Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pääsiäinen pikkukylässä: munan mukana löytyi uros

Tosiaan, kerrottakoon nyt vielä tässäkin postauksessa, että edellisen postauksen juttu taloyhtiöni vallanneista luteista oli aprillipila. ...

Tosiaan, kerrottakoon nyt vielä tässäkin postauksessa, että edellisen postauksen juttu taloyhtiöni vallanneista luteista oli aprillipila. Ei tosin mitenkään taloyhtiön jäynänä, vaan ihan itse toteutin tämän huijauksen tuota tiedotetta myöten. Alunperin juksasin tällä Killeä, joka ottikin huijaukseni tosissaan. Lietsoin Killen orastavaa paniikkia vielä vähän entisestään kertomalla hurjan tarinan tamperelaisesta asuinalueesta, joka piti purkaa kokonaan valtaisan ludeongelman vuoksi... Kille-parka oli jo lähes hermoraunio, kun kiero huijaukseni meni ihan täysillä läpi.

Vietin pääsiäistä pikkukylässä. Olen käynyt siellä viimeksi alkuvuodesta, eikä oikeastaan ollut kyllä yhtään ikävä. Nytkin menin itseasiassa vain tapaamaan ulkomailla asuvaa ystävääni, joka oli tullut niin ikään käymään kotonaan. Puhuttiin paljon siitä, kuinka kummalliselta tuntuu olla pitkiä aikoja poissa, ja kuinka aika kuluu kuitenkin poissaolon aikanakin. Tästä hyvänä esimerkkinä ystäväni hiukset, jotka olivat kasvaneet pituudeltaan ehkä kolminkertaiseksi viime näkemältä. Näin myös ihanan pienen vauvan, joka herätti vauvakuumeen, sekä ihania seikkailukuvia Islannista, jotka herättivät matkakuumeen. 

Ystäväni luona järjestettiin tietenkin munanetsintää, pääsiäinen kun oli. Piilotettavina oli tällaisia hienostuneesti homohtavia Mister Magic Surprise-munia. Hienostunutta. Ystävän äiti piilotti meille myös muutaman oluttölkin, se oli hauskaa. Suunnittelimme myös muiden ruoka-aineiden piilottamista: kuinka hauskaa olisikaan etsiä esimerkiksi juustonpaloja! Vinkki on ilmainen, sitä saa vapaasti käyttää omissa pääsiäisjuhlissa tulevina vuosina.


Hauskan munan etsinnän lisäksi parasta oli munan mukana löytynyt uros! Harvoin kuoriutuu tällaisia yllätyksiä pääsiäismunista. Vihaankin ylikaiken turhaa pääsiäismunakrääsää, joka hukuttaa maailman paskaan, mutta tämä oli kyllä yllättävän hyvä yllätys. Kinder-munatkin ovat tänä vuonna olleet lähes poikkeuksetta todella ankeita: olen saanut rumia muovisia pikkuautoja ja jotain omituisia liehuvilla nauhoilla varustettuja ilmaan heiteltäviä asioita. Missä ovat vanhat klassikot, leijonat ja virtahevot ja krokotiilit? Miksi tämän vuoden hittijuttuja, Paavo Pesusieni-hahmoja oli niin harvassa? Törkeetä, sanon ma. 

Munasta kuoriutuneen miehen kanssa samaan settiin kuului myös Horohoro-niminen hahmo. Herätti hilpeyttä, vaikka juttu sinäänsä olikin aika tyhmä.


 Pikkukylän optikon ikkunassa näin myös ihan törkeen siistejä aurinkolaseja! Olen toki nähnyt näitä muuallakin, mutta en olisi uskonut törmääväni niihin heti tuoreeltaan pikkukylän huudeilla. Eri asia tietysti onkin se, ostaako niitä kukaan. Minä ostaisin, ellen näyttäisi todella typerältä aurinkolaseissa. Se on valitettavaa.

Mutta nyt on korkea aika rientää yöpuulle! Luvassa on nimittäin jännittävä päivä, sillä huomiselle on sovittuna tapaaminen, josta kuulette myöhemmin lisää, kunhan asiat selviävät ja varmistuvat ja ylipäätään tiedän, mitä ja koska voin edes kertoa. Jännittää siis vähän itseänikin! Sen lisäksi on hirvittävän kova Kille-ikävä, toivottavasti ehdin nähdä Killeäkin jo huomenna.


Mitenkäs teidän pääsiäisenne sujuivat? Oliko muna- vai kanarikas meininki? Vihaatkö pääsiäismunien muovikrääsää? Haluatko aurinkolasit? Jaa tuntosi kommenttiboksissa!

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Ite söin neljä Kinderiä joista kolmesta tuli Paavo Pesusieni kamaa+vielä yhden Paavo-hahmon sain kaverilta. Yksi formulakin tuli.
  Rikas pääsiäinen oli, bileitä bileiden perään. Ja haluun aurinkolasit! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi on jo epistä, olenko mä onnistunut haravoimaan tästä maailmasta kaikki typerät Kinder-yllätykset?

   Poista
  2. Ilmeisesti :D Jonkunhan nekin on kerättävä ;)

   Poista
 2. Nii hämmentävää ku se onki... Pikkukylällä asuva saattaa jopa tunnistaa kylän optikon vähilläkin tuntomerkeillä ;D Maailma on pieni paikka

  VastaaPoista
 3. Tuhma Homopoika, ku tollasia aprillipiloja teet ;D!

  VastaaPoista
 4. Ite sain just ton Horohoron, mietin että pitäskö ottaa jonkinlaisena vihjailuna :D

  VastaaPoista
 5. Voi Kille parka...

  VastaaPoista
 6. voi vitun kyrvän lutkuttaja

  VastaaPoista