Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä

Onni on vallannut mieleni. Eilen alkoi kesän festarikausi Turun Yöt -kaupunkifestarilla Forum Marinumilla . Näin Anna Puun ja PMMP :n,...

Onni on vallannut mieleni.

Eilen alkoi kesän festarikausi Turun Yöt-kaupunkifestarilla Forum Marinumilla. Näin Anna Puun ja PMMP:n, ihania naisia ihanien miesten säestämänä. Rakkautta. PMMP:n laulaessa Tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä tajusin, että niin kauan kun Paulan ja Miran riemua ja onnea hehkuva esiintyminen säilyy muistissani säilyy synkimmälläkin hetkellä jonkinlainen onnenkipinä mielessäni.


Mutta se oli eilen se.

Nyt istun tässä Killen ihanaa iMacia näpytellen. Kille soittaa pianolla Lady Gagaa ja kuuntelen haltioissani. Sujuu kuulemma huonosti, mutta minä en sitä huomaa. 

Onnelliseen oloon on muitakin syitä. Saimme nimittäin eilen Killen kanssa vihdoin ja viimein kämpän! Sijainti on täydellinen, niin myös asunnon pohjaratkaisu. Kaksion molemmista huoneista pääsee keittiöön, vaatehuoneita on kaksi ja ne ovat vieläpä tilavia. Parveke löytyy ja korkealla olevasta asunnosta näkymäkin alkaa olla jo kohtuullinen. Asunto on valoisa, keittiö siisti ja pesukonekin löytyy. Vuokranantaja on nuori, Helsinkiin muuttanut nainen. Kertoi heti näytössä, että mielellään vuokraa asunnon meille, mutta näyttää vielä toisellekin katsojalle asuntoa. Kehui vielä jälkeenpäin saavansa nyt niin hyvät vuokralaiset. Ja niin saakin, meitä parempia ei ole.

Treenattiin jo kynnyksen yli kantamista. Vaatii vielä hiomista.
Nyt pitäisi tarttua tenttikirjaan ja alkaa vakavissaan miettiä muuttoa. Muuttolaatikoita, astioiden pakkaamista, pois karsittavaa omaisuutta. Kumman imuri on parempi, kumman imurista luovutaan? Pitääkö tiskiharja pakata mukaan vai ostetaanko uusi? Koska saan takuuvuokrani takaisin? Minne valtava tavarapaljouteni oikein mahtuu? Tärkeimpänä kuitenkin mielessä on muuton jälkeen korkattava shampanja. Juhlamies kun olen.

You Might Also Like

15 kommenttia

 1. :') awww teitä söpöjä! ja hirmuisesti onnea kämpästä!

  VastaaPoista
 2. Awww :3 Onnea asunnosta ja tsemppiä muuttoon, se ei olekaan mitään herkkua... Nimimerkillä kokemusta on ihan liian monesta muutosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muuttaminen on tosiaan tuskaisaa, tiedän sen :D. Mutta eiköhän me selvitä!

   Poista
 3. Voi ihanat! Onnea uuteen kotiin! :3

  VastaaPoista
 4. Oi ihanan kuulla, et täydellinen koti löyty :) Onnea!!! ps. ootte sulosia

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus! Ja ihania ootte tietty tekin :) Onnea yhteisestä kämpästä!

  VastaaPoista
 6. Hi! Its me again that weird swedish guy! You guys are like asdfghjkl cute! I know that almost everybody in Finland thinks that every guy in Sweden is gay (well no) but still I haven´t seen any couples who is as cute as you are! I thoght that finnish guys are like fat and ugly (until I fell in love with one) but thats absolutely bullsh#t :D If I understand right you guys are like moving together? Yee! I´m very glad that I found you blog:) bara underbart pojkar <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi!

   Thanks for your comment, Dennis! You're correct we are moving in together.

   Poista
 7. Voi teitä söpöläisiä :> Paljon onnea asunnosta!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, vihdoinkin! Ite etin uutta kotia lähemmäs kuukauden ennen ku sopiva löytyi, ja sitten vasta alkoi se tuskainen muutto-osuus. Paljon onnea uuteen kotiin!:)

  VastaaPoista