Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suomi jäi ilman helluntaiheilaa, minä onneksi en!

Kukkuu, miten menee tyypit!  Enpäs olekaan ehtinyt viime päivinä kirjoittamaan. Viikonloppu meni kiireisissä merkeissä, mutta ehdin sen...

Kukkuu, miten menee tyypit! 


Enpäs olekaan ehtinyt viime päivinä kirjoittamaan. Viikonloppu meni kiireisissä merkeissä, mutta ehdin sentään tyrmistymään ja pettymään euroviisujen äärelle. Olin oikeasti melkoisen varma Kristan menestyksestä, ihan jo euroviisukansalle yleisestiottaen tärkeän aiheen ja teeman takia. On tietysti typerää syytellä ja haukkua naapurimaita väärin äänestämisestä, mutta olen silti pettynyt. Käsittämätöntä pelleilyä esimerkiksi Virolta äänestää yltäkylläisesti Venäjää. Haluaisin kuulla Sofi Oksasen mietteitä tästä, teksti voisi olla värikästä. 

Jokatapauksessa Kristan ja Suomen kosiopuuhiin ei nyt oikein vastattu, mikä on erityisen julmaa ja törkeää helluntain alla. Jos ei heilaa helluntaina, voi vapaasti lutkailla koko kesän, sanoo vanha sananlasku jota olen joskus nuoruudessani saattanut itse olla mukana luomassa. Nyt siis Suomi uuteen vapaamieliseen kukoistukseen!

Euroviisuiltani venähti surkeasti ja kävelin kotiin vasta aamukuudelta. Ilta oli kyllä mahtavan hauska, mutta palautuminen tuntuu näin vanhana luuskana kestävän ikuisesti... Tänäänkin vielä juili ja heikotti! Sunnuntai-iltana kuitenkin jaksoin lähteä Killen kanssa ihanalle iltakävelylle. Käveltiin satamaan ja Turun linnalle ja Forum Marinumille ja oli ihanaa. Rakastan Killeä, rakastan Turkua, rakastan alkukesän iltoja, jolloin vielä kymmeneltäkin tarkenee ongelmitta shortseissa, jotka sain shortseissa. Eikä muuten ole mitkään hinttihousut, on miehekkäästi reisitaskut ja kaikki! No niin. Homoillakseni täytyy muuten kehaista Turun linnan puiston ihania kukkaistutuksia, olimme Killen kanssa haltioissamme!

Muutenkin elämä on jotenki ihan ältsin ihanaa juuri nyt. On kesä, on loma, on Kille, voi että! Laitan tähän loppuun vielä mun ja Killen virallisen helluntaiheila-yhtiksen eli yhteiskuvan. Olen havainnut, että suurin osa ottamistamme kuvista otetaan sängyssä tolleen hullusti päällekäin maaten. Mistä lie johtuu, ehkä siitä, että makoilemme sängyssä aika suuren osan ajastamme. Joka tapauksessa, suuremmitta lätinöittä, tämä ja monta muuta ihanaa kuvaa löytyy mun Instagram-tililtä. Seuratkaa kaikki suloiset muhveliinit sitä. Löydyn Instagramista nimimerkilla tamankylanhomopoika.


Tällainen tynkämerkintä tänään! Mitä teille kuuluu?

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Ootte niin ihanan sulosia :) Sun blogia on kiva lukea kun se piristää kummasti. Hyvää tänne ainakin kuuluu :)

  VastaaPoista
 2. Olin jo ihan masis, et joudun olee heilattomana loppuvuoden, mut taidanki vaan kokeilla tota sun ehdottamaa versioo :D
  Turku on kyl maailman ihanin paikka ja sun blogis on taatusti blogimaailman ihanin paikka <3

  VastaaPoista
 3. Vähän aiheen vierestä, mutta turku on varmaan ainoa paikka koko suomessa jossa en oo käyny vielä kertaakaan :-D se alkaa olla jo vähän niinku to-do-listalla. Sinne ei jotenkin eksy kovin sattumalta. Muuten on maata kierretty aika hyvin.

  VastaaPoista
 4. Vaikka pääkaupungissa (nykyisessä ;)) asunkin, olen samaa mieltä. Turku on tosi ihana kaupunki. Aurajoen rannalla on ihanaa kävellä, on kauniita puistoja ja Tuomiokirkko ja Turun linna on tosi kivoja. Joskus opiskelupaikkaa etsiskellessä harkitsimme puolison kanssa sinne muuttamista, mutta opiskelupaikat löytyi paremmin pk-seudulta. Välillä tulee vieläkin mietiskeltyä, että olisiko sittenkin pitänyt muuttaa Turkuun. :D

  VastaaPoista
 5. Oliko kille tänään (kymppi)uutisissa? Oli aivan näköinen ja paikkakunta turku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin omasta puolestani vastata että kyllä se olin minä :)

   Poista
 6. Eikää, olette älyttömän sulosia! :)

  VastaaPoista