Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tahtoisin, tahtoisin Tahdon-tatuoinnin

On kuuma kesä, kuumat kundit kulkevat pienissä vaatteissa tai melkein nakkena. Kesä on myös hyvää aikaa bongailla tatuointeja. Moniin t...


On kuuma kesä, kuumat kundit kulkevat pienissä vaatteissa tai melkein nakkena. Kesä on myös hyvää aikaa bongailla tatuointeja. Moniin tatuointeihin suhtaudun vähän kriittisesti, mutta aina välillä näkee hyvännäköisiäkin leimoja. 


Mietin tatuointipostauksen tekoa jo aiemmin. Tatskapostaukselle tuli nyt entisestään aihetta, sillä Turun Tahdon2013-aluetiimi järjestää turkulaisen tatuointimesta Turku Tattoo Parlourin kanssa tatuointitapahtuman! Lauantaina 15.6. (eli viikon päästä) on mahdollisuus hankkia ihka-aito tatuointi Tahdon2013-hengessä. Tahdon2013-tatuointi on nähtävissä tuossa ylhäällä olevassa mainoksessa, kuulemma kuva on mahdollista saada myös mustavalkoisena. Tatuoinnin hinta on 20 euroa, ja tatuointeja tehdään tosiaan paikallesaapumisjärjestyksessä. Kannattaa siis tulla paikalle heti kahdeltatoista, kun ovet aukeavat. Turku Tattoo Parlour sijaitsee osoitteessa Tuureporinkatu 19, eli aivan keskustassa. Itse olen vielä vähän kahden vaiheilla tatuoinnin suhteen: en oikein tiedä, mihin tatuoinnin ottaisin. En myöskään ole ikinä ajatellut ottavani tatuointia. Toisaalta olen sitä mieltä, että Tahdon2013 on sellainen asia, jonka tulen muistamaan aina. Jos muisti joskus pettää, olisi tatuointi muistuttamassa. Kuvakin on mielestäni kiva: viesti välittyy, mutta ei alleviivaa. Se sopii raavaammallekin kundille, mutta ei toisaalta näytä pahalta pienen runotytön ranteessakaan. 

Jään vielä miettimään omaa tatuoinnin ottoani. Kävi miten kävi, olen paikalla joka tapauksessa hengailemassa!


Paikan päällä on kuulemma myös pullaa, mehua ja livemusiikkia, joten paikalle voi tulla hengailemaan muutenkin! Toivottavaa tietysti olisi, että joku ottaisi leimankin :D. 

Kaiken kaikkiaan minusta on erinomaisen hienoa, että muillakin paikkakunnilla kuin Helsingissä on lähdetty reippain ja innokkain mielin tekemään töitä Tahdon2013-kampanjan eteen. Se on ehdottomasti hienoa. Siksi olisikin mainiota, jos te, rakkaat lukijat, vinkkaisitte tapahtumasta vielä kavereillenne: jos kaveripiiristäsi löytyy tatuoinneista innostunut kaveri, hän luultavasti osallistuisi mielellään. Kaikenlainen näkyvyys on siis plussaa ja pienikin markkinointi auttaa!


Mitenkäs lukijoiden joukossa suhtaudutaan tatuointeihin? Löytyykö omalta iholta, näyttääkö hyvältä muiden iholla?

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Iiks, vähänkö mahtavaa! Nyt rupesin ihan tosissaan miettimään tämän tatuoinnin ottamista.

  Pienenä tyttönä halusin ehdottomasti tatuoinnin, mutta lopulta se vaan jäi. Nyt taas ajatus tatuoimisen aiheuttamasta kivusta vähän hirvittää. Toisaalta tämä tatuointi olisi kyllä sen arvoinen. Jään miettimään!

  Yleensäkin tatuoinnit ovat minusta hienoja, parhaimmillaan todellista taidetta. Ainakin, jos tekijä osaa hommansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tietenkin hienon tatuoinnin edellytys on se, että tatuointi on hieno. Olen nähnyt ihan liikaa todella epäpäteviä tatuointeja.

   Poista
 2. Itse olen hyvin avoimin mielin suhtautunut tautointeihin aina, itseltäkin löytyy kuusi kappaletta.
  Tatuoinneissa löytyy ihan omanlainen hohtonsa omana taiteenlajinaan. Hyvin suunnitellut ja toteutetut ammattimaisen kynän jäljet tehtynä elävälle kankaalle peittoaa minusta vesivärimaalailun mennen tullen.

  Tulisipa tuo Tahdin 2013 tatuointihärdelli Oulunkin suuntaan, juoksisin heti ottamaan :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää hankkiutua mukaan Oulun Tahdon2013-porukoihin ja sitä kautta lähteä selvittämään mahdollisuuksia järjestää tällainen jonkun paikallisen tatuointimestan kanssa!

   Poista
 3. Haluaisin tatuoinnin, mutta olen vielä hieman nuori ottamaan sellaista. Tuo on kyllä tosi sievä tatuointi.

  VastaaPoista
 4. tykkään tatuoinneista, mutten tietenkää kaikista. en tykkää esim tribaaleista, kukkaköynnöksistä enkä tajua puolison nimen tatuoimista. erilaisille ihmisille käy erilaiset tatuoinnit. itelläni on 3 erilaista tekstitatuointi, sanoja ja lause. haluaisin jonkun kuvan, mutten tiedä millaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samat inhokkitatskat on myös mun inholistallani :).

   Poista
 5. Saisko pyytää postauksen otsikon vaihtoa muotoon "Tahtoisin, en tahtoisi, Tahdon-tatuointia" tai "En tahtoisi, en tahtoisi Tahdon-tatuointia". Kun ethän sä tahdo, tai ainakaan et oo varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa paremmalta noin! Ja tuossa on intertekstuaalinen viittaus Tuure Kilpeläisen Tahtoisin, tahtoisin-biisiin ;).

   Poista
 6. Multa löytyy timantti selästä. Helppo piilottaa tarpeen tullen, mutta mukava pitää myös näytillä. Lisää tulee varmaan jossaan vaiheessa, mutt vielä ei oo tarkempia suunnitelmia.

  VastaaPoista