Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Montako homoa tarvitaan kantamaan piano?

 Olin viikonloppuna muuttoapuna. Lupauduin keskellä Blogistania-kuvauksia tarkistamaan kalenterista, pääsisinkö myöhemmin muuttoavuksi. As...

 Olin viikonloppuna muuttoapuna. Lupauduin keskellä Blogistania-kuvauksia tarkistamaan kalenterista, pääsisinkö myöhemmin muuttoavuksi. Asia unohtui kuvausten keskellä tietenkin kokonaan. Loppujen lopuksi sain hälytyksen paikalle muuttopäivän aamuna ja olin paikalla jo ennen paikallehälyttäneitä kanssa-apulaisia. 


Iloisella homopoikaporukalla tehty muutto oli illan edetessä kuulemma muuttunut kokkailun myötä illanistujaisiksi. Itse livahdin nauttimaan kevätauringosta ja tivolista.

Poikkeuksellisen raskaaksi muuton teki asunnon lukuisat huonekalut, jotka olivat rehellistä puustaveistettyä antiikkia. Killen kanssa kävimme tässä antiikkipalatsissa juhlissa viime syksynä. Prameasta sisustuksesta yllättynyt Kille kysyi illan isännältä, onko asunto kenties vuokrattu kalustettuna joltakulta vanhalta rouvalta. Tilanne oli vähän kiusallinen, illan isäntä kun on sisustanut asuntonsa aivan itse. Tyylikäs asunto toki on, mutta en ehkä ensimmäisenä veikkaisi asukkaaksi menevää homomiestä.

Tätä merkintää minut ajoi kuitenkin kirjoittamaan antiikkipiano. Kyllä. Antiikkipiano. Ensin se kannettiin ensimmäisestä kerroksesta autoon ja  autosta neljänteen kerrokseen. Kyllä. Voin kertoa, että en suosittele kenellekään antiikkipianon hankintaa. Soittakaa iPhonen piano-appeilla, se on aivan riittävä väline jopa ammattikäyttöön.

Pianon kantaminen oli toki parhaimmillaankin aika helvetillistä. Yleensä en lämpene Tom Of Finland-miestyypille, mutta nyt olisin todella mielelläni katsellut heitä. Muuttotiimiimme kun kuului lähinnä tanssitaiteilijaa, dj:tä ja muita yleisesti ottaen ei kovin harteikasta ja bodaavaa populaa. Jokunen palomies, kehonrakentaja tai poliisi ei olisi haitannut muuttoamme yhtään.

Toisaalta pianoa ei olisi voinut kuvitellakaan kantavansa muussa kuin homoporukassa. Pianoa kannettiin kantoliinoilla tietysti sekä edestä että takaa. Versatilet vaihtelivat porrastasanteilla paikkaa, topit ja bottomit pysyivät lestissään ja vain vetivät tai työnsivät. 

Elämäni raskain tuuppaus, mutta enpä olekaan ennen tuupannut noin suurella porukalla.

Hauskin oli kuitenkin muuttoauton kuskina ollut vanhempi epähomo. Hän neuvoi hyvin tietävänä kantamista suunnitellessamme, että yksi voisi tuupata takaa. 

Teki mieleni sanoa, että voi kuule, kyllä me ollaan takatuuppareita ihan kaikki.

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Hahaha, pakko oli nauraa ihan ääneen. Takatuupparit :D

  VastaaPoista
 2. masentelin just ikkunan ääressä tätä harmautta, mutta onneks tää postaus toi valoa mun päivään... :D Mahtavuutta!

  VastaaPoista
 3. Luin tän postauksen jo aiemmin, ja tää on naurattanut mua koko päivän! Oon kikatellut ja purskahdellut nauruun yksinäni bussipysäkillä, ja aiheuttanut varmaan monissa hämmennystä :D Nauroin nytkin niin kovaa ääneen, että vatsaan sattuu :D Ihan loistava! Juttu oli itsessään jo hauska, mutta osaat vaan kirjoittaa hyvää tekstiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hauskaa kuulla, kuinka kaikki ovat niin tykänneet tästä :D. Kiitos kovasti!

   Poista