Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vau! Imagessa pussaillaan!

Oho. Nyt on Imagessa tehokas ja hieno kansi, hienosti Tahdon2013 -asialla. En osaa sanoa, kuinka monella Imagen lukijalla on vie...


Oho.

Nyt on Imagessa tehokas ja hieno kansi, hienosti Tahdon2013-asialla. En osaa sanoa, kuinka monella Imagen lukijalla on vielä kansalaisaloite allekirjoittamatta, tuskin kovinkaan monella, mutta hieno kulttuuriteko joka tapauksessa, erityisen sopivasti vieläpä Imagen 200. numerossa. Maria Veitolan Instagramin perusteella osasin jotain tällaista odottaa jo eilen, mutta en ollenkaan näin suuressa mittakaavassa. Hengästyttävän hienoa.

Tilaajille lehti kolahtaa tänään, irtomyynnistä lehden voi hakea huomenna. Tällaisina hetkinä todella sapettaa oma hölmöyteni: juuri alkuvuodesta lopetin oman, monivuotisen Imagen tilaukseni. Täytyy siis kipaista huomenna heti aamutuimaan lähimpään lehtipisteeseen ja kotiuttaa tämä kulttuuriteko omiin arkistoihin. Ja ehkä harkita Imagen tilaajaksi palaamista.

Image järjestää myös Tahdon2013-kampanjan kanssa pussailuflashmobin 25.5. Ateneumin edessä. Biohajoavia ilmapalloja ja pusuja, mahtavuutta! Lisätietoa flashmobista löytyy Facebookista.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. En oikeastaan koskaan Imagea lue, mutta kuvat Iltasanomien sivuilta luntattuani, taitaapi lehti lähteä perjantaina junalukemiseks. Menee varmasti matka hyvin! ;)

    VastaaPoista