Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kerro kaapistatulokokemuksesi!

Näin on kuukausien jännitys ohi ainakin itselläni, kun Salkkareissa Larin isä viimein bustasi Larin ja Eliaksen. Jännityksellä jääkin nähtä...

Näin on kuukausien jännitys ohi ainakin itselläni, kun Salkkareissa Larin isä viimein bustasi Larin ja Eliaksen. Jännityksellä jääkin nähtäväksi, mitä tästä seuraa!

Larin kaapistatulon myötä ajattelinkin kysellä teiltä, armailta lukijoiltani, muistojanne ja kokemuksianne kaapistatulosta. Muistot ja kokemukset saavat olla niin iloisia, neutraaleja kuin negatiivisiakin. Kaikenlaiset jutut siis kelpaavat! Kertokaa tilanteesta mahdollisimman tarkasti: minkä ikäisenä, kenen kanssa, missä, miten? Jäittekö kiinni kesken hellän hetken vai pääsitkö itse valitsemaan ajan ja paikan?

 Myös kaapissaolevat ja siellä ehkä pysyvätkin saavat kirjoittaa tuntojaan. Kertokaa esimerkiksi siitä, miksi olette tähän päätyneet tai mitä kaapistatulosta seuraisi.

Kokoan viesteistänne jonkinlaisen postauksen. Lähettäkää kokemuksianne sähköpostilla osoitteeseen tamankylanhomopoika(a)gmail.com. Kertokaa siis mieluusti ainakin ikänne, myös sukupuolen voi mainita tai jättää mainitsematta. Jonkinlainen nimimerkki olisi hyvä keksiä, ellei sitten halua erityisesti esiintyä omalla nimellään. Kaikenlaiset blogiosoitteet ja muut voi liittää halutessaan mukaan myös.

Voitte kirjoittaa kokemuksianne vaikkapa ensi keskiviikkoon eli 5.6. asti! Reippaasti siis muistelemaan!


(KUVA: MTV3)

(KUVA: MTV3)

(KUVA: MTV3)

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. tuleeko sitä postausta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tulee, mutta ottaa aikansa. Teen tästä sellaisen laajemman postauksen, joten suunnittelu ja ajatustyö (kirjoittamisesta puhumattakaan) vie kyllä aikaa, varsinkin jos aikoo tehdä pienempiä postauksia samalla :).

   Poista
 3. Ai kappas, siinä oli aikaraja. No anyway. Laita vaikka, nicknamena toimikoon vaikka väsynyt matkustaja
  T: Petteri

  VastaaPoista