Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yö ihanan arabikundin kanssa

Helsingissä käydessäni sattui jotain vallan yllättävää, johon en ollut millään muotoa osannut varautua.Elämääni astui nimittäin uusi mies. ...

Helsingissä käydessäni sattui jotain vallan yllättävää, johon en ollut millään muotoa osannut varautua.Elämääni astui nimittäin uusi mies.

Sain seuraani todella ihanan arabikundin. Hän on alunperin tullut Lontoon kautta Suomeen. Alunperin meidän piti tavata jo tammikuussa, mutta hän myöhästyi lennolta joten pääsi tapaamaan minua vasta nyt, kun vierailin Helsingissä. 


Rakastuin häneen heti ja olemmekin jo nyt viettäneet muutaman yön yhdessä. Kerroin eilen tästä ihanasta uudesta kundista Killellekin. Kille oli ymmärrettävästi vähän näreissään ja mustasukkainen, mutta myönsi kyllä, että kyseinen kundi todella on hyvännäköinen ja että saan olla onnellinen, kun tällaisen komistuksen onnistuin itselleni saamaan. Kille on myös suostunut jakamaan vuoteen tämän kundin kanssa, ja aamulla töihinlähtiessään Kille peitteli meidät saman peiton alle. Ihanaa, ettei tarvitse jäädä enää nukkumaan yksin Killen lähtiessä töihin! 


May I present to you....Aladdin.

Toivottavasti ette liiaksi hämmentyneet :D. En vaihtaisi Killeä mihinkään, en arabiin enkä pohjoismaiseen. Paitsi ehkä juuri Aladdiniin, jos Kille olisi Alin saapumista elämääni vastustellut. 

Aladdin on tosiaan myöhäinen joululahja Lontoossa asuvalta ystävältäni, jonka tapasin juuri hänen ollessaan Suomessa käymässä. Viimeksi tapasimme tammikuussa, mutta tuolloin Aladdin unohtui matkasta ja saapui perille vasta nyt. Lahja on hankittu Lontoon Disney Storesta, jonka rantautumista Suomeenkin toivon malttamattomasti. Olen päässyt kaupassa itsekin vierailemaan toki useita kertoja, molemmilla Lontoon reissuillani. Voisinkin joskus tehdä postauksen Disney-merchandisekokoelmastani, nimimerkillä laatikollinen prinsessakylpyleluja.


You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Mä järkytyin jo ihan kokonaa :D voi elämänkevät.. Onneks ei ollu sen pahempaa!

  VastaaPoista
 2. Oon varmaa tosi blondi tai jotain mut en tajunnu mitään : D Voitko siis tyhmälle selventää ootko nyt siis edelleen yhessä Killen kanssa ja arabityyppi on vain kaveri, vai? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDD olinpas tyhmä, piti oikein lukea uudestaan että tajusin! T. tuo sama anonyymi ^

   Poista
  2. Hyvä että sentään tajusit lopulta :D.

   Poista
 3. Repesin ihan totaalisesti! Eka kun luin otsikon olin järkyttynyt, ja sitte kun näin kuvan repesin nauruun ja se ei lopu. Tyhmä minä kun jo kerkesin huolestua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, mahtavaa että pieni ilkityöni onnistui näin hyvin!

   Poista
 4. No awwws ihana postaus :) muistan itekki lontoon reissulta disney storen. Se on kyl ihan mieletön. Lähipiirissäni on ihminen, joka rakastaa/kerää erityisesti yhtä disney-hahmoa ja tuli raahattua niitä muutama...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Disney Store on kyllä ihana, mietin siellä käydessäni, että onko ihan sopivaa itkeä onnesta kaiken materialismin keskellä :').

   Poista
 5. Oi, Disney Store varmaan veisi mammaltani mielenterveyden ja multa rahat, koska Disney. :'D Ihana Aladdin!

  VastaaPoista