Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Roinan alla ahdingossa

Jos etsit mua, niin täällä oon, ja jäänyt kaiken roinan alle ahdinkoon. Kevätsiivooja täällä hei! Nyt kun kevät on takatalven jälkeen o...

Jos etsit mua, niin täällä oon, ja jäänyt kaiken roinan alle ahdinkoon. Kevätsiivooja täällä hei!


Nyt kun kevät on takatalven jälkeen oikeasti tulossa, huomasin tekeväni kevätsiivousta. Alunperin piti vain siivota perusteellisesti ihan jo ensi viikolla olevia tv-kuvauksia silmällä pitäen, mutta lopulta huomasin kaivautuvani hyllyihin, kaappeihin, laatikoihin ja lipastoihin.

Vaikka olen pyrkinyt säännöllisesti tekemään vähän perusteellisempaa puhdistautumista tavarapaljoudesta, on silti monenlaista täysin kreisiä säilynyt vuodesta toiseen. Haluaisin hirveän mielelläni olla oikeasti askeettinen ja pärjätä todella pienellä tavaramäärällä, ilman kaikenlaisten muistoesineiden hamstraamista.

Siivouksen tiimellyksessä on löytynyt kaikenlaista blogin kannaltakin mielenkiintoista. Tässä muutamia parhaita löytöjäni:


Instant Gay Accent-mouthspray. Kyllä. Olen saanut tämän serkultani joululahjaksi vuosia sitten. Olen muistaakseni asunut silloin vielä lapsuudenkodissani. Merkittävää on se, kuinka pakkausta ei suinkaan ole vielä avattu. Lahja on kyllä hauska ja huvitti itseäni taas sen löytäessäni. Mutta eihän tätä käyttää ole voinut, sehän kuluu ja jopa loppuu.Hämmentävä määrä julisteita, lehtileikkeitä ja jopa vihkoihin liimattuja kuvia Jasper Pääkkösestä ja Pahoista pojista. Kyllä, olen ollut aikoinaan todella innokas Jasper Pääkkönen/Saku Salin-fani. Silti tämä Pahat pojat-fanitus vähän huvittaa: sen on täytynyt kieltämättä näyttää vähän epäilyttävältä, kun pikku-minä tapetoi huoneensa seinät paidattomilla miehillä :D.

Experthän oli aikoinaan näkyvänä sponsorina Pahat pojat-elokuvalle. Mummini sattui asumaan pikkukylän Expertin naapurissa, ja kilttinä isoäitinä kävi kinumassa minulle kaikenlaisia esillä olleita Pahat pojat-promomateriaaleja. Unelmieni täyttymys oli sängyn päätyyn ripustettu 2 x 1,5m kiiltolakattu promojuliste.

Nythän Jasper Pääkkönen on ollut vahvasti esillä uhanalaisia kalalajeja maa- ja metsätalousministeri Jari Koskisen multityperyydeltä suojellessaan. Vaikkei kalalajien suojelu olisikaan omakohtaisesti läheinen aihe, on merkillepantavaa, kuinka suuria typeryyksiä ministeri voi suomalaisista sanoa ilman erityisen suurta mediakohua. Tähän mennessähän ministeri on jo todennut ihmisillä olevan liikaa aikaa, kun tästä ehditään keskustella. Selväähän on, että ministeri on itse tehnyt asiassa lukuisia virheitä, ilmiselvän tietoisesti. Jännittävää, että miehellä on silti pokkaa pyytää, että puhuttais jo välillä jostain muusta. Mielenkiinnolla seuraan, mihin tämä johtaa.

 Joka tapauksessa olen siis ollut kaukaa viisas jo 2000-luvun alussa Jasperia ihaillessani, tällainen hieno toiminta vahvistaa vain kannatustani! Hyvä Jasper! 


Löysin myös suurennuslasin. Tai jos nyt tunnustan, löysin kolme suurennuslasia. Kaikki kolme samassa korissa kaapin perällä, en muistanut omistavani. En ole myöskään koskaan tarvinnut, paitsi tällaisia hauskoja mulkosilmäkuvia niiden kanssa voisi kyllä ottaa. Harmi, että kätkin suurennuslasit takaisin sinne mistä ne löysinkin.


Loisteliaana loppuna esiteltäköön syntymäpäiväkortti, jonka olen saanut muistaakseni 16-vuotissynttärinäni. Kortin vitsihän on tietenkin siinä, että sisälläoleva  really long & hard on pitkä ja monimutkainen matemaattinen laskutehtävä. Huomatkaa kortin antajan hieno tuunaus: korttihan on tietenkin suunniteltu naiselle annettavaksi, mutta näppärä semi-kotoilija tuunaa kortin kuin kortin aiheeseen sopivaksi!

Sellaisia löytöjä siivoukseni tiimellyksessä on löytynyt! Mitäs teille, lukijat, kuuluu? Onko jollain muulla kevätsiivous käynnissä?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ei, ei todellakaan minkään näköistä kevätsiivousta vielä. Ehkä sitten kun pitäisi lukea koeviikolle.

  Mahtavia löytöjä!

  VastaaPoista
 2. voi kuulostaa niin tutulta! ensin sä "vähän järkkäilet" asuntoa. ja sit yhtäkkiä oot jossai kaapin perällä siivoamassa ja tonkimassa. huoh. legendaarista on meillä se, että mä teen aina suuren joulusiivouksen, kaapeissa. ja sit muru kiekuu että luulenkmää että sitä joulua siellä kaapissa vietetään ;)

  meillä just nyt talvivaatteet (x5) pesussa ja varastoon menossa. voin kertoa että tottakai tässä samalla olen tonkinut kaikki kaapit, vaihtanut tavaroiden paikkaa (mitä ajanhukkaa!), heittänyt turhia pois jne.jne.jne. alkaa jo ärsyttää tämä. esim. keittiön kaappien sisällön järjestyksellä tuskin on tekemistä sen kanssa miten ne talvivaatteet sinne menee varastoon. huoh. no juu. minkäs sitä itselleen pystyy. ja homma jatkuu...

  hauskoja muistoja sulla! me on kertaalleen muutettu 60 neliöiseen kämppään yhdessä, eli 4 henkilön kamat, 3 koiraa ja tärkein irtain 50 neliöisestä kämpästä lyötiin yhteen, niin takaan ja vannon ettei tommosia hauskuuksia/muistoja meiltä enää löydy. oli semmoset karsinnat silloin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kuulostaa hauskalta :D. Mun pitäis myös kyllä oikeasti karsia näitä ihania löytöjäni, mutta mitä ihanaa sitä sitten enää löytää! Ja kaikkea voi tarvita vielä joskus, ja sit harmittaa kun on heittänyt pois.

   Poista
 3. Jasper pääkkösestähän löytyy alastonkuviakin ku googletat suomen uros ja blogista sitte ettiskelet oikeet kuvat.on muuten iso muna!

  VastaaPoista