Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Homopojan megamogat, osa 1

Kuva ei liity tapaukseen. (KUVA: weheartit)   Lähdimme alkaneen kesäloman kunniaksi opiskelukavereiden kanssa pyörimään kaupungille, ...

Kuva ei liity tapaukseen. (KUVA: weheartit)
 

Lähdimme alkaneen kesäloman kunniaksi opiskelukavereiden kanssa pyörimään kaupungille, nauttimaan auringosta ja samalla vähän katselemaan miestä yhdelle seurueen jäsenelle.

Miesten katselu ei ole ikinä tuottanut minulle vaikeuksia, päinvastoin. Olen siinä hyvä, ehkä jopa liian hyvä.

Taannoin kävin ostoksilla Turun Kauppahallissa. Kauppahallin myyntikojuissa on sellaiset kojuille tyypilliset lipat, joiden funktiota sisätiloissa en täysin ymmärrä. Kuljin erään kojun ohi, kunnes sivusilmällä huomasin, että lipan alta pilkottaa hyvärunkoinen nuori mies. Tämän nuorikon kasvot kuitenkin jäivät ikävästi lipan taakse piiloon. Niinpä kekseliäänä poikana kumarruin kurkistamaan katoksen alle, ja huomasin tuijottavani suoraan silmiin varsin hyvännäköistä myyjäpoikaa. Poika ei ilmeisesti häiriintynyt, katsoi vain ystävällisen kysyvästi kunnes ymmärsin vetää pääni pois katoksen alta ja jatkaa matkaa.

Kerroin sattumuksesta opiskelutoverilleni, joka iloisesti nauraen kertoi tuntevansa kyseisen myyjäpojan. That's great, totesin. 

Tänään siis kuljimme kauppahallin ohi, edellämainitun myyjäpojan kaverin ja toisen kaverini kanssa. Bongasin myyjäpojan kauppahallin oven edustalta, jolloin äkkiä supatin miestä etsivälle kaverilleni, että katso mikä mies. Paitsi etten supattanut. Sen lisäksi, että hetkellisestä ääniongelmasta johtuen kuulostin Hannele Laurilta, oli myös kuiskaukseni poikkeuksellisen kovaääninen. Oikeastaan hyvinkin kuuluva. Muina miehinä vilkaisin olkani yli varmistaakseni, ettei kukaan vain kuullut. 

Arvatkaa vain kohtasiko katseeni kiusaantuneenhämmentyneen myyjäpojan katseen.

Yhteinen kaverimme päätti vielä viimeistellä tilanteen lähettämällä tälle viestin, että kuulitko äsken jotain. Juoksin punaisena kiljuen pois paikalta.

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. :--D tää oli hyvä. Mullakin vähän sama ongelma toisinaan, tuo tosi hyvä "kuiskaaminen"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yleensä kyllä osaan puhua ihan sopivalla volyymillä, mutta nyt tapahtui jonkinlainen katastrofi...

   Poista
 2. Eihän tuo nyt oo kenenkään muun vika, ku sen joka palkkaa niitä hemmetin hyvän näkösiä myyjäpoikia/-tyttöjä :D Jos sellanen löytyy, ni totta kai sitä pitää katsella, ja vielä kertoa kovaan ääneen kaikille jos sellaisen löytää x)

  VastaaPoista
 3. "....hetkellisestä ääniongelmasta johtuen kuulostin Hannele Laurilta" Hajosin tälle ja pahasti!! X'DDDDD

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä ihmisten pitäisi kehua toisten (erityisten tuntemattomien) ulkonäköä usemman, siis kohteelle suoraan. Varsinkin homomiehet saisivat rohkeammin kehua heteromiehiä ja toisinpäin. Asiassa kainostellaan suotta.

  VastaaPoista