Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lukijoiden kaapistatulokokemuksia, osa 2

 Tässä siis toinen osa lukijoiden kaapistatulokokemuksia käsittelevään postaussarjaan! "Oon kertonut monessa muussakin yhteydessä ...

 Tässä siis toinen osa lukijoiden kaapistatulokokemuksia käsittelevään postaussarjaan!


"Oon kertonut monessa muussakin yhteydessä olevani homo, mutta ajattelen tämän olevan se kerta kun oikeasti tulin kaapista ulos:
http://klaavapuolenpoika.blogspot.fi/2012/12/vanhemmille-kertominen.html

Olen henkilökohtaisessa elämässäni avoin asian suhteen. Olen tehnyt sen rajan, että tieto seksuaalisuudestani ei kuulu työpaikalle: ei työkavereille eikä asiakkaille. Nämäkin säännöt ovat joskus menneet rikki ja olen itse niitä rikkonut. Kerroin siitä täällä:
http://klaavapuolenpoika.blogspot.fi/2013/01/kenen-tarvitsee-tietaa.html

"Onko se nyt sisällä vai ulkona?", joku vois kysyä. Mä en uusille tutuille ensitapaamisella tai välttämättä koskaan ilmoita pitäväni miehistä. Ite miellän asian niin, että oon ollut ulkona kaapista siitä päivästä lähtien kun perheelleni kerroin, mutta mulla on tervettä järkeä ja halu pitää työ sekä yksityiselämä pysyvästi erillään.

Omalle perheelle kertominen oli ihan vitun jännää, pelottavaa ja ihanaa. Mulla alko oleen 17-vuotiaana niin paljon salaisuuksia, että siitä taakasta oli pakko päästä eroon. En kestänyt olla kertomatta. Sit kun olin heille kertonut ja silti saman rakkauden ja hyväksynnän saanut niin kaikessa mitä mä tein oli enemmän sisältöä ja järkeä."

Klaava
"Ensimmäisenä kaappi aukesi parhaalle kaverille, kun kyseisen kaverin portugalilaiskaveri oli vastustamaton. Tiesin, että kyseinen uros minua haluaa ja niin kyllä minäkin häntä. Kostea ilta päätyi siihen kun päätin että "ihan sama, nyt mennään" ja lähdin tämän kaverin matkaan. Olin tuona kesänä 19v. Seuraavana aamuna kaveri sitten soittaa, että missäs oot oliko kivaa yms. Tämän jälkeen pitkin viime vuosia kaikki kaverit ovat saaneet tietää. Äidille kerroin vasta hiljattain täältä maailman toiselta puolelta (Australiasta) viestin muodossa ja reaktio oli positiivinen. Lopuksi ihan hiljattain jaoin Tahdon2013-linkin Facebookissa tekstillä "Allekirjottakaahan jos mielii meikäläisen häitä juhlia joskus", mikä keräsi runsaasti tykkäyksiä koko suvulta. Kieltämättä tuntui hyvältä! Koskaan ei ole ollut mitään ongelmaa kenelläkään asian kanssa. Vieläkään en asiaa mainosta, mutta kysyjälle tulee rehellisesti vastattua."
 Jani, 21v


"Syksy 2009, Toni 22v tuli kaapista ulos. Äitille kerroin asiasta kahden kesken jo aiemmin, se otti asian tosi hyvin. Mutta iskälle kertominen olikin eri tarina. Oltiin keittiönpöydän ääressä kun sanoin lähteväni risteilylle kolmen nimeänäni henkilön kanssa, jolloin iskä kysy keitä ne on, mihin vastasin, että yksi heistä on mun poikaystävä. Isäntä siitä lähti sitten ovet paukkuen huudellen jotain Jumalan luomista miehistä ja naisista ja niiden tarkotuksesta, vaikkei mikään himouskovainen olekkaan. Se sitten meni ulos rauhottumaan ja jonkun ajan kuluttua äiti perässä. Iskä oli luullu, että kyseessä on joku vanhempi nahkahomo tai jotain. Äiti korjasi ton kyllä sille heti, koska kyseessä oli kyllä mua nuorempi ja ihan normaali :D Jonkun aikaa sen jälkeen ei hirveesti puhuttu ja se oli jotenkin vaivaannuttavaa. Nyt tilanne on se, ettei mun seksuaalinen suuntauminen tai siihen liittyvät asiat ole meidän keskustelulistalla. Eli se on aihe josta ei puhuta. Puhun asiasta äitin kanssa ja iskän kanssa sit jostain muusta.

Mutta oon ymmärtäny tän nyt niin, että iskäkin on hiljaa hyväksyny asian. On mm. lainannu autoa vaikka on tienny, että meen pojan luo. Ja iskän kohdalla varmaan on se, ettei se oo ikinä ollu homojen kanssa missään tekemisessä ja kuva on just sellanen "nahkahomomallinen". Nyt puskee kyllä homoasiaa joka tuutista, niin eiköhän se opi elämään tämän asian kanssa, kun huomaa, että meitä on paljon ja ollaan ihan normaaleja vaikkei pillua halutakaan :D."
 
Tontcha87

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Loistava idea tää postaussarja!
  Nää tarinat on ihan pirun voimaannuttavia. (Y)

  VastaaPoista
 2. Toi mikkihiirikuva oli ihan mahtava. :)

  VastaaPoista
 3. tosi hyviä nämä postaukset kyllä :)
  surullista on kyllä, että joillakin on tosi kummallinen kuva homoista, niinkuin tuon viimeisen isällä. vai että nahkahomomalli. :---D

  VastaaPoista
 4. Tuo kohta "Iskä oli luullu, että kyseessä on joku vanhempi nahkahomo tai jotain." nauroin varmaan muutaman minuutin,,! kun kuvittelin mielessäni tilanteen. Siinä on vaan jotain todella huvittavaa. Vaikka en tarkoita loukata, ja taidan itse olla nahkahomo. ))))

  VastaaPoista