Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jos et voi syödä ulkona, syö ulkona

Olen pyrkinyt aina välillä sivumennen kertomaan elämänfilosofioistani täällä blogini puolella. Kesän korvalla voin aina palata elämään yhde...

Olen pyrkinyt aina välillä sivumennen kertomaan elämänfilosofioistani täällä blogini puolella. Kesän korvalla voin aina palata elämään yhden tärkeimmän oppini mukaisesti: syö sipsejä tai syö ulkona. Tai molempia. Jos et voi syödä ulkona, voit todennäköisesti syödä ulkona.

Jos vappupiknikiä ei lasketa, vein Killen eilen kesän ensimmäiselle piknikille. Pakkasin caesar-salaatit, patongit, tuorejuustot ja suklaat kassiin ja Kille pääsi heti töistä tultuaan nauttimaan minusta, ruuasta, minusta, auringosta, minusta ja puistotunnelmasta Puolalanpuistossa. Vakiopaikkamme kalliolla oli vallattu, mutta nurmikkokin kelpasi vallan mainiosti. 

Läppändeerus ei ollut mielenvikaista vaan lähinnä väsynyttä. Piknik vääntyi pickdickiksi, dickpickiksi, dickcockiksi... Mitä nyt kaksi mielenvikaisen hauskaa homoa voi keksiä.

 Killellä on sylissään foliolla peitetty salaattikulho, jonka folioon piirsin rakkauspiknikin merkiksi sydämen. Kille oli syötävän söpsö, voi luoja.

 Jos ette vielä ymmärtäneet, ovat piknikit ehkä parhaita asioita kesässä. Piknikiä voi myös vaihdella nälän asteen ja ajankäytön mukaan: joskus riittää takeaway-tee ja sipsipussi, joskus taas on kiva vaikka leipoa, suolaista ja makeaa, sipsiä ja karkkia, vichyä ja skumppaa, yksin tai yhdessä. Haaveissani kuitenkin siirtää hieno piknik oikeine astioineen ja ruokineen, päivänvarjoineen ja pitsihansikkaineen. Ehkä vähän yliampuvaa, mutta olisihan se nyt tottavie mahtavaa.

Ehkä maailman esteettisin annoskuva.
Eväänä oli myös Toffifeeta. Kille kertoi nähneensä jossain reseptin, miten Toffifeeta voi tehdä itsekin. Joku pähkinä kastettiin johonki ja sit se laitettiin sellaseen juttuun, referoi Kille reseptiä. Täytyypä kokeilla, lopputulos voi olla häftig

Kuten Muumipeikko sanoo, vain hivenen lyhyet jalkani rikkovat täydellisyyden. Olen nyt siirtynyt virallisesti kesälookiin. Siihen kuuluvat tennarit ilman sukkia ja iloisenväriset housut, eilen ja tänään keltaiset.Toisin kuin kuvan optinen harha antaa ymmärtää, jalkani eivät ole ihan näin lyhyet.

Käykää siis ihmiset piknikeillä, yksin tai yhdessä, kaikissa muodoissa! Havaintojeni pohdalta Suomessa hyödynnetään kauhean vähän puistoja oikeasti järkeviin tarkoituksiin. Entisellä asuinpaikkakunnallani pikkukylässäkin on keskustan alueella (ja maaseudusta puhumattakaan) useita ihania puistoja, joihin kaveriporukan kanssa levittäydyimme piknikeille. Monet ihmiset kuitenkin katselivat pikniköintiämme todella karsaasti, aivan kuin olisimme tehneet jotain väärää. Puistot ovat ihania, varsinkin eväitä syödessä. 

Älkää siis karsastako, vaan hankkikaa viltti ja eväät, levittäkää viltti, istukaa sen päälle ja syökää eväitä ja nauttikaa.

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Tosi kiva postaus, henkilökohtainen ja oon vielä ihan samaa mieltä; piknikit on ihania! :)

  VastaaPoista
 2. toi pocahontas viltti on IHANA!!! :DD mistä niitä saa!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, se on :D. Itseasiassa kyse on ihan pussilakanasta, jonka olen löytänyt taannoin yhdeltä kirpputorilta. Hyvällä tuurilla sellainen voi tulla siis vastaan!

   Poista
 3. Linnan seinustat, kuumuuttaan hohkaavina ovat oma suosikkini.
  Nauti kesästä!
  T. F

  VastaaPoista
 4. Voi Toffifee... Oli mun suurta herkkua ennen pähkinäallergiaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kamalaa :/. Onneksi maailmassa on paljon muitakin herkkuja!

   Poista
  2. Vähän ärsyttävää :/

   Poista
 5. Olipas kiva postaus! :) Viime kesänä vietin viikon kesälomani myös aika tehokkaasti puistossa puolittain puun varjossa kirjan ja naposteltavien kanssa viltillä: Se oli, jos ei nyt ihan sama kuin loma etelän lämmössä eksoottisessa lomakohteessa, niin aika hyvä kotoversio kuitenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen itsekin tyytyväinen tähän :)! Lomasi kuulostaa hyvältä, tuohon aion itsekin pyrkiä.

   Poista