Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Olen mukana tv-sarjassa nimeltä...

Blogistania ! Tv-ohjelmassa seikkailustani kirjoittaessani joku jo arvasikin ohjelman. Twitterissä joku kysyi asiaa tänä aamuna, ja hilja...

Blogistania! Tv-ohjelmassa seikkailustani kirjoittaessani joku jo arvasikin ohjelman. Twitterissä joku kysyi asiaa tänä aamuna, ja hiljaa salaa twiittasin hänelle salaisuuden, että Blogistania todella on kyseessä.


Blogistaniaan tosiaan kuvataan toista tuotantokautta. Ensimmäisen kauden sijaan tällä kaudella blogien kirjo on laajempi. Minä olen mukana yhdessä jaksossa, jota kuvataan kahtena päivänä, tänään torstaina sekä vielä huomenna perjantaina. 

Teen kuvauksista luultavasti vielä tarkemman postauksen, kunhan saan Ylen toimittajan ottamia kuvia kuvauksista, omat kuvani kun ovat ymmärrettävästi melko rajallisia ja yksipuolisia kännykkäräpsyjä. 

Jaan nyt teille kuitenkin muutaman kuvan sekä vähän fiiliksiä kuvauspäivästä muuten. 


Kuvausten aluksi kuvattiin asunnossani: haastattelua, vähän yksityiskohtia sekä pressikuvia ohjelman promoamista varten. Tuntui hullulta, kun pienetkin yksityiskohdat tuntuivat yhtäkkiä kiinnostavilta, ja esimerkiksi Killen ylioppilaskuva tuntui olevan paljonkin Blogistanian työryhmän kiinnostuksenkohteena. 

Haastattelujani muuten varjostivat suuren luokan ongelmat: en ehtinyt syödä aamulla, joten vatsani alkoi murista uhkaavasti. Mikrofoni kuulemma todennäköisesti taltioi murinan, joten nälkää piti karkoittaa vedenjuonnilla. Olisin toki voinut nauttia esimerkiksi banaanin välipalaksi, mutta hedelmäni olivat joutuneet ohjelman lavasteiksi, joten niihin ei sopinut kajota :D. 

Kurnivan vatsan lisäksi ongelmia tuotti myös ikuisuuden jatkunut flunssani, joka ilmeni kuvauksissa lähinnä kauheana köhänä. Tuntui, että joka kysymyksen jälkeen piti yskiä vähintäänkin keuhkotautisen lailla.

Lounaalla käytiin Kortteliravintola Kertussa. Söin possunniskaburgerin, oli oivallista. Erityisesti possunniskaosuudesta pidin, muuten burgeri oli tavanomaista burgeritasoa. Pudotin muuten possunniskaa housuilleni,  mikä oli valitettava takaisku siinä mielessä, että samoissa vaatteissa pitää jatkaa vielä toinenkin kuvauspäivä ohjelman yhtenäisyyden säilyttämiseksi. Onneksi onnistuin pelastamaan asuni suuremmilta tuhoilta.

Kuvauksia tehtiin myös naapurinpoikien luona. Juhlittiin poikien 6,5-vuotispäivää salaatin, parsapiirakan, skumpan, valkoviinin ja macaronien merkeissä. Samalla vaihdettiin kuulumisia ja juteltiin elämästä ylipäätään. 

Teimme myös Niksi-Pirkkaan soveltuvan keksinnön: parsakattila muuntautuu nerokkaasti myös viinicooleriksi! Näin ollen kahden turhakkeen sijaan tarvitset vain yhden, mutta elämäsi on silti yhtä glamouria. Mahtava keksintö!


Kuvauspäivä oli pitkä ja antoisa, eikä tämä postaus suinkaan paljasta kaikkea. Jotain saa jäädä nähtäväksi myös televisiossa :D.

 Huomenna kuvataan lisää, melko jänniä asioita on tiedossa mielestäni huomennakin! Pysykää siis linjoilla.

Blogin lisäksi pyrin kuvausten tiimellyksessä infoamaan kuvausten etenemisestä sekä Twitterissäni, Facebookissani sekä myös Instagramissani, josta en ole teille ennen muistanut mainitakaan! Instagramista minut löytää omaperäisellä nimimerkillä tamankylanhomopoika.

Seuratkaa minua kaikkialla, niin pysytte perillä elämäni glamorööseistä käänteistä! Pus och kram taas! Huomiseen!

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Wihii, ootan innolla näkemistäsi telkkarin ruudusta! :)

  VastaaPoista
 2. Oih, parasta tämä: "Näin ollen kahden turhakkeen sijaan tarvitset vain yhden, mutta elämäsi on silti yhtä glamouria." Otan vinkin heti käyttöön, parsakattila cooleriksi!

  VastaaPoista
 3. Kävin tänään myöskin syömässä kyseisessä paikassa tuon burgerin. Hyvää oli, vähän ähkyssä täs vieläkin sen jäljiltä :P

  VastaaPoista
 4. millä kanavalla tuo ohjelma näkyy? kun en ole koskaan kuullutkaan :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylen kakkoselta tuo ensi syksynä tulee! Blogistaniaa on tehty aiemmin yksi kausi, joka löytyy tietääkseni Ylen elävästä arkistosta. Parhaillaan se ei siis ruudussa pyöri :).

   Poista