Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Helsinkiä haistelemassa

Vaikka Lana Del Rey osoittautui pettymykseksi, ja varsinkin suuri Lana-fani Kille oli murtunut keikan ankeudesta, oli pieni rakkauslomamme...

Vaikka Lana Del Rey osoittautui pettymykseksi, ja varsinkin suuri Lana-fani Kille oli murtunut keikan ankeudesta, oli pieni rakkauslomamme Helsingissä muutoin moitteeton. Shoppailtiin, syötiin ja juotiin. Kaikki oli erittäin jees. 


Jaksoin pitkästä aikaa pitää mukanani ihan oikeaa kameraa! Saatte siis ihkaoikean kuvapostauksen, eikä mitään ankeita Instagram-räpsyjä. 

Tässä ollaan vielä toiveikkaan innokkaina odottamassa Lanan keikan alkua. 

Minä Helsingissä, kuva näyttää uhkaavasti päivän asu-kuvalta, mutta ei kyllä oikeasti ole sitä! Kille muuten toi paidan keväiseltä Lontoon reissultaan, kuten toi myös kuvassa näkyvät pöksyt. Rakastan molempia kuin niiden tuojaakin. Kuvasta voi myös tihrustella tarkemmin Tahdon2013-tatuointiani, joka on muuten parantunut mielestäni todella hurjaa vauhtia! En ole edes erityisen neuroottisesti puhdistanut ja rasvannut ja varonut kuvaa kaikenaikaa, vaikka olenkin toki hoito-ohjeita noudattanut.

Shoppailun tiimellyksessä piipahdimme Kämp Galleriassa. Killen sulattaessa sydäntään COSin myymälässä, piipahdin itse Gallerian vessassa. Hieno ja siisti vessa, mutta pohjaratkaisultaan kyllä täysin järjetön. Kopista ulos tultaessa joutui käytännössä painautumaan pisoaarilla tarpeitaan suorittavan miehen selkään. En tiedä teistä, mutta minusta on kiusallista painautua virtsaavan vieraan miehen selkää vasten. Käsiä pestessä vain toinen hanoista toimi, jolloin em. miehen pestessä käsiään toimivalla hanalla blokkauduin nurkkaan rikkinäisen hanan kanssa. Päästessäni taas pesemään käsiä, olin sisäänkäynnin tukkeena odottaessani pääsyäni kuivaamaan käsiäni, sillä em. mies käytti juuri kuivuria. Hämmennystä herättivät myös 100% ekologiset pisoaarit, joissa ekologisuudesta kerrottiin altaisiin kiinnitetyillä LCD-NÄYTÖILLÄ.  En tiedä teistä, mutta minusta on typerää kiinnittää wc-altaaseen lcd-näyttöä.

Järjettömyydessään jo oikeastaan aika hauska saniteettitila, erinomaista sitcom-materiaalia. Esim. Miranda Hart voisi tulla kuvaamaan jakson Helsinkiin Kämp Galleriaan. 

Tässä kohtaa heräsin miettimään, kuinka kiinnostavaa on lukea kahden kappaleen mittaista raporttia käynnistäni ostoskorttelin saniteettitiloissa. Blogiurani huippu on ehkä juuri saavutettu. Nyt eteenpäin. 


 Lounaalle päädyimme välimerelliseen Meze Point-ravintolaan Mikonkadulle. Nälkäkuoleman partaalla buffet-kyltti kiinnitti huomiomme: ruoka oli hyvää, buffet-pöydän valikoima runsas ja henkilökunta oikeasti mukavaa, hyväntuulista ja juttelevaista. Buffet-pöydästä tosin sai hakea vain kerran, mikä meille huomattiin kertoa vasta maksun jälkeen (vaikka asia näköjään lukikin tietoisen huonosti sijoitetussa kyltissä tiskillä). 

Tuli kieltämättä vähän tarkoituksella harhaanjohdettu olo. Kurjaa tämä oli myös siksi, että runsaasta valikoimasta oli mahdotonta saada kaikkea yhdelle lautaselle. Riittävästi syödäkseen kuitenkin sai, ja toisaalta tällä yhden kerran noudolla vältti ainakin itselleni tyypilliset överit ruokaöverit.

Paikassa oli myös hyvä viinitarjous, jonka siivittämänä päädyimme ottamaan kyytipojaksi pullon roseeta.


Sain kuvattua Killestä ehkä maailman ihanimman kuvasarjan. Kuvasarjassa Kille selittää lounasseuranamme olleelle siskolleen syksyllä tulevasta Pokémon-pelistä... Sanomattakin lienee selvää, että Kilpukkani on aika suuri Pokémon-fani. 


 Helsinki oli seikkailupäivänämme omituisten sadekuurojen riivaama. Jatkuvasti tuli pieniä kuuroja, joiden välissä oli kuitenkin ihan kaunista. Pakenimme sadetta esimerkiksi videovuokraamoon, josta Kille jalomielisesti osti kutakin valitsemaansa karkkia kaksi kappaletta, jotta minä sain toisen.


Kävelimme Kalliossa, josta päädyimme vielä Alkoon hankkimaan pullon poikineen viiniä ja jatkamaan iltapäivää Killen siskon luona. Ilta sujui mukavasti, keskustelut olivat hyviä ja muutenkin oli viihtyisää.


 Pengerkadulla kävellessä en voinut olla muist(elem)atta kaikkia Koodi.netin forumilla kirjoitettuja urbaanilegendoja Pengerkadun bottomista. Vai onko hän sittenkään urbaanilegenda? Luultavasti ei, mutta minä en häntä tiettävästi ole koskaan oikeasti nähnyt. Pengerkatu kuitenkin on todellinen paikka, siitä tässä kuva todisteena. 

Killen siskon luona pistimme vielä pystyyn photoshootit, jotta Kille saisi blogiinsa  vähän matskuu. Helsinkishoppailujen sato piti tietysti päästä heti esittelemään. 

Kuvissa näkyvän valkoisen neuleen Kille osti näyttääkseen ruotsalaisbloggari Tobias Sikströmiltä, joka taasen on ostanut samanlaisen neuleen näyttääkseen Nicholas Houltilta A Single Man-elokuvassa. Huoh, homomiehet, tekisi mieleni huokaista. Neule on kuitenkin ihanan pehmeä ja pörröinen ja aion ehkä silitellä neuleen puhki aina Killen sitä käyttäessä. Kuin kissanpentua silittäisi!


Lopulta Helsinki-retkemme tuli päätökseensä: viimeisellä junalla lähdimme kohti koti-Turkua, joka kieltämättä tuntuikin jo melko kutsuvalta. Matka kului postauksia näpyttäessä, Killen nukkuessa pää sylissäni. Taisi vähän viini ja uni painaa Kilpukkaa.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihana postaus,söpöjä kuvia ja söpösti kirjoitettu :3 Muutenkin tää blogi on ihan huippu!:)

  VastaaPoista
 2. Voi ei Kille on sulonen :3

  VastaaPoista
 3. Ensinnäkin sun Blogi on ihan huippu. Ihana. Seuraamme tyttöystäväni kanssa sua aktiivisesti. Mutta kysymykseeni, mikä on pengerkadun bottom? Kysyy pienen kaupungin pienehkö lesbo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)!


   Pengerkadun bottom on koodi.netin foorumeilla esiintyvä, ehkä urbaanilegenda Pengerkadulla asuvasta anteliaasta btm-miehestä. Ei siis sen kummempaa :D.

   Poista