä!

   Poista
 6. Taas saitte hymyn mun huulille, ootte vaan niin ihanan höperöhkö pari :) Tuplaonnea näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
 7. onne tosi paljon ja ootte maailman ihanimpii :3 pus!

  http://moretolaif.blogspot.fi/

  VastaaPoista