Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Leimautunut homo

Kaikki ovat varmasti kuulleet, että kaikkien ihmisten tasa-arvoa ajava Tahdon2013 -kampanja ei ole mikään homojen kampanja, eikä sen pitäis...

Kaikki ovat varmasti kuulleet, että kaikkien ihmisten tasa-arvoa ajava Tahdon2013-kampanja ei ole mikään homojen kampanja, eikä sen pitäisi leimata ketään. 

No, tässä vaiheessa on selvää, että kyllä kampanja leimaa. 

Olen tämänpäiväisen Tahdon2013-kampanjoinnin myötä loppuelämäni leimautunut homo.
 
Käsi klo 17.50

Käsi klo 19.27

Käsi klo 0.45

Jeppis jepulis, tänään Turussa järjestettiin yhteistyössä Turku Tattoo Parlourin kanssa TahdonTatskan-tapahtuma. Ylläolevan kuvan mukaisia tatskoja tehtailtiin urakalla koko päivän ajan. Ensimmäiset tatuoinninhaluiset saapuivat paikalle jonottamaan leimaansa ennen kymmentä, kun tatuointien teko alkoi kahdeltatoista. Itse olin paikalla kahdeltatoista, kuvitellen, että aikaa on vielä ja leiman saa varmaan iltapäivän kuluessa. Lopulta tatuointia nakutettiin seitsemän jälkeen. 

Tapahtumaa mainostaessani en ollut varma tatuoinnin ottamisesta, pidin sitä jopa epätodennäköisenä. Eilen kuitenkin tajusin, että todella haluan ottaa tatuoinnin muistoksi tästä kampanjasta. Olisin luultavasti harmitellut ikuisesti, jos kuva olisi jäänyt ottamatta. Tahdon2013 on ikimuistoinen ajanjakso, ja vaikka se joskus mielestäni unohtuisikin, on nyt tatuointi minua siitä aina muistuttamassa.Ihana ja tatuointiinrakastunut kiitos Turku Tattoo Parlourille, suosittelen paikkaa lämpimästi! Hyvä tunnelma, ei liian painostava ja ahdistava hevirokkiluola kuten tatskamestat yleensä. Henkilökuntakin oli hauskaa ja hyväntuulista ja ihan todella asiansaosaavaa. Pus!

Kirjoitan ehkä tatuoinnista tarkemmin lisää myöhemmin, mutta nyt on mentävä nukkumaan, sillä huomenna on tiedossa aikainen herätys. Suuntaamme nimittäin Killen kanssa Helsinkiin, Lana Del Reytä katsomaan ja muutenkin pääkaupungin kesästä nauttimaan. Jes! 

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Mukavaa Hesa päivää teille ja mukavaa keikkaa! Naagkin on sinne menossa, Lana de Reytä katsomaan :p

  Mutta itse postaukseen; todella mahtis idea tuollainen ja tatska on todella nätisti tehty, vau! (Mäkin tahtoisin ottaa mut en pelkurina uskalla nyyh :<)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!

   Mä olen kanssa tatuointiini hyvin tyytyväinen, nimenomaan on nätisti tehty. Vähän kieltämättä itseänikin pelotti, mutta ei se tunne loppujen lopuksi ollut liikaa edes tällaiselle pelkurihiirulaiselle :D.

   Poista
 2. Vähän määki haluan tollase tatuoinni! Hitsi ku en asu turussa, oisin eilen ehdottomasti tullu ottamaan. Prkl!

  VastaaPoista
 3. JEAH! Hienoo et väki on ottanut sitä tatskaa. On hieno leima. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin myös iloisesti yllättynyt, kun niin moni oli lähtenyt leimautumaan.

   Poista
 4. Jotenkin itteni mielestä on ruma tuo tatuointi :( En siis millään pahalla sano, koska leiman idea on kuitenkin niin upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa sanoa, en pahastu! Ei Killekään tästä ensin pitänyt, nyt on kuulemma jo tottunut :D.

   Poista