Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Luonnonmukainen makeutusaine

Ravintoasiat ovat kovasti pinnalla. Sokeri ei ole hyväksi, vaikka luonnonmukaista onkin, keinotekoiset makeutusaineet taas epäilyttävät kei...

Ravintoasiat ovat kovasti pinnalla. Sokeri ei ole hyväksi, vaikka luonnonmukaista onkin, keinotekoiset makeutusaineet taas epäilyttävät keinotekoisuudellaan. Steviaan en ole vielä perehtynyt, mutta vähän oudolta sekin haiskahtaa. 


Nyt olen kuitenkin löytänyt täysin luonnonmukaisen makeutusaineen. Nimittäin ylenpalttisen rakastumisen. Tuntuu, että välillä kaikki on jopa liian imelää, mutta kai tähän tottuu.

Olen viime viikkoina huomannut liittäväni kaikkiin asioihin etuliitteen rakkaus-. Mainittakoon näin lauantai-iltanne iloksi muutama kuvallinen esimerkki viime päiviltä:

Rakkauskävely. Suuntautuu usein Turun linnalle, usein iltaisin.Turun linnalla on muuten ihania kukkaistutuksia ja muutenkin ihanaa, suosittelen käymään!

Rakkauspaini. Haluan vain täsmentää, että en ole kuvassa täysin alasti.

 Rakkausranskalaiset. Jaettiin ensimmäisen kohdan rakkauskävelyllä, nautittiin jokirannassa istuen. Kaikilla rakkausmausteilla, of course.

 Rakkauseväsretki.

Rakkaussalaatti, tunnetaan myös nimellä Salade Nicoise, erinomainen kesäruoka. Kille teki tätä mulle kun söimme ensimmäisen kerran yhdessä. Tässä hiljattain söimme sitä toisen kerran, hiukan varioituna, viime kesän kunniaksi. Juuri Nicoisen kohdalla on mielestäni hyvä painottaa ruualla hurmaamisen helppoutta: jos Kille olisi Nicoisen sijaan kaivanut pakastimesta roiskeläpän, olisi juttu varmasti karahtanut kiville ennen alkuaan, kuten Killellekin myöhemmin kerroin.

Tälle rakkauspostaukselle oli ihan erityinen syykin. Ollaan tänään seurusteltu Killen kanssa kymmenen kuukautta. Sen, ja muiden asioiden, tiimoilta on piakkoin luvassa iloisia uutisia tänne bloginkin puolelle. (Ei, emme ole saamassa vauvaa.)

Jokin kymmenessä kuukaudessa ehtii loksahtaa paikalleen. Kuukausipäivän yönä onnistuimme ottamaan ensimmäisen oikeasti julkaisukelpoisen pusukuvan. Ikävästi se on otettu pimeässä keittiössä Killen iMacin webcamilla, mutta onpahan kuitenkin!

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. MENITTE KIHLOIHIN!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Voi teitä söpiksiä! :') Onnea 10 kk yhdessäolon johdosta <3

  VastaaPoista
 3. Uijui, muutatteko yhteen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, ihanaa! Kohtuu lyhyen blogisi seuraamisen aikana oot saanut mut ihan koukkuun, onnea teille molemmille :)

   Poista
  2. Aww, paljon onnea yhteen muuton johdosta! Olette söpöjä :3

   Poista
 4. Liian ihana postaus <3

  VastaaPoista
 5. Uii,ihanat!:)♥ Paljon onnea!

  VastaaPoista