Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viihdevinkki viikonlopulle: Miranda palasi ruutuihin!

Jee, elämälläni on jälleen tarkoitus! Ehdottoman lempisarjani Mirandan kolmas tuotantokausi alkoi Yleltä perjantaina. En itse tätä huoman...


Jee, elämälläni on jälleen tarkoitus! Ehdottoman lempisarjani Mirandan kolmas tuotantokausi alkoi Yleltä perjantaina. En itse tätä huomannut, mutta flunssan kourissa kotona nyhjöttävä Kille löysi kolmoskauden ensimmäisen jakson Yle Areenasta.

Miranda kertoo hölmöstä ja kömpelöstä Mirandasta, joka joutuu mitä kreisimpiin kommelluksiin.  Sarjan kaksi ekaa kautta nähtiin Suomessa syksyllä, joten sarja voi tuntua hankalalta lähestyttävältä näin keskeltä. Kyse on kuitenkin kepeästä komediasta, jonka keskeiset asetelmat kyllä selviävät melko nopeasti ja juoneen pääsee kiinni.

Mitään LGBTI-teemaa sarjassa ei ole, mutta ihan jo komean Garyn (Tom Ellis) takia sarjaa voi mielestäni seurata. Sen lisäksi sarja on oikeasti viihdyttävä, monelle jaksolle olen nauranut vedet silmissä. Suosittelen!

Kolmoskauden ensimmäinen jakso löytyy siis Yle Areenasta, jatkossa sarjaa voi seurata perjantaisin YLE TV2:lta klo 20.30.

Gary (Tom Ellis) on melkoisen hottis.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Miranda on kyllä parasta viihdettä! :)

    VastaaPoista
  2. Miranda on kyllä tosi hauska ja Tom Ellis hotti. En oikein tiedä, mikä Tom Ellisissä mua kiehtoo. Se ei varsinaisesti ole mun tyylinen mies, mutta jotenkin herttaisuus, sympaattisuus ja ilmeet ovat sulattaneet mut.

    VastaaPoista