Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lettukestit

Eilisessä postauksessa kerroinkin jo verrattomasta synttärilahja-korkkiruuvista . Saimme lahjaksi myös ihanan lettukesti starter kitin . ...

Eilisessä postauksessa kerroinkin jo verrattomasta synttärilahja-korkkiruuvista. Saimme lahjaksi myös ihanan lettukesti starter kitin.


Paketti sisälsi Anton & Antonin lettujauhoja, Laitilan mansikkamehulimonaadia, kauniita raidallisia pillejä, mustikoita Maskusta sekä Anton & Antonin hilloa. Kaikki tämä kauniiseen koriin pakattuna, pienellä kukkakimpulla koristettuna. Lahjan antaneella Jeminalla totisesti on visuaalista silmää. Ja Anton & Antonin tuotepakkaukset kieltämättä miellyttävät silmää vähän enemmän kuin Myllyn Parhaan puolikarkeat vehnäjauhot... Herää vain kysymys, mikseivät kaikki maailman ruokapakkaukset voisi olla klassisen tyylikkäitä? Ruokapakkauksia pursuava keittiö näyttäisi vähän miellyttävämmältä...


Lahjakoria olisi voinut ihastella toki ikuisesti, mutta fiksummaksi koimme Killen kanssa iskeä heti kiinni sen antimiin. Niinpä pistimme keskenämme pystyyn lettukestit, aivan kuten vuosipäivämme aamunakin. Lettujauhopaketin kyljessä ollut ohje erosi melko paljon ohjeesta, jota olen yleisesti tottunut käyttämään. Vähän epäluuloisesti puhisten ryhdyin taikinaa sekoittelemaan. Lopputuloksesta tuli kuitenkin aivan taikinan näköistä  ja näinollen käyttökelpoista.


 En tiedä, oliko vika hätäisessä paistajassa vai taikinan koostumuksessa, mutta jotenkin tuntui, että lätyt eivät pysyneet aivan yhtä hyvin koossa kuin aiemmilla paistokerroilla. Ehjiä lättyjä kuitenkin syntyi, eikä niitä kokonaisena voi kuitenkaan syödä, joten ongelma oli melko vähäpätöinen. Paitsi tietenkin edustavan lifestyle-blogikuvan kannalta kaunis lätty on hyvin tärkeä.


Lettusettiin kuului myös hillopurnukka, mutta siihen emme vielä kajonneet, koska tuoreet mustikat on luultavasti hyvä syödä pois mahdollisimman pian. Avattuja hillopurkkejakin on jääkaapissa useampi, joten hyvä on vähän säästellä. 

Ja lettujauhoja toki jäi, joten näitä syödään vielä monet kerrat uudestaan!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Annatko vielä sen namilettutaikina- ohjeen; oman tai pussin kyljestä : "Lettujauhopaketin kyljessä ollut ohje erosi melko paljon ohjeesta, jota olen yleisesti tottunut käyttämään. Vähän epäluuloisesti puhisten ryhdyin taikinaa sekoittelemaan. Lopputuloksesta tuli kuitenkin aivan taikinan näköistä ja näinollen käyttökelpoista."

    VastaaPoista