Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viisuviikko! Se on täällä! Jippii!

  Se on täällä! Jos ei jokaisen niin ainakin monen homon kevään huipennus! Euroviisuviikko!    Tänä vuonna viisut ovat mielestäni e...

 

Se on täällä! Jos ei jokaisen niin ainakin monen homon kevään huipennus! Euroviisuviikko! 

 

Tänä vuonna viisut ovat mielestäni erityisen jännittävät: sen perusteella, mitä olen tämän vuoden kilpailukappaleita kuunnellut, ei taso ole kovinkaan huima. Tuntuu myös, että todellista euroviisupotentiaalia ei ole kovinkaan monessa biisissä.

Paitsi meidän ihanan Krista Siegfridsin Marry Messä. Biisi on jo itsessään laajasti kaikkiin, mutta selkeästi myös euroviisujen sateenkaariväestöön, vetoava meininki, selkeästi popahtava ja hyvin tarttuva. Ei täysin tyhjänpäiväinen, mutta kuitenkin viihteellinen meininki. Puhumattakaan nerokkaasta hääpukustailauksesta. En uskalla lähteä arvailemaan Suomen sijoitusta, mutta selvää on, että ainakin näkyvyyttä sekä Suomelle, Kristalle että tasa-arvoiselle avioliittolaille tulee kohinalla. Brittilehdistö yritti jo herätellä keskustelua Suomen kilpailubiisin mahdollisesta, viisusäännöissä kielletystä poliittisesta sisällöstä. Kuulin huhuja, joiden perusteella myös Ranskassa olisi uutisoitu Kristan rakkauskampanjoinnista. 

Kuten aiemmin jo Twitterissä kirjoitin, on Kristan promootio hoidettu ainakin esimerkillisen hienosti. Suomalaisittain ehkä vähän ärsyttävästi ja liikaa tyrkyttämällä, mutta kansainvälisesti juuri oikeaoppisesti niin, että viesti varmasti tavoittaa kaikki. Suomalaismediat ovat jo hullaantuneina uutisoineet Kristaa selkeästi eniten piirittävistä viisumedioista Malmössä, mutta tähän suhtaudun kuitenkin kevyellä varauksella. Suomalaiset eivät välttämättä ole paras mahdollinen ryhmä arvioimaan Suomen ehdokkaan kiinnostavuutta ulkomailla, kaipaisin ehkä ulkomaalaisen median näkemystä aiheesta. 

Vaan viikon kuluttua kaikki on selvää! Ensimmäinen semifinaali nähdään tiistaina 14.5. klo 22.00 TV2:lta, toinen semifinaali torstaina 16.5. 22.00 TV2:lta ja  finaali lauantaina 18.5. klo 22.00 TV2:lta. Krista esiintyy toisen semifinaalin viidentenä.

Molemmista semifinaaleista valitaan raadin ja yleisöäänien perusteella kymmenen parasta finaaliin. Viisi suurinta rahoittajamaata (Saksa, Iso Britannia, Ranska, Italia ja Espanja) ovat finaalissa suoraan. Myös viime vuoden voittaja Ruotsi pääsee suoraan finaaliin. Voittaja valitaan kansallisten raatien sekä yleisöäänten perusteella.

Millä mietteillä itse seuraatte viisuhuumaa? Ihastuttaako vai vihastuttaako? Mitä veikkaatte Suomen sijoittumiseksi tänä vuonna, palataanko maitojunalla vai tavataanko torilla?

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Kristalla on mahdollisuuksia, mutta pelkään, että se kerää pääasiassa pisteitä väliltä ykkösestä seiskaan. Sillä päästään sijoituksessa ehkä keskivaiheille.

  Eniten pelkään Ruotsia - että sen kamala jodlaus puree siihen samaan massaan johon Azerbaidžan kaksi vuotta sitten. Ne kuulostavatkin hiukan samalta (en ole selvittänyt, vaikka olisivat saman tekijänkin...). Mun korviini Ruotsin biisi on hirveintä paskaa pitkään aikaan, melkein yhtä räkäinen veto kuin Anna Bergendahl. Toivon, että toteavat saman toistamiseen: ei idolseja viisuihin.

  VastaaPoista
 2. Mä rakastan Euroviisuja! Olettaisin (haluaisin ymmärtää), että Krista pääsisi ainakin finaaliin! <3

  T:

  Anu Marjaana Radha

  VastaaPoista
 3. Kyllä viisut tulee aina vuosittain seurattua, semifinaaleja myöten :D Tosin kuten jo mainitsitkin ja mitä olen itsekin kuullut, yleinen taso on ollut ehkä vähän pettymys tänä vuonna. Toivottavasti ei mielenkiinto kovin lopahda kesken esitysten! Kyllä Krista varmastikin finaalissa nähdään, mutta sijoittumista siellä en osaa yhtään veikata.

  VastaaPoista
 4. Kristan kappale on kiva! Euroviisumainen, mutta siitä puuttuu kaikki kamalat euroviisujodlausmyötähäpeät. Sijoitusta en uskalla veikkailla, koska Euroviisujen perusteella Euroopalla on musiikin suhteen hyvin erikoinen maku.

  Täytyy vielä lopuksi vinkkailla, että Juurikasvua löytyy areenasta! (Tai siis alku siitä.) Homopojallehan tää on muistaakseni tuttu juttu, mutta vinkiksi muille.

  VastaaPoista
 5. Tajusin tänää et oot Eino Nurmisto!! :o

  VastaaPoista
 6. Vihdoinkin euroviisut alkaa. Olen kyllä odottanut ja aina odotus palkitaan toukokuussa. Suomi menestyy tänä vuonna euroviisuissa sillä Krista on kaunis ja itsevarma nuori nainen. Krista menestyy vielä viisujenkin jälkeen.

  VastaaPoista
 7. Euroviisut on parasta antia!!! Mut finaalia en tänä vuonna valitettavasti suorana pääse näkemään! :'( Osaisko joku kertoo näkiskö sen jostain uusintana sunnuntaina? :)

  VastaaPoista
 8. Olen kait todella erilainen, sillä jotkut euroviisut kiinostavat vähemmän kauin kastematojen ravinnon saaminen. Enkä voi ymmärtää mitä jotku homot muisessa yleensä näkevät? Mutta jokainen tulee tietenkin onnelliseksi omalla uskollaan ja sen toki hyväksyn.

  VastaaPoista