Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kärjistys ja närkästys

Vähän yllätyin edellisten postausten kommenteista. Aika usein saan kommentteja siitä, kuinka blogi on liiaksi viihteellistynyt ja laifstail...

Vähän yllätyin edellisten postausten kommenteista. Aika usein saan kommentteja siitä, kuinka blogi on liiaksi viihteellistynyt ja laifstailistunut ja että aikaisempaa linjaa kaivataan. Nyt kun muutamassa postauksessa kirjoitin vähän tärkeämmin vähän tärkeämmistä asioista, olikin lukijapalaute aika päinvastaista. Ymmärrän toki maalla asuvien närkästyksen, ei ole helppoa asua maaseudulla ja tulla leimatuksi maalaisdilleksi. Uskokaa tai älkää, mutta olen saanut nauttia tästä tunteesta valtaosan elämästäni. Joskus on kuitenkin kärjistettävä ja ironisoitava, jos haluaa sanoa jotain. Joka suuntaa huomioidessaan tulee herkästi helistelleensä näppäimistöltään vain sanahelinöitä. Täsmennyksenä siis vielä: en pidä hipstereitä eittämättä parempana kansanosana enkä maalaisia juntimpana kansanosana. Rauhaa, beibet!

En myöskään kirjoittanut edellisessä postauksessani Perussuomalaisista, vaan perussuomalaisista. Välttääkseni ärsytystä ja turhautumista en myöskään jaksa kirjoittaa mitään Päivi Räsäsestä, ihan jo siksikään, että kyseinen muikkeli on jo tyystin loppuunkaluttu. Paitsi sen sanon, että on tekopyhää puhua osaa homoseksuaaleista koskevasta seksuaalisuuskipuilusta, kun on itse juurikin se syy, mistä homouden kipu syntyy.

Mutta välttääkseni poliittisten puolueiden sotkemista tavalliseen kieleen, en mainitse asioineeni tänään keskustassa, vaan jaan teille muutaman lifestyle-henkisen pönötyskuvan itsestäni, joita sattumalta Killen kanssa eilen iltakävelyn merkeissä kuvasimme. Valo sattui osumaan kävelylenkkimme varrelle kauniisti ja siinähän piti sitten istua ruusuistutusten keskellä kuin Ruusunen ikään.
Sellaisissa merkeissä siis tämä perjantai! Illan ratoksi järjesteltiin Killen kanssa asuntoamme, ja kämppä alkaakin olla kohta siinä kuosissa, että jonkinlaista esittelyntapaista voisi alkaa harkita. Sain tänään myös inspiraation uuteen banneriin, saa nähdä, milloin ehdin sitä työstää. Joka tapauksessa, viime aikaisten negsujen postausten jälkeen, ajattelin kirjoitella taas vähän kevyempiä ja hauskempia juttuja.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. En pysty ymmärtämään miten kaikesta voin niin pirun helposti pahoittaa mielensä O.o Se on ihan käsittämätöntä se peppukipeyden määrä mitä ihmset kokee nykyään.

  VastaaPoista
 2. Kukahan se pahoitti mielensä, saati helposti? Jos "peppukipeys" kiusaa, kuten edellistä kommentoijaa, niin vois todeta, että se varmaan kiusaa terveitä heteroita vähintään yhtä paljon kuin terveitä homojakin. Ihminen vierellä on kerrassaan mainio asia, pepusta puhumattakaan. Hienoa, että saa lukea näitä, oon jo 47v ja yhden miehen jo valitettavasti hautaan saattanu 20v antoisan yhteiselämän jälkeen. Ja maalla aina kuin mahdollista - työ ja arki Helsingissä. Jukka

  VastaaPoista
 3. Sinuna ottaisin ne negatiivisetkin kommentit vastaan positiivisin mielin - hyvä kolumni (tai blogikirjoitus) on juuri sellainen, joka herättää tunteita moneen suuntaan! Olet siis kirjoittanut varsin onnistuneesti viime aikoina. :)

  VastaaPoista
 4. Jos osa vetää koko pakastelokeron nenän kautta, silloin tekee jotain oikein ;) Kirjotat just sellaista tekstiä, kun huvittaa minäkin päivänä kirjoittaa. Silloin jutut on parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 5. Sehän oli paras teksti aikoihin. Herätti keskustelu a

  VastaaPoista
 6. "Paitsi sen sanon, että on tekopyhää puhua osaa homoseksuaaleista koskevasta seksuaalisuuskipuilusta, kun on itse juurikin se syy, mistä homouden kipu syntyy." Aamen.

  VastaaPoista