Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uunopäivä

Tänään oli monessakin suhteessa uuno päivä.  Päivällä olin masukipuisen 8-vuotiaan sairaanhoitajana. Tehokkain lääke tuntui olevan Toy ...

Tänään oli monessakin suhteessa uuno päivä. 


Päivällä olin masukipuisen 8-vuotiaan sairaanhoitajana. Tehokkain lääke tuntui olevan Toy Story Uno. Kerran aiemmin olen erehtynyt samaisen lapsen kanssa pelihetkeen, eikä siitä koskaan seuraa mitään hyvää. Tämä lapsinero päihittää minut kerta toisensa jälkeen. Selkeästi mun on mahdotonta ikinä sisäistää peliä ja sen sääntöjä ja mitä milloinkin pitää tehdä. En aio pelata Unoa enää koskaan.

Olen kyllä hävinnyt samalle 8-vuotiaalle monissa muissakin peleissä. Lapsi myös aikansa kuluksi opettelee alkuaineita ulkoa, se saattaa kertoa jotain. Siis kahdeksanvuotiaana, huvikseen, alkuaineita.
 

Uunoteema vain vahvistui päivän edetessä. Illalla Kille tuli kyläilemään. Ruuan (varhaisperunoita, pekoniin käärittyä parsaa ja rucolasalaattia) jälkeen köllöttelimme sängyllä. Yhtäkkiä TV-ohjelmatietoja selaava Kille kiljaisi

"Äkkiä telkkari auki! Sieltä tulee Uuno Epsanjassa!"

Erehdyin ensin luulemaan Killen vakavaa kiljaisua vitsiksi. Karu totuus ja ensimmäinen synkkä salaisuus Killestä paljastui, kun ymmärsin, että nyt on tosi kyseessä. Kille todella tahtoo ja myös aikoo katsoa Uuno Epsanjassa-elokuvan. 

Asetin elokuvan katsomiselle yhden ehdon. Lupasin sietää Uunoa BJ:tä vastaan. Jos jonkun päättelykyky ei riitä, kerrottakoon, että BJ on yleinen lyhenne blowjobille. Kille myöntyi tähän vastustelematta, kaivoi lompakostaan rahaa ja käski käydä itse hakemassa. Mitä?


Kyllä, herkkusuu-Killelle BJ:stä tuli ensinnä mieleen Ben & Jerry's, joka kieltämättä sopii leffanaposteltavaksi suikkaria paremmin. Killekin on joskus vähän Uuno, joskin kehtasi väittää, että minä olen meidän pariskunnasta se Turhapurompi. Pöyristyttävä väite.

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Hahah totaalinen repeäminen, kun blowjob tuli mukaan juttuun :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että nauratti :D! Nauratti minuakin!

   Poista
  2. Pakko kyl myöntää, että tuli itelläkin hieman mietittyä, mitä BJ tarkottaa ^^' Noh nyt ainakin tiedän ja olen hieman entistä viisaampi!

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hee hee hee, tajusin tuon BJ:n kyllä heti :D Hauska postaus ja kyllä mäkin vähintään sen Ben and Jerry's jätskin tarttisin et kestäisin Uuno Turhapuroa kattoo... Muista vanhoista Suomi-komedioista kuten Pulttiboissista olen kyllä samoilla linjoilla Killen kanssa, töllö auki ja äkkiä jos jotain sellasta sieltä tulee hihi.

  VastaaPoista
 4. Mulle tuli kans BJ:stä eka mieleen toi jätski! :D Herkkusuita....

  VastaaPoista