Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipoppia ja silmänruokaa: Krista Siegfridsin uusi video

  Heti aamutuimaan meinasin pudottaa silmäni päästäni, kun Facebook-feedissä tuli vastaan juuri julkaistu Krista Siegfridsin Amen! -v...


 

Heti aamutuimaan meinasin pudottaa silmäni päästäni, kun Facebook-feedissä tuli vastaan juuri julkaistu Krista Siegfridsin Amen!-video.


Sain Twitterissä vähän etukäteisvinkkiä kohtuullisen katsottavasta sisällöstä. Myös euroviisuetkoissa näytettiin pieni teaser-pätkä. Tiesin siis suunnilleen, mitä odottaa.

Video on kaikinpuolin nerokas. Siinä on jokaiselle jotakin: vähäpukeista naista, vähäpukeista miestä, tyttöpusuja. Biisikin on hyvä ja video näyttää mielestäni hyvinkin kansainväliseltä. Suomessa on mun mielestä tehty ennenkin paljon hyviä musiikkivideoita, mutta kyllä Kristan videoiden myötä ollaan vielä reilusti ylempänä. Mahtavuutta!


Onhan video hyvin Lady Gaga, kuten iltapäivälehdetkin jo otsikoissaan kiljahtelivat. Sinäänsä asiassa ei mielestäni ole minkäänlaista otsikkoon nostettavaa. Jos yhtään osaa heilutella hoksottimiaan, ymmärtää, että video on ylipäätään tehty enemmän tai vähemmän Gaga-fanivoimin. Siinä ei ole mitään pahaa, Gagahenkistä meininkiä on mukava katsoa, vaikkei musiikki niin miellyttäisikään. 

Pakko muuten vielä sanoa, että voi luoja miten hieno tuo Kristan hiirenkorvapäähine! Se on kuulemma Fiona Timantin mallistoa ja samanmoinen hattunen löytyy myös Lady Gagalta. Uuu!


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ahh voi Krista♥ Uusi albumi on kyllä hyvä treenilevy :)

    VastaaPoista
  2. <3 Kyllä tuo Krista on ihana. Miksi se spitify pitää kaikkialle tunkea? Ei se ole suomen gaga vaan suomen krista <3 <3 <3

    VastaaPoista