Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Gay Finland-finalistit ulkona!

Mr Gay Finland 2013-finalistit. Kuva: Mikko Rasila / mrgayfinland.fi Tämän vuodenMr Gay Finland-finalistit julkaistiin juuri. Mr Gay ...

Mr Gay Finland 2013-finalistit. Kuva: Mikko Rasila / mrgayfinland.fi

Tämän vuodenMr Gay Finland-finalistit julkaistiin juuri. Mr Gay Finlandeja on valittu jo muutaman vuoden. Tänä vuonna on kuitenkin lähdetty valitsemaan myös Miss Gay Finlandia. 


Mr Gay Finlandin kohdalla finaali on tänä vuonna aika tasaväkinen. Ulkoisesti kukaan ei mielestäni pomppaa erityisesti esiin, ei hyvässä eikä pahassa. Kun kukaan ei pääse selkeästi suoraan voittamaan ulkoisien avujen perusteella, uskon painoarvon siirtyvän nimenomaan siihen, mitä sanottavaa finalisteilla on. Itseäni miellytti erityisesti 32-vuotiaan Juha Kulmalan puheet sillanrakentamisesta valtaväestön ja seksuaalivähemmistöjen välille.

Ylipäätään tämän vuoden finalistit ovat valikoituneet kivan monipuolisesti. Finalistit ovat eri puolilta Suomea, erilaisilta aloilta ja ikähaitarikin on kiitettävän laaja. Hyvä! 

Mr Gay Finland-finaali järjestetään Helsinki Pride-viikon torstaina 27.6. DTM:ssä.

Miss Gay Finland-finalistit. (Kuva: Tuula Ylikorpi/MissGayFinland.fi)

 Kuten jo tuossa aiemmin mainitsin, valitaan tänä vuonna myös Miss Gay Finland. Tietysti tällaista sukupuolittamista voi pitää vähän arveluttavana näin selkeästi omien piirissä, mutta toisaalta voi myös olla iloinen kentän laajenemisesta. Miss Gay Finland-finalistien ulkonäkökirjo on mielestäni ilahduttavan laaja: tietysti joukossa on lyhyttukkaista ja poikamaistakin hiihtäjää, mutta hienosti mukaan on saatu myös perinteisemmällä tavalla naisellisia osallistujia. Aina välillä kuulee puheita siitä, kuinka epälesbolta näyttävää naista ei pidetä lesbona, edes tai varsinkaan lesbopiireissä. Se on mielestäni todella hämmentävää, vaikken lesbojen pariutumisriiteistä mitään tiedäkään. 

Hienoa joka tapauksessa, että myös naisilla on edustus tässäkin lajissa! Miss Gay Finland valitaan Misterin tapaan ravintola DTM:ssä, mutta jo 26.6.2013.

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Jep! Mustakin on hienoa,että tällaista tulee esille :)
  Ps.Tosi kiva blogi tää,mukava lukee ;)

  VastaaPoista
 2. Hei, sama suosikki! On se komeinkin...

  VastaaPoista
 3. Panisin kahta noista, ehkä kolmatta jos ajaisi viikset (ja toinen niistä kahdesta on Raksu eli pitäis kyllä olla vähän kännissä siinäkin tapauksessa, kun se on niin nolo persoona kauniista kasvoistaan huolimatta). Ms Gay on vähän outo, en osaa suhtautua siihen, mutta antaa kaikkien kukkien kukkia siitä huolimatta. :)

  VastaaPoista
 4. Oih!
  Ragnar on niin kuuma! <3

  VastaaPoista
 5. Mä tutustuin näihin tyyppeihin niiden omilta kotisivuilta. Oikeastaan vain yksi teki vaikutuksen, vanhin.

  VastaaPoista