Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Aamuhetki Mirrilässä

Ensimmäinen viikonloppu yhdessä, yhteisessä kodissa on nyt vietetty. Tähän näkyyn on aamuisin parasta herätä. Jo perjantai-iltana pä...

Ensimmäinen viikonloppu yhdessä, yhteisessä kodissa on nyt vietetty.

Tähän näkyyn on aamuisin parasta herätä.

Jo perjantai-iltana päätimme pyrkiä niin pitkiin yöuniin kuin vain kykenee. Silti heräsimme lauantaina melko varhain: varsinkin Kille on kohtuuttoman aamuvirkku jopa omasta mielestään. Kille ryhtyi aamupuuron keittoon minun kääntäessä önisten kylkeä ja jatkaen unia. Sain kuitenkin aamupuuron sänkyyn, ja heräsin hetkeksi lusikoimaan. Pian lipsahdin takaisin unen ja valveen rajamaille, jossa näin omituisia unta ja todellisuutta sekoittavia harhakuvia.

Tämän ikkunan takana uusi päivä alkaa ja maailma jatkaa kulkuaan, vaikka nukkuisinkin vielä hetken.
Kaupungin äänet kuuluvat uuteen kotiimme sijainnista johtuen melko selkeästi: öisin se saattaa joskus häiritä, mutta aamu-unilla jostain syystä nautin siitä, että voin kuulla heräävän päivän, ihmiset ja liikenteen. Voi olla varma siitä, että uusi päivä on koittanut ja maailma jatkaa kulkuaan, vaikka itse vielä hetken ummistaisikin silmiään kehdon syleilyssä.

  Puuronsa syönyt Killekin kömpi vielä takaisin kainaloon ruokalevolle. Uusi makuuhuone ei jostain syystä ole vielä alkanut tuntua ihan omalta: kumpikaan ei täysin osaa nukkua. Osasyynä voi olla sekin, että edellisestä asumuksesta poiketen keskellä huonetta oleva sänky tuntuu hitusen kapealta, varsinkin kun on vaarana, että kumpi tahansa voi pudota sängystä. Edellisessä asunnossani sänky oli seinän vieressä, josta ei tokikaan voi pudota. Kille ei myöskään ole erityisen helppo unikaveri, sillä Kille puhuu unissaan, narskuttaa hampaitaan ja välillä vetää esimerkiksi hiuksista... Toisaalta itse kuulemma nukun mukamas hirveän leveästi ja luonnottomissa asennoissa. En usko.

 Omassa pesässäni en runsaasta yhdessänukkumisesta johtuen enää oikein osannut nukkua yksin. En kuitenkaan vaivu synkkyyteen: uniasiat varmasti järjestyvät.

Kello on tarpeeksi, nyt voi jo nousta.
Pitkään olen myös halunnut esitellä Killen, ja nyt yhteenmuuton myötä myös minun, aivan mahtavat pussilakanat: kutsun näitä vammaisiksi kissoiksi, koska rehellisyyden nimissä sitä nämä totisesti ovat. Kuvattuna setin tyynyliina, jossa vasemmanpuoleinen, naamaansa rapsuttava kissa on ehdoton suosikkini. Kuvitelkaa vastaavanlaisia ilmestyksiä lisää koko pussilakanallinen. Täydellistä, tämä satunnaisesta lahjatavarapuodista löytynyt kaunistus korvaa mennentullen kaikenlaiset huippudesignit.

Ihanat, vammaiset kissat.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Aww,ihanan söpö postaus!Tsemppiä molemmille kotiutumiseen ja blogiasi on aina mukava lukea :)

  VastaaPoista
 2. nuo petivaatteiden kissakuvat on kyllä , miten sen sanoisi, vertaansa vailla ja vain homomies voisi nukkua niissä, -nais ei, en ainaka minä.iiiiso pusu teille ja halit vammaisille kisukoille täältä minun karvakamuilta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan ne ihan hirvittävän rumat, mutta juuri siksi niin ihanat. Yleisesti ottaen arvostan itsekin kauniita ja tyylikkäitä pussilakanoita. Jos yhtään lohduttaa, niin päivisin lakanat ovat kyllä päiväpeiton alla piilossa, aivan kaikille vieraille emme siis vammaisia kissoja esittele ;).

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, erehdyin henkilöistä! Sellaista sattuu!

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Mikä hauska sattuma kun kirjoitit nukkumisesta ja mainitsit omituiset unet! Itse olin Turussa käymässä viikonloppuna ja juuri tuona perjantain ja lauantain välisenä yönä kävit visiitillä unessani. Yksityiskohtia en muista, mutta omistit purjeveneen! (Liekö se sitten joku viittaus Aurajokeen, tiedä häntä. Näen usein sekavia unia.)
  Kommentoin kauhean harvoin joten haluaisin vielä lisätä, että odotan aina postauksiasi kuin kuuta nousevaa. Omaat uskomattomat kirjoittajanlahjat, so keep it up! :)

  VastaaPoista
 6. Hei haha, mulla on kans ollu noi kissat :D en tiiä onko muuten yhä, en oo ainakaan vuosiin käyttäny jos on :D

  VastaaPoista