Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Homopoika Radio Helsingissä!

Prideurpot-lähetystä juontavat Teemu Leminen ja Laura Haapala. Hauskoja uutisia! Minua pyydettiin vieraaksi Radio Helsingin Prideurpot-...

Prideurpot-lähetystä juontavat Teemu Leminen ja Laura Haapala.

Hauskoja uutisia! Minua pyydettiin vieraaksi Radio Helsingin Prideurpot-lähetykseen, ja lupasin vieläpä mennä.

Prideurpot-lähetys tulee peräti kuuden tunnin mittaisena, klo 12-18.00. Oma vierailuni ei suinkaan kestä koko kuutta tuntia, vaan käyn poikkeamassa puistojuhlan keskeltä studiossa toviksi, näillä näkymin klo 16 maissa. Kerron teille tarkemman kellonajan heti kun sen tiedän! 

Tarkoitus on kuulemma jutskailla bloggaamisesta, blogista ja salaperäisestä menneisyydestäni pikkukaupungin homona, joka tiettävästi on melko vieras aihe helsinkiläisille. 

Helsinkiläiset voivat kuunnella Radio Helsinkiä aivan radioidensa välityksellä, muualla asustavien pitää turvautua nettiradioon, joka on sekin varsin oivallinen keksintö. Nettiradion äärelle pääsee Radio Helsingin sivuilta täältä

Radiovierailu jännittää itseäni jostain syystä jo nyt enemmän kuin taannoiset Blogistania-kuvaukset. Uskon kuitenkin tämän olevan hyvä juttu: luotan siihen, että viiltävä älyni ja hersyvä huumorintajuni saa jok'ikisen Radio Helsingin kuulijan klikkaamaan itsensä blogiini ja blogini kasvaa valtavan suosituksi yhden radiolähetyksen aikana. Kävi niin tai näin, olen radiossa joka tapauksessa! Olen myös tehnyt uskomattomista biiseistä koostuvan uskomattoman toivebiisilistan, josta toivon ainakin jonkun biisin soivan. Tästä tulee mahtavaa!

Pridessä rymyävät eivät lähetystä ehkä pääse kuulemaan, mutta toivon tämän ilahduttavan erityisen paljon teitä, jotka ette syystä tai toisesta pääse osallistumaan Helsinki Prideen. Availkaahan siis radioitanne lauantaina!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. "luotan siihen, että viiltävä älyni ja hersyvä huumorintajuni saa jok'ikisen Radio Helsingin kuulijan klikkaamaan itsensä blogiini ja blogini kasvaa valtavan suosituksi yhden radiolähetyksen aikana." hahah tyypiltä ei ainakaan itseluottamus puutu :D Onnea matkaan, homopoika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuossa ehkä juuri oli vähän sitä viiltävää älyäni ja hersyvää huumoriani... :D.

   Poista
 2. Olipas kiva haastattelu, satuin kuulemaan. Tai sun osuus oli, kiva ääni ja kuullostit kyllä paljon pätevämmältä kun noi toimittajat, vink vink... Ehkä kuullaan sut juontamassa vaikka pride 2015-lähetystä:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mun mielestä Teemu ja Laura oli oikeinkin päteviä toimittajia, ainakin mun haastattelun osalta taustatyöt oli tehty hyvin ja muutenkin tykkäsin.

   Poista