Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Iloinen yllätys

Muistatteko, kun taannoin kerroin teille Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen Suomen paras blogi -kilpailusta? Silloin kehotin teitä halute...

Muistatteko, kun taannoin kerroin teille Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen Suomen paras blogi-kilpailusta? Silloin kehotin teitä halutessanne ehdottamaan blogiani mukaan kilpailuun. 

Tämä kehotus ei suinkaan mennyt hukkaan, sillä eilen sain Twitterissä viestiä Nyt-liitteen Teemulta, että olen nähtävästi mukana kilpailussa! Mahtavaa! Omin silmin en ole vielä päässyt painetusta lehdestä tätä hetkeäni Hesarin valokeilassa näkemään, mutta myös toukokuun ehdokaslistalle päässyt Mesikämmen oli julkaissut blogissaan kuvan Kuukausiliitteen jutusta. Se näyttää tältä:


Vaikka itsekin toki pidän blogistani, en olisi uskonut oikeasti satojen ehdotusten joukosta valikoituvani mukaan! Jo ensimmäisessä listauksessa on mukana omia suuria suosikkejani. Pastanjauhantaa-blogista olen hakenut jo vuosia inspiraatiota ruuanlaittooni ja Lehtilehti-blogille olen kuollut nauruun jo sen varhaisista alkuvaiheista lähtien. Tuntuu todella kummalliselta mutta tietenkin hienolta olla mukana tällaisessa jengissä.

En mitenkään odota voittavani tammikuussa, varsinkaan kun en tiedä miten voittaja edes valitaan. Jo ehdokkuus kuitenkin antaa suurta motivaatiota blogata jatkossakin suurella innolla! 

Kiitos kaikille ehdottaneille ja kiitos myös Hesarin tyypeille, jotka valikoivat meikäpalleron listalleen mukaan. P U S!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Tämä alkuun varsin ansiokas kuvaus nykyhomon elämästä on minusta muuttunut huomiontavoitteluksi ikävällä tavalla. Tuot määrätietoisesti esiin haluasi tulla huomatuksi medioissa blogisi ulkopuolella. Esimerkiksi hienovaraiset vihjaukset hesarin blogikisasta ovat hieman vaivaannuttavia.

  Henkilöllisyytesi paljastaminen on vienyt parhaan terän tältä teokselta. Se on minusta suuri sääli, sillä tarkoitushakuisuus paistaa nykyisin lähes jokaisesta merkinnästä.

  Aloita ihmeessä uusi ja erittäin anonyymi blogi äläkä tuhoa sitä hinkumalla telkkariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai blogi on muuttunut ajan kuluessa, en lähde sitä ollenkaan kiistämään. Mutta niin olen minäkin.

   Jos en olisi ikinä halunnut blogillani/blogilleni minkäänlaista näkyvyyttä, olisin alkanut alunperinkin kirjoittaa sitä sinikantiseen ruutuvihkoon, jonka olisin aina vihon täyttyessä polttanut. Ajan kuluessa näkyvyyttä on kuitenkin tullut ihan pyytämättä: parinvuoden takaiseen NHL-kolumnistin hommaan pyydettiin, samoin Blogistaniaan. Kuukausiliitteen kilpailun mainitseminen ei mielestäni ole kovinkaan kummoinen asia.

   Sääli, jos blogini nyt on yhtäkkiä mielestäsi turmeltunut. Mielestäni olisi kuitenkin sulaa hulluutta jättää blogi hyödyntämättä sopivissa tilanteissa.

   Poista