Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Cotikylä, Cesä, Carrie

Helöy, mitäs tyypit?  Olen käymässä pikkukylässä kotikotona. Tänne tulo on aina vähän niinku risteilylle lähtö: tuntuu aluksi hyvältä a...

Helöy, mitäs tyypit? 

Olen käymässä pikkukylässä kotikotona. Tänne tulo on aina vähän niinku risteilylle lähtö: tuntuu aluksi hyvältä ajatukselta. Ennen lähtöä tuntuu myös siltä, että voisi olla pidempäänkin reissussa. 22 tunnin jälkeen kuitenkin alkaa jo tökkiä ja koti kutsua. Muuten on kyllä kivaa, olen juonut viiniä, grillaillut ja syönyt järjettömiä määriä ja ottanut varsin leppoisasti. Tänään kävin vähän kirjastossa, yrityksenäni lukea kesätenttiin. Sain luettua noin 30 sivua. Pian keskittymiskykyni kuitenkin herpaantui lempeän ukkosmyrskyn alkaessa. Luikahdin ulos fiilistelemään sadetta ja juttelin kirjaston lipan alla hevosilta tuoksuvan miehen kanssa.

Huomisaamuna suuntaan täältä eteenpäin, käyn nimittäin ennen Turkuun paluuta Helsingissä vähän blogiinkin liittyvien asioiden tiimoilta. Toivottavasti hellettä riittää vielä huomenna Helsinkiin. Yleisestiottaen Helsingissä sataa aina sinne mennessäni. Nyt voisi olla satamatta.

Unohdin muuten kuulokkeet kotiin, rattoisia junamatkoja minulle siis haluan toivottaa. Suunnittelin katsovani esimerkiksi kaikki tällä viikolla näkemättä jääneet Salkkarit, mutta ilman kuulokkeita se voi olla vähän ikävää muita matkustajia ajatellen. Olen nimittäin kuullut, että kaikki eivät arvosta tätä korkeakulttuurin muotoa. Suomi on todellakin epäsivistynyt pahoinvointivaltio. 


Tänään muuten alkoi jo viikkokausia odottamani kesäsarja Carrien päiväkirjat (The Carrie Diaries)! Sarja siis kertoo Carrie Bradshaw'n elämästä, teinivuosista ennen Sinkkuelämään tapahtumia. Tietenkään sarja ei vedä vertoja millään muotoa itse Sinkkikselle, eikä se sitä yritäkään. Sarja on kuitenkin vallan mainiota kesähömppää. Kasarille sijoittuva sarja ei mene kasariudessaan överiksi ja ällöttävyyksiin, vaan on juuri sopivan neutraali. Kasarius näkyy kun katsoo, mutta ei hypi silmille. Ensimmäisessä jaksossa nähtiin jo yksi homopari, ja yksi vakiosivuhenkilöistäkin vähän tuskailee orastavan homoutensa kanssa. Joka tapauksessa hyvää kesähömppää, jota kannattaa katsoa jos ehtii. Sarja tulee keskiviikkoisin klo 21.00, ensimmäisen jakson löytää käsittääkseni Katsomosta.

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Oli ihan positiivinen yllätys tuo sarja!

  VastaaPoista
 2. En hirveesti oo tykänny Sinkkuelämästä, mutta Carrien päiväkirjojen tuo eka jakso oli jo sen verran laadukas, että ajattelin ruveta seurailemaan. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän tuota ihan mielellään katsoo :).

   Poista
 3. Kiitos oot ihan paras näiden töllövinkkien kanssa! Ois taas unohtunu koko sarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! Ihan hyvä muistutella ihmisiä, niin muistaa itsekin paremmin :D.

   Poista
 4. Onneksi satuin näkemään mainoksen tuosta kyseisestä sarjasta, koska kyllä se oli ainakin mun mieleen. Ei mikään todella hyvä, mutta hyvä :) Innostuin siitä hieman liikaa ja äsken lopetinkin ensimmäisen tuotantokauden katsomisen. Seuraavaa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sähän olet reippaasti katsonut :D. Mutta just sellasta sopivaa kesäkatseltavaa!

   Poista
 5. Löysin vasta blogiisi ja halusin vain sanoa, että hyvä meininki jne! Sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista
 6. Oon taas innostuksissani kahtellu koko ekan tuotantokauden, mut siin samal mieltä vähä painaa et ei Carrien ja niitte hottiksien välille voi oikeen mittään syntyy ku se loppujen lopuks päätyy Kiholle kumminkin :C Voi niitä miesten tuhlausta, sanon minä!

  VastaaPoista
 7. Itse oon kattonut vaan tuon Waltin kohtauksia You Tubesta :) (on meinaa ihania(;)

  VastaaPoista